4 Juli, 2010

Jag tycker att Mathilda kan ta och komma hem från Spanien nu. I miss her:(  Den andra donnan träffar jag förhoppningsvis imorgon.:D (Strunta i att bilden är uppochner btw)
Den här dagen har varit smetfull kan jag säga! Först Hampus konfirmation och sen iväg till kusinerna för bad och grill. Nu är jag hemma igen och sitter somvanligt och tittar på kläder. Jag får verkilgen inte nog utav kläder! För att inte tala om skor, och smycken! På tal om smycken så klev jag på ett örhänge med piggen uppåt nyss. Jag märkte det inte först, hörde ett ljud som när man sticker hål på ett väldigt spänt tyg bara, och sen började det göra ont. Jag tittade och då satt örhänget fast där. Jag fick lov att dra ut det för det satt riktigt hårt och djupt. Usch va ont det gjorde!

Föresten så har jag kommit på att jag kan mobilblogga väldigt billigt ett tag framöver så jag ska försöka se till att göra lite fler inlägg. Visserligen så blir de utan bilder änsålänge men det ska jag försöka klura ut. Nu ska jag kika lite till på kläder och sen krypa ner i sängen. Imorgon blir det förhoppningsvis att vara med Ange och på tisdag ska jag vara barnvakt. På onsdag drar jag, mamma och Frida till Stockholm för lite shopping och sen ska jag väl försöka vara med Filip några dagar också innan vi åker till Norge på Tisdag nästa vecka.


GRATTIS TILL BÄSTA LILLASYSTER FRIDA SOM FYLLER TRETTON IDAG. ÄLSKAR DIG FINA SYSTER!




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på