31 Augusti 2011



Dagens outfit Baströja, väska - H&M  Poncho - Gina Tricot  Skinnshorts - Lindex  Klocka - Present

Jag fick lite blogglust såhär på kvällen så jag slänger upp en bild på dagens outfit. Köpte ponchon på gina tricot för någon dag sen och den är så skön! Kommer användas flitigt i höst kan jag lova.

Jag har tänkt att börja blogga igen lite smått, inga tio inlägg om dagen men kanske två, tre inlägg? Lite beroende på vad jag har för mig på dagarna.

Nu ska jag krypa till kojs. Sov gott!


21 augusti

Vaknade med väldigt ont i halsen imorse vilket vid närmare titt i spegeln visade sig bero på en väldigt svullen halsmandel. Det kom ju vid en passande tidpunkt måste jag säga, nu kan jag inte springa på några dagar tills det lagt sig och tjejmilen närmar sig med stormsteg. Men det är väl bara att vila och klä sig varmt samt hinka honungsvatten så blir det bra förhoppningsvis.

Nu har jag inte tid med det just nu för jag måste städa rummet och garderoben men när jag är klar ska jag unna mig några avsnitt Gossipgirl, fryst mango och en stor kopp med Roobios te. Ikväll ska jag på möte på Iform inför hösten då jag ska vara hjälpledare på FunkyKidz! Det ska bli så kul!

Nej nu åter till städning. Puss!



20 Augusti



Godmorgon! Jag har just vaknat för andra gången idag och ligger i sängen med en kopp te och tittar på Gossip girl. Jag vaknade första gången vid halv åtta hos Mathilda och åkte raka vägen hem och la mig igen. Snart ska jag träffa Filip någon timme och sen blir det en springtur skulle jag tro. Puss!


Bästa vän

Sitter i Mathildas säng och myser. Vi har precis ätit slut på all fryst mango och ska väl snart lägga oss och sova. Jag åt konstigaste mackan med stekt ägg, korv och ketchup idag. Vi hade hjälp Mathildas mamma att göra ett berg med mackor tills imorgon då de ska till Grönan hela släkten och så åt jag och Mathilda upp resterna. Mackan var trots den udda kombinationen riktigt god. Jag som inte ens tycker om korv..!
Well nog pratat om mackor.. Nu ska jag umgås med min bästa kompis. Puss!


19 Augusti



Nu har jag suttit i någon timme och fixat med min fina vän Mathildas blogg. Hoppas hon börjar blogga nu bara, för det var ett tag sedan sist.
Annars så har jag varit i skolan, vi hade bara en lektion idag, lite mjukstart. När jag hade slutat så åkte jag hem till Mathilda och har hängt här i några timmar. Nu har vi nyss ätit fish and chips och ska väl hitta på något.

Ha det bäst!


18 Augusti


I bastun hos Eva. Så skönt att hoppa in i bastun efter en lång springtur, musklerna slappnar verkligen av! De har en superfin bastu med utsikt över åkrar och hästhagar.

Då var dag två i skolan över då! På något konstigt vis så känner jag mig taggad för uppgifter och inlämningar? Men det är nog bara nu i början skulle jag tro. Idag hade vi inga riktiga lektioner utan bara genomgångar men imorgon drar det väl igång. Efter skolan träffades jag och mamma hemma hos Eva och så stack vi ut och sprang. En mil blev det men mitt ena ben krånglar så det var riktigt jobbigt. Jag fick stanna och gå mest hela tiden för att det gjorde för ont, hoppas det blir bättre till Tjejmilen!

Nu ska jag hoppa i säng och sova. Visserligen har jag sovmorgon imorgon men behöver ändå all sömn jag kan få. Puss!


Just chill'n



De enda 2 bilderna jag tagit på flera dagar (!) Från i onsdags när vi chillade at my place.

Jag har tagit lite sommar/jobblov från bloggen just nu för jag har jobbat himla mycket och på den lediga tiden har jag bara chillat med fina människor.
Jag och Johanna har tillbringat några lediga dagar i solen och bara varit och häromdagen fyllde min fina Filip år så då firade jag honom.

Just nu har jag nyligen kommit hem från Johanna där jag tillbringade natten och snart ska pappa och jag åka till stan en sväng. Jag funderar på att köpa hårfärg, är så himla sugen på lite nytt! Tänkte passa på att plocka fram saxen och kapa topparna lite också.

Imorgon ska jag, Johanna och 400 personer till från Stora Enso till Gröna Lund! Det ska bli jättekul och med Johanna som sällskap kan det ju inte bli annat är toppen!

Nu ska jag går och fixa till mig lite. Puss!


RSS 2.0