UPDATE:

Det blev ingen myskväll med tjejerna ikväll, vi tar det på Tisdag istället för det blev så krångligt idag.
Istället kilar jag ner till skolan och boxas med Clara! Och sen ska jag hem och äta glass! Mums!


Shake that ass



Drar iväg och skakar lite rumpa på gymmet. Zumba och Core står på schemat. Kvällen kommer spenderas med mina fina Ange och Mathilda. Myspys. 


I am not dead



yet. Nej skoja. Vet faktiskt inte vad som hände. Blev trött på att blogga. Hade inget att blogga om. Men nu är jag här igen! Jag kan inte lova toppen uppdatering men lite då och då. Inte med två veckors mellanrum ;-)

För första gången sen förra våren (då jag fick min plattång) så har jag tagit tummen ur och provat göra lockar med plattången. Jag trodde det skulle gå åt helvete men det blev helt okej. Inga Hollywoodlockar direkt men lite  lockar blev det iallafall!

Idag hade jag inga lektioner så jag tog en tidig buss in till stan med min fina mormor och kikade lite. Vi fikade och jag köpte några böcker på bokrean.

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen byta om och packa ihop för att ta bussen till stan och gå på box och zumba! Det ska bli jätteroligt att prova på den omtalade dansen. Haha.

Hejsvejs!


Godnatt!



Jag har haft en mysig kväll med bastu och mys med pappas kusins familj. De barnen kan vara de sötast som finns! Vill aldrig släppa dem, haha.
Nu ska jag dyka ner i sängen och sovasovasova. Imorgon lovas bättre bloggning! Puss och kram!



Den 10 Februari 2011


Ph by me

En av mina två lektioner var inställda idag så jag pluggade hemma på den andra. Nu sitter jag och slappar framför tv:n med ett glas juice och en nybakad smörgås. Jag fick sådan lust att baka så jag snodde ihop två baguetter (som ni ska få recept senare) och nu sitter jag här och mumsar. Snart ska jag städa lite på mitt rum och sen ta bussen och möta upp Sarah för lite yoga. Sen ikväll kommer bästa Mathilda hit och sover över. 

Pusshej! 


9 Februari


Bild från i somras.. Åh saknar!

Nu ska jag kila iväg till bussen. Efter skolan ska jag med Eve och sola och sen ska jag gymma med Filip. Hoppas ni får en härlig dag!


En liten beställning



Jag beställde hem lite från Hm.com häromdagen. Bland annat dessa trevligheter till träningskläder. Hoppas de passar! :)

Imorse gick jag upp tidigt tidigt för att ta tidiga bussen till gymmet för ett pass yoga. Det var himla mycket jobbigare än jag förväntat mig så nu har jag enorm träningsvärk.
I skolan hände inte mycket. Började med ett make-over projekt på modelektionen bara. Efter skolan gick jag och Evelina och åt thai och sen gick jag på dansen.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen tror jag. Tänkte för första gången på länge komma i säng i tid och sova i åtta timmar. Vore skönt att få lite ordning på sömnen. Lite rutiner. Imorgon ska jag nog köra igenom hela träningsprogrammet på gymmet men öka på några minuter på uppvärmningsdelen så jag får lite konditionsträning också. Det blir fint det.

Nu väntar sängen. Godnatt!


7 februari


Bild från fotograferingen med Felicia. Modell: Jag  Fotograf: Felicia

Jag vet inte vart tiden tar vägen! Jag går upp på morgonen  och går och lägger mig på kvällen. Vad jag gör därimellan som tar sån tid det vet jag inte. tiden bara springer iväg!

Idag har jag iallafall invigt mitt gymkort på i-form! Jag hade bokat introtid innnan skolan. Jag fick lite genomgång och så skrev hon iordning ett personligt träningsprogram åt mig. Sen så har jag varit i skolan. Vi hade datakunskapsprov som gick bra och sen pluggade vi inför provet på svenskan. På lunchen gick jag ner på stan med isa och My och kikade lite. Jag köpte ett slappt linne att träna i också. Sen efter skolan gick jag tillbaka till gymmet och sprang i en halvtimme. När jag var klar hade jag en halvtimme kvar tills bussen skulle gå så jag passade på att duscha där istället för att göra det när jag kom hem. Skapligt skönt att vara färdigtränad och duschad klockan 17.

Sen jag kom hem har jag fikat med mormor och slappat. Nu ska jag packa iordning för imorn och sen lägga mig. Puss! 


Dukes of Hazzard


 Kikade in på konkursaffären här i stan igår och hittade den här finfina t-shirten! 60:- fick jag hosta upp. Inte en förmögenhet direkt.

Just at the moment så sitter jag i soffan och tittar på Dukes of Hazzard. De killarna är ju helt galna!
Idag har varit ännu en chilldag. Åkte hem efter skolan och sen tillbaka till stan igen efter en halvtimme. Anledningen var att pappa skulle till stan och då passade jag på att följa med så att vi kunde fixa gymkort åt mig.

Imorgon ska jag möta upp Felicia vid elva så hon ska få fota mig lite! Hon behöver det som träning eller något till ett projekt i skolan och det är klart jag ställer upp! Det ska bli jätteroligt men vi får väl se hur bra det går... Jag har ju aldrig stått modell förut! :O

Nu ska jag gå och tvätta håret och sen krypa ner i sängen. Pusspuss!


4 feb

Godmorgon!
Jag ligger i sängen och myser med datorn. Snart ska jag väl gå upp har jag tänkt. Idag väntar skolan och sen ska jag hem och bara chilla. Så ser det ut just nu iallafall.

Nu har jag tänkt fixa lite med bilderna från igår och sen gå och äta frukost. Puss!


Nytt från Monki





Finfint från Monki. Köpte även en lång t-shirt/tunika men den har jag på mig så den får ni se någon annan dag.



3 Feb 2011



Hello!
Jag sitter och äter en räkmacka och kikar runt lite på kläder. Om bara några minuter ska jag och mamma åka iväg till stan. Jag ska titta lite på skor och sen ska jag till skolan för att hjälpa till lite med mässan som är. Efter det ska jag direkt till KU på pizzakväll. Mys!



Dag 02 "min dag"

Jag känner att det inte direkt var rätt tidpunkt för mig att starta igång en lista just nu. All min tid är upptagen med så himla mycket annat!
Jag tänker såhär, att jag fortsätter med listan men att det kanske inte blir precis varje dag? Att jag pausar ibland?

Idag har jag haft en trevlig eftermiddag i Västerås. Dock inte helt utan krångel. Efter skolan hade jag, Eve och Carro tänkt ta tåget mot Sala och byta där till ett mot Västerås. När vi kommit på tåget och det har börjat köra iväg så berättar konduktören att någon har råkat riva ner en elledning över spåret mellan Västerås och Sala så alla tåg däremellan är inställda. Det ska komma ersättningsbuss men ingen vet när. Vi kliver av i Sala och får vänta i evigheter tills det kommer en buss. Vi kliver på och åker iväg. Vi åker ett tag och tänker att nu är det inte så långt kvar, då svänger bussen av och in på en liten liten väg mot ingenstans. Vi åker i kanske 10 minuter och sen är vi framme vi en väldigt liten tågstation. En person kliver av och sen kör vi hela vägen tillbaka ut på stora vägen. Efter ca 45 minuter är vi framme i Västerås.

Sen gick vi runt på stan, jag handlade ett par jeans och lite tröjor från Monki. Vi käkade på Donken och sen gick vi till tåget igen. Som fortfarande var inställt så det blev buss. När vi kommer på bussen inser vi att vi aldrig kommer hinna till anslutningståget mot Avesta. Vi ringer till SJ's kundtjänst men de förstår inte vad vi säger så tillslut ringer jag till mamma och ber henne ringa. Efter många om och men så beställer SJ en taxi till oss som står och väntar på oss när vi kommer med bussen. Taxichauffören  körde supersnabbt så vi var hemma på ett kick. Pappa kom och hämtade mig och nu ligger jag nerkrupen i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna.

Imorgon väntar gymnasiemässa och tre timmars (o)frivillig övertid. + att jag kanske ska dit på kvällen och stå där. Men vi får se hur det blir med det..

Nu ska jag lägga undan datorn och bädda ner mig ordentligt så det inte blir som inatt att jag vaknar vid halv fem med alla kuddar bakom ryggen, mattepappret i handen och lampan på förfullt. Att jag hade ont i nacken idag behöver vi inte ens prata om.

Godantt!


2 Februari



Godmorgon!
Jag missade en dag på listan igår but I'll make it up for U, promise. Igår var jag i skolan som vanligt och sen gick jag och Sara och gymmade. Det va kul att gymma igen efter så lång tid men vältränad är jag ju inte direkt.. När vi var klara så kom mamma och pappa och hämtade mig så åkte vi och hälsade på Linda och Andreas. Vi åt lite kvällsis och så. Mysigt. Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och stog där i hundra år och sen när jag kom ut var det försent att sitta vid datorn.

Well idag ska jag iallafall till skolan, vi har matteprov :( Och sen efter skolan tar jag tåget till Västerås med Evelina och Carro. Tåget hem kommer inte förrän halv tio till stationen så jag ska försöka hinna blogga lite då. PussPuss!


RSS 2.0