New in


Jag uppdaterade min underklädeslåda lite igår med två behåar. En vanlig och en bustier. I love'em both♥

Tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg såhär på eftermiddagen. Den här dagen har varit riktigt slapp. Först hade jag engelska och efter det hål tills so:n började halv tolv. På hålet gick jag och Hanan ner på stan och fikade. Jag tog en chailatte bara för att testa och blev riktigt besviken. Det smakade ju bara kanel! Jag som verkligen inte tycker om kanel. well efter So:n slutade jag så då åkte jag hem och gjorde morotssoppa till mig och mamma. Sen dess har jag slöat framför tv:n och nu ska jag städa mitt rum. Senare kommer min älskling hit och myser lite.

Niice! Ha det bäst! //Amanda



30 September 2010



Godmorgon! Jag sitter och tittar på Vakna med the voice och äter vindruvor. Idag har jag bara 2 lektioner, första och sista så jag kommer få lov att sitta i skolan och vänta i evigheter på att en lektion jag inte gör något på och sen ska jag åka hem. Well jag borde väl dra mig mot bussen nu kanske. Vore kasst om jag missade den ;) Puss!



29 september

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost. Det är ett halleluljah moment att jag är uppe före 7 OCH hör här, jag har hunnit duscha också! Det är inte något som sker varje dag kan jag säga. Alltså att jag duschar före 7 på morgonen inte att jag duschar för det gör jag. Promise ;)
När jag har ätit upp ska jag väl blåsa och fixa håret och sen slappa lite framför Vakna! och sen kila iväg till bussen.

Outfit bild får ni senare när jag har fått på mig något annat än morgonrocken. Puss!


Ibland blir det inte som man vill att det ska bli.

Jag hade skrivit ett ganska långt inlägg med veckans favoriter men så tryckte jag av någon anledning bort allting och nu har jag inte tid att skriva nytt.
Sängen väntar och jag ska upp TIDIGT och duscha imorgon + blåsa och platta håret. Hua Jag måste gå upp halv sex!



Pure inspiration

Hello fellas! Jag sitter vid datorn i mode/design rummmet och väntar på dagens sista lektion ska börja. När jag kommer hem så ska ni få dagens outfit och så. Tills dess tänkte jag att ni ska få ta del av en av mina stora inspiratörer, Victoria Törnegren! hon har grymt snygga kläder. Jag har följt hennes blogg rätt länge och har fortfarande inte sett en enda outfit jag inte skulle vilja ha i min garderob.


HÄR HITTAR NI HENNES BLOGG






Inte idag. Imorgon.

Ni får dubbla veckans favoriter imorgon tillsammans med bilder på det jag köpt i Örebro för nu ska jag sova. Jag är helt exhausted och ska trycka i mig ipren och sen sova. Godnatt ni få som läser min lilla blogg! Vi hörs imorgon!


I'm cold and warm and hot and freezing

Sjuksjuksjuk. Kom hem från Linda för ett tag sedan och sen dess har jag setat här. Jag håller på med veckans favoriter så det kommer upp här om ett tag. Annars så känner jag mig sjuksjuksjuk. Snart har det gått två timmar sedan jag tog senaste tabletten så jag kan nog ta en till innan jag lägger mig. Jag hatar att vara sjuk men vem gör inte det?


26 September 2010

 


Godmorgon alla söta! Jag har precis vaknat och ska alldeles strax gå upp och äta frukost. Efter det så ska jag tvätta klart några fönster och sen ska jag rida. Eller iallafall sitta på hästen. Höhö. Oj  nu ropar de att frukosten är klar. Vi hörs senare! Puss!



It doesn't feel good

Hello babes!Jag sitter i mosters soffa och äter banana split och tittar på film. Prince of persia tror jag den heter. Ingen höjdare direkt, blir nog sängen snart. Jag är helt slut efter flera timmars fönstertvätt och någon timme på marieberg. Jag köpte faktiskt bara tre saker, ett par jeans, en stickad tröja och en tubsjal. När jag var klar med fönstrena så följde jag med ut i stallet en sväng och sen dess har jag setat här. Förövrigt så mår jag skit just nu  och så saknar jag Filip enormt mycket så det blir tidig kväller idag. Typ nu. Ja jag ska nog lägga mig nu så det blir morgon snart så det går fortare tills jag får träffa älskling. Sov gott!


WEIRD

Att äta pannkakor på donken var en ny upplevelse. Det kändes nästan.. Nästan nyttigt! Nu sitter jag i bilen och har ca en halvtimme kvar till marieberg. (stort shoppingcenter lite utanför Örebro) Jag fick nyligen veta att det tydligen är någon form av modevisning där idag. Hoppas att jag hinner se den innan jag ska vidare till moster. Well jag uppdaterar senare med outfit och så. puss!


Early morning, she wakes up

Goodmorning fellas! Sovit gott? Det har jag. Enda missen är väl bara att jag vaknade för en halvtimme sedan, Dvs klockan 10 över 5. nu kan jag inte somna om heller så jag ligger och bloggar med mobilen i sängen. om en timme ungefär ska jag gå upp igen, vi får väl se hur det går... förmodligen somnar jag om och hinner bli svintrött innan det är dags att gå upp. WellWell det är bättre än att ligga vaken iallafall. Puss!


Sova och bli frisk

när jag kom hem så fastnade jag framför tvn och har suttit där sen dess. Nu har jag precis lagt mig i sängen och sprayat näsan full med nässpray. om någon minut ska jag ringa till världens bästa och sen ska jag sova. imorgon går bilen klockan kvart över 7 mot örebro. vi räknar med att vara framme vid 10 och då blir det shopping nån timme och sen ska jag till moster och tjäna pengar genom att tvätta fönster. enormt mycket fönster. Aja vi hörs imorgon babes. puss!


Lookbook 24 September

ja här har ni min outfit för ikväll. Jag har tröjan jag sydde och ett par prickiga strumpbyxor från hm och kilklackar från hm. Just nu sitter jag inlindad i en kexchokladfilt och äter daimtårta på mormors altan. mormor fyller ju somsagt år idag så alla vi i släkten samlade till en sparesa åt henne. gissa om hon blev glad! nu ska jag ta och dra mig hemmåt och kasta mig i säng med datorn så jag förhoppningsvis mår bättre imorn:) vi hörs när jag kommer hem! puss!


f a c e l o o k



Nu drar jag iväg till mormor på 75-årskalas. Återkommer om ett tag med outfitbild. Ha en trevlig kväll!


24 september

Godmorgon alla söta! Gaah va förkyld jag har blivit! egentligen borde jag ha stannat hemma men om jag hade gjort det så blir det inge örebro imorgon och dit vill jag ju så jag pallrade mig iväg till den överfulla bussen. Nu sitter jag på foto lektion och snorar med en stor mugg hallon och blåbärssoppa i handen. Vi sitter och tittar på bilder från olika fotografer och snart ska vi ut och fota. Efter skolan ska jag hem och fixa lite och sen ska jag och släkten till mormor och fira henne på födelsedagen:) det blir kul:) Jag uppdaterar senare med dagens och så. ha en fin dag! :)


Förkyldning på G



Den nya grejen får vänta till imorgon för jag hann inte fixa den. Istället tänkte jag visa er mitt senaste projekt från skolan. Vi skulle sy en varsin tröja i bomullstrikå med någon sorts "applicering". Min blev som ni ser, halvlång, tight, svart och långärmad. För att få med någon form av applikation (och för att jag tycker det är riktigt snyggt) så gjorde jag ryggen väldigt urringad och sydde på breda gummiband. Resutatet blev antingen en lite extravagant vardags tröja eller en skön partyklänning beroende på vad man vill ha. Förresten så tror jag att jag börjar bli förkyld:( Näsan rinner och svider konstand och halsen värker. Huvudet är fullt med bomull och öronen värker. Nyser gör jag stupikvarten också. Nu saknas bara feber så skulle det ha varit en komplett förkyldning.Jag har ingen lust att bli sämre så jag ska köra hårt med mitt EchinaForce och dricka c-vitamin och honungsvatten med massor av ingefära. Förhoppningvis mår jag bättre imorgon.Nu ska jag krypa ner i sängen och prata med min älskling tills jag somnar. Vi hörs imorgon, godnatt!


Vote for me!



Jag är ju med och tävlar om att bli veckans blogg hos Ghatta. Klicka gärna på länken nedan och rösta på mig. Nummer ETT:)

RÖSTA HÄR



A BRAND NEW START

Ja det är precis vad jag ska försöka mig på här på bloggen. Jag har som ni ser uppdaterat designen lite, fixat med kategorierna och fått riktig blogglust! Hur bra?!

Jag är ledig från skolan idag så jag kände att idag var en perfekt dag att få saker gjorda. Jag har gjort iordning en liten "To do list" med allt jag vill få gjort idag men om jag känner mig själv rätt så kommer knappt hälften bli gjort... Oftast blir det så att jag gör det som är roligt, resten får vänta till någon annan dag. Höhö ;)

Här har ni iallafall min lista!

























Nu ska jag gå och städa i köket. Återkommer senare med ett nytt inslag i bloggen. Ha det bäst!



20 September 2010

Jag vet inte var det är med mig. Jag bloggar inte! Tappat lusten. Men JAG LOVAR att väldigt snart så kommer jag igång igen.

Var förresten hel-ledig idag. Asnice. Jag och Filip låg hemma hos honom och chillade hela dagen med film och brownies. Yum!

Nu är jag hemma och ska snart tvätta håret. Fixa lite på designen också. Puss!


Skärpning!

Hej och förlåt för sjukt dålig uppdatering! Jag har helt tappat lusten för bloggen nu när jag inte har internet i mobilen så jag kan blogga därifrån. Men inom en väldigt snar framtid (typ imorn) så ska jag fixa det. Dsignen har jag tänkt fixa lite också för jag är rätt less på den..

Jag är förresten med och tävlar om att bli veckans blogg hos Ghattas.blogg.se . Hjälp mig vinna genom att rösta HÄR

Annars så har jag varit med Mathilda och Emelie idag. Vi var och kikade på en dansuppvisning och sen käkade vi pizza. Vi åkte förbi Ange en sväng med hennes present också. När vi kom hem til Mathilda sen så hjälpte vi hennes mamma lite med maten och sen åt vi. Jag kom väl hem vid nio ungefär och sen dess har jag setat i soffan och chillat.

Nu ska jag gå och fixa lite marängsviss. Puss!


Jordens dåligaste uppis

Jag är kass på att blogga men just nu finns inte lusten där.

Kan iallafall berätta att jag ska starta upp ett stort projekt inom kort! Det ska bli såå roligt!

Puss! A


Idol och bästa♥


Jag sitter och tittar på idol och myser med Filip. Vi är barnvakt åt Felicia och Nathalie som verkar ha lite svårt att somna. Filip gick ner och skulle prata lite med dem nyss men då sov de som stockar och snarkade båda två. Såå fake! Haha de är så söta:)

Jag och Mathilda var ju och provade på vattengympa idag och det var grymt jobbigt! Eller inte under tiden men efteråt, då var det stört jobbigt! Haha. Något jag säkerligen kommer prova igen:)

Nej nu är pausen slut. Ha det bäst!



Trasig - Kapten Röd

Ska sova nu. Mår inte bra och ska ladda inför vattengympa imorgon. Puss!

En låt som är riktigt värd att lyssna på. Texten är så sann!

Du är inte trasig, du behöver inte fixas
Låt dom inte lura dig att tro din klocka tickar
Nej dom vill få ditt självförtroende att svikta
Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra
Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack
Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand
Så när dom säger vi ska titta
och härma våra förebilder svarar jag dom vilka
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar
Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar
Med människan ska man aldrig mixtra

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Vad snackar dom om, vad snackar dom om?



7 September 2010

Goodmorning fellas! Sovit gott? Det har jag. Alldeles för gott. När klockan ringde för ett tag sedan så ville jag bara skita i den och drömma vidare. Just då kändes det som att jag sket i allt och bara ville sova. Nu några, många snoozningar senare så sitter jag iallafall upp i sängen med datorn i knät.

Jag smsar lite med Elin också. Den stackarn har varit uppe sen länge och sitter nu på tåget till skolan! Plötsligt blev det lite lättare att gå upp. Jag har ju haft sovmorgon jämfört med henne.

Nu ska jag iallafall resa mig ur sängen och leta på lite kläder att ha på mig. Jag funderar starkt på att fråga om jag får låna systers mjukisbyxor...

Wellwell, ni får ha en fin dag så hörs vi när jag kommer hem från träningen vid nio ikväll. (Jag ska vara med Amanda på stan till ca halv sex, då ska vi iväg till MAEK's och vara med på något step up/styrke pass och sen iväg till cheer.)

PUSS!


6 September 2010 again

Att tiden aldrig räcker till! Dagarna bara rinner förbi! hinner inte blogga mer nu för sängen väntar. Jag lovar bättre uppis snart. Måste få ordning på en del grejer först. Hoppas ni klarar er.

Och för er som undrar så tror jag faktiskt fotot blev bra. Vi fick inte se så värst mycket men äsch blev det bra så blev det. Om inte så skiter jag bara i att köpa korten. Puss!


6 September 2010


Så "vacker" är jag på morgonen! Är ännu osminkad så jag håller för fetaste finnen i pannan. Haha!


Godmorgon! Jag håller på och fixar mig och bloggar på samma gång. Idag är det skolfoto somsagt. Vi får väl se hur det går... Hoppas alla är med! Det syns ju rätt bra om det saknas någon i våran lilla klass på 9 personer. Nej nu ska jag gå och käka.  Vi hörs!



Tjejmilen - Avklarad


Gårdagens outfit.

Jeans - Cubus
Väska - Gina Tricot
Skärp - H&M
Rosettörhängen - H&M
Skinnjacka med fårull
(NY!) - Vero Moda


Mitt huvud sprängs, magen strejkar och kroppen gör ont. Förövrigt har dagen varit bra. Vi åkte iväg vid halv sju imorse och kom väl fram vid halv tio någon gång. Jag startade i den största startgruppen, nummer tre (av 9). Första halvan av loppet var riktigt segt. Kilometrarna känndes som mil och folk trängdes som tusan. Man fick ungefär en cirkel om 70 cm att hålla sig i och att öka takten var nästan otänkbart. Menmen även att tiden inte var den bästa och att benen var sega så är jag nöjd. Jag tog mig ju runt;) Nu ska ringa till Filip och sen sova. Imorgon är det skolfoto så jag ska upp tidigt och platta håret. Puss!



Tjejmilen imorgon!

Minusgrader?!?! Nu är det höst kan jag lova! Fy så kallt det var att gå ut och ställa in moppen!  Nu ska jag krypa ner i sängen med klick och en kopp varm choklad. Snart ska jag väl sova också så jag är pigg och fresh imorgon på tjejmilen. Puss!




4 September

Förlåt för dålig uppis men jag har verkligen inte haft tid! Aja just nu sitter jag här iallafall och har precis packat iordning lite inför imorgon. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen greja lite med bloggen. Bland annat kommer det komma en ny kategori och lite bilder från de senaste dagarna. Puss!


21:15

Jag sitter hemma hos Filip och chillar. Vi ska snart kolla på film så jag kommer nog inte blogga något mer idag. Min syster skulle kanske gästblog men vi får se hur det blir. Ni får ha det bra!


Nytt i smyckeskrinet



Jag tänkte visa er mina nya örhängen jag köpte på H&M häomdagen. Jag tycker de är såå söta! Örhängena finns att köpa i både silver och guldfärg och kostar ynka 30 kr! Ett riktigt fynd!
Jag tänker bära mina till nästan allt. Speciellt rosetterna kommer få sitta i mina öron ofta ofta.



The best people is always some minutes late

Nu drar jag iväg till stan och möter upp Elin och sen sussar jag hos Filip inatt så uppdateringen kommer få lida lite. Men snart är jag pågång igen bara jag får till det där med internet i mobilen. Puss!


Språkresa

Dudes! Nu är jag hemma igen och sitter och kikar i en språkresekatalog från STS och gud vad jag blir sugen! Det ser grymt roligt ut och tänk vad härligt, tre veckor i Grekland med massor av trevliga personer, sol och bad! Och så får man lära sig bättre engelska på köpet också. Hur bra?! Jag har spanat in mig på Porto Heli Club, Grekland. När man läser om det så låter det underbart! Det enda minuset är priset. 20.000 skulle hela kalaset gå på. Det är ju inget man går och har i bakfickan direkt...

Wellwell jag ska väl ta och göra iordning lite food jag. Det får nog bli något hopkok i stekpannan. Det är lätt och lagom liksom:)

Vi höreees!



2 september


Svarta strumpbyxor - H&M      Skjorta - Gina Tricot

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost. Snart ska jag ge mig iväg mot bussplatsen men först tänkte jag blogga lite. Idag händer det inte så mycket. Jag ska iväg till skolan nu, slutar halv ett då tar jag bussen hem och sen åker jag tillbaka till stan för att träffa Elin och förhoppningsvis...
Det är min dag det. Nu ska jag skynda mig lite, vi hörs när jag kommer hem!



Nu väntar en dejt med kudden



Jag har råkat ut för ett problem. Mitt internet i mobilen tog slut idag!:( Eller ja, ni vet Comviqs kampanj "Sommarsurf - surfa i mobilen för max en krona om dagen"? Det gällde bara till och med 31 augusti) Så nu blir det lite dåligt om inlägg den tiden jag inte är hemma vid datorn ett tag framöver.  Självklart ska jag försöka köpa sånt mobilsurf för 30 kr/månad men än så länge vet jag inte riktigt hur man gör om jag ska vara ärlig.

Idag efter skolan så åkte jag hem och chillade lite och sen halv sju åkte jag och var barnvakt. Filip kom en sväng och gjorde mig sällskap men han åkte hem vid nio igen. Tio i tio kom föräldrarna hem och då åkte jag hem och dök rätt ner i sängen. Nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon då jag först ska till skolan och sen vara träffa Elin. Förhoppningsvis även...

Aja godnatt soitharts!(L)


A gina day



Allt utom strumporna är från Gina Tricot! :)



1 September 2010

Äntligen hemma! Blev lite stressigt måste jag säga. Återkommer om någon minut med dagens outfit:)



bussblogg

Hejsan mina vänner! Jag vaknade på tok försent idag vilket resulterade i att jag knappt hann klä på mig innan det var dags att springa iväg till bussen. Så nu sitter jag här, i hafsigt valda kläder, med hälften av allt jag skulle ha med mig hemma på sängen och med lockigt hår! menmen så kan det gå. första lektionen är soft så jag kan äta frukosten där :) well nu är jag snart framme. ha en fin dag så hörs vi när jag kommer hem:)


RSS 2.0