Måndag

Jag är så himla trött. Bloggen har hamnat åt sidan ett tag och det kommer den nog köra ett tag till för det är så mycket annat som händer. Snart så är det sommarlov och då ska jag verkligen ta tag i bloggen. I promise.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Sov sött!


Today is a new day

Kavaj - H&M
Tunika - Gina Tricot
Shorts (
som inte syns) - H&M
Tygpåse - VR
Converse


Godmorgon! Jag har lite smått bråttom sådär för bussen går snart men jag är van att springa så. Idag har vi kabarépremiär! Jag är inte ett dugg nervös än men snart kommer det nog. Första föreställningen är för högstadiet också. Jippey! Näe.
Efter skolan ska jag klippa mig hos Kattis. Det ska bli jätteskönt att bli av med det slitna (Jag har inte klippt mig på ett år!) men samtidigt jobbigt att bli av med längden, mitt hår har ju växt en hel del...

 



MINISPA

Nu ska jag ta en långdusch med hårinpackning och peeling och raka mina pälsiga ben. Efter det blir det ansiktsmask och smörj sen sängen. Ska sova vid nio har jag tänkt så jag kommer i någon form av rytm. Sweet dreams!



K L A S S R E S A N

Helgen i Högbyn med nian har varit super!
När vi kom dit i fredags kväll så blev man lite besviken först för stället så rätt skabb ut men det visade sig vara mycket bättre än vad vi först trodde. Vi bäddade iordning våra sovplatser i de två stora tälten och sedan samlades vi runt grillen och grillade det man hade med sig. Jag hade hamburgare och potatissallad, mumma. När vi hade ätit så gick vi ner till sjön och badade. Första doppet för mig! När vi kom tillbaka så spelade vi brännboll ett tag och några spelade kubb. När det började mörkna så satt nästan alla och grillade marshmallows i ett stort "indiantält" och hade det mysigt.



På lördagen så vaknade vi och åt frukost och sedan började vi med aktiviteter. Min grupp började med PaintBall. Det var skiitkul! Vi fick klä på oss jättestora militärmönstrade täckkläder och ha på oss masker och alla fick ett varsit paintballgevär. Vi var i en liten skogsdunge och körde och gosh va kul det var. Jag fick as mycket adrenalin och hela gruppen levde sig verkligen in i det.
Efter det så var det lunch, spaghetti och köttfärssås som var jättegod. När vi ätit så var det dags att köra Gocart. Alla fick på sig en ful liten hjälm och en blå overall. Vi delades in i lag och sen var det bara att köra. Jag tror jag tog rekord i långsamhet jag men huvudsaken var ju att vi hade kul och det hade vi verkligen!
När vi kört klart så var det fika med stoora kanelbullar. Vi gick och badade igen efter det och när vi skulle tillbaka igen så tog vi en av skidbackarna upp. Drygt kan jag säga.
När vi kom tillbaka så var det final i paintboll och gocart. Mitt paintballag vann allt vi körde så vi var med i finalen, som vi självklart vann.
Senare på kvällen så gick vi upp högst upp på bergstoppen och grillade korv. Det sved i benen att gå upp men det var värt det för utsikten var jättefin. När vi kom tillbaka så gick vi in i tältet och jag och Sara satt och spelade lite kort och sen somnade vi.

Idag vaknade jag av att Emelie och Lalle gick upp och ut och då gick jag iväg och åt frukost. Efter frukosten så packade vi ihop våra saker och sedan kom bussen och hämtade upp oss klockan 11.



Helgen har varit jättebra och jag måste säga att det är synd att vi inte har åkt på någon mer resa under våra tre år för det känns som att vi har blivit tightare som klass(er) nu. I skolan är vi liksom uppdelade i smågrupper och man pratar inte så mycket med de som inte är i samma grupp. Nu när vi var i Högbyn så pratade alla med alla och hade kul. Helt klart värt pengarna.


HÖGBYN HERE WE COME


Nu drar jag iväg! Hörs på söndag!


YEAH...



Jag sitter och försöker reducera min packhög lite. Som det ser ut nu så kommer jag behöva en egen buss att åka i...



CHEERLEADING SM



För ett tag sedan så sa jag att jag skulle skriva om Cheerleading SM men det blev inte så. Istället rekomenderar jag er att kika in på cheerbloggen youbetterwork. Ida-Maria heter hon som har bloggen och hon skriver om cheerleading och allt därtill. Riktigt fina bilder och videos från SM i Uppsala och massor av annan cheerleading.

Något för dig Bea? :D



21 maj

Godmorgon! Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har haft så himla fullt upp.
Idag på morgonen har jag iallafall ett biologiprov om genetik. Yippey! Det kommer gå skit tyvärr.
Klockan tolv så har vi genrep på kabarén för PRO höhö. Efter det slutar vi nog och då åker jag hem och packar klart allt till ikväll.

Nu måste jag somvanligt kila. Vi hörs!



20 maj

Solen har nog gömt sig för dagen tror jag. Varmt är det dock, 23 nästan 24 grader! Om ett tag så ska jag följa med Filip och några av hans kompisar till Halsjön och titta på när de badar. Jag tänker nog vänta ett tag med det jag. Visserligen är det varmt i luften men knappast i vattnet.

Innan jag sticker iväg dit så ska jag packa lite inför klassresan imorgon. Vi ska åka till Högbyn och köra paintball och gocart bland annat. Kuligt blir det.

Nu ska jag fortsätta packa lite och sen kommer Filip och de och hämtar mig. Ha det bra!



M O D E V I S N I N G E N











MINA FAVORITER

Det jag tyckte allra bäst om var Volangkjolen på bild ett.

Nu åker jag iväg till Filip och sen på träning. Ha det braa.



19 Maj

Godmogon sunshines! Idag skiner tyvärr inte solen men vad gör det? Jag är visserligen aptrött men min skoldag kommer bli kort och sedan kanske jag ska och titta på modevisningen i D-hagen. Kulkul.
Ikväll har jag träning som vanligt och innan den så ska jag vara med Filip.
Nu måste jag kila. Vi hörs!
 //Hon som är så stressad.


V Å R R U S E T

Nu drar vi iväg om några minuter! Först ska vi bara åka förbi Alexandra våran räddande ängel och hämta upp hennes nummerlapp för Sara den virrpannan har glömt sin hemma. Tur i oturen att Alexandra behövde jobba.
Nej nu lär jag byta om. Ha det bäst!


Artonde Maj


Strumpbyxor med rand bak - BikBok
Svart linne
Korallfärgat linne - H&M
Ring - H&M
Armband - Åhlens

Morning morning!
Idag strålar solen och jag är på jättebra humör. Efter skolan så följer Sara med mig hem och vid fyra kommer mamma och hämtar oss så åker vi till vårruset. Wiho! Hinner inte skriva mer nu, ha en fin dag i solen!



S E G T

Åååh jag är så trött! Ledsen för dålig uppdatering idag men jag har inte hunnit. Jag åkte aldrig till Filip förut utan vi ska ses på onsdag istället. Istället för att vara med honom så har jag legat och stekt i solen och följt med mamma på Yoga. Trevligt. När jag kom hem så gjorde jag klart tårtan och städade mitt rum.
Nu ska jag lägga mig och sova så jag är pigg och fräsch imorgon inför vårruset! Godnatt!


Måndag 17 maj

Idag är det ju Norges nationaldag så jag har bakat en Picasso-tårta! Eller ja, jag håller på att baka en picasso-tårta. Jag tog ut den ur ugnen för ett tag sedan så marängen skulle stelna och så nu när jag tittar till den så är allt bara smet! Det blev in med den i ugnen igen så nu bränner jag väl den istället.

Om ett tag så ska jag antagligen hem till Filip, måste bara få tag på honom först. Jag har lust att sola på studsmattan men det vill väl knappast han. Haha. Jag kanske kan sola och han hoppa studsmatta, fast då blir det guppigt för mig. Hmm.

Nej nu ska jag gå och fixa mig för en eventuell moppetur hem till Filip. Ha det bäst!



Och så den där rubriken...


Såhär somrigt önska jag att det kunde vara idag också!♥

Godmorgon alla fina! Idag är det måndag igen. Jag är inte taggad för skolan överhuvud taget även att vi har temadagar så vi bara ska öva kabaré. Jag har tröttnat på våran kabaré så mycket att jag nästan skäms när jag tänker på att vi ska ha föreställningar så folk får se oss stå där och göra något vi inte kan. Sen är ju verkligen inte manuset det bästa heller... Idag slutar jag någorlunda tidigt iallafall så jag ska ta moppen till skolan. På eftermiddagen ska jag antagligen vara med Filip, men jag kom på att jag har en hel del annat att göra också så vi får se hur det blir.

Det är 17 Maj idag! Norges Nationaldag. Jag kommer ihåg att vi sa förra året att vi skulle åka till Norge så vi var där på Nationaldagen nästa år (i år alltså) Men det blev inget. Vi får fira lite själva istället kanske.

Nu måste jag kila iväg så jag hinner med allt jag ska. Ha en fin dag alla underbara!



T O P P E N D A G


Shortsen♥

Min dag har varit bäst!
Först Cheerleading SM i Uppsala och sedan hem och springa en toppenrunda. Kan det bli bättre? Imorgon ska jag skriva ett inlägg med bilder och allt om Cheer SM 2010 om jag hinner annars blir det framåt veckan. Just nu ligger jag och myser i sängen med mina fina shorts som jag köpte idag. Såfort jag har publicerat det här inlägget så ska jag sova så jag orkar upp imorgon.



A trip to Uppsala


Godmorgon! Idag är vädret grått och tråkigt igen, som gjort för en massa bilåkande och innesittande!
Det blev förresten precis som jag sa, jag låg och snoozade och nu sitter jag här och mamma står i köket och gör det jag egentligen ska göra. Menmen.
Inte var det trevligt att klockan ringde vid åtta inte! Fy va trött jag var! ÄR. Jag blir väl piggare allt eftersom dagen kör igång men just nu är det inte roligt.

Nej nu måste jag skynda mig så mamma slipper göra allt själv. Ha det bäst så hörs vi ikväll!


PUSS OCH GODNATT ♥




Modell: Jag  -  Foto: Frida

Shorts - Levi's
Linne - H&M

Idag har jag bara njutit av solen och tjockat i mig tio gånger mer än vad jag behövt. Men hallå, man måste ju få unna sig ibland.

Imorgon klockan 09:45 åker hela laget iväg mot Uppsala och Cheerleading SM 2010! Skitkul kommer det att bli! Jag ska lifta med bästa Mathilda dit så bilfärden kan ju inte heller bli annat än bra. Häärliiiigt!
Klockan kommer ringa olidligt tidigt imorgon, redan klockan åtta så jag borde verkligen sova nu. Egentligen borde jag sova redan men så blev det inte.
Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att snooza i evigheter imorgon så att min kära mamma får lov att packa iordning allting åt mig. Som det oftast brukar bli.

Apropå ingenting så har jag faktiskt fått lite färg idag! Antagligen är det ingen mer än jag som kommer att märka det men vad spelar det för roll? Min kära pojkvän däremot låg i solen en kvart och sedan var han neger. Vissa har det lätt för sig medans andra får jobba aset av sig för ingenting.

Nej nu ska jag nog stänga mina blå för ikväll. Vi hörs imorgon!♥



♥I L O V E S U N ♥

Nu är jag inne från solen igen ett tag. Jag har hjälpt till med maten lite och gjort en sallad med alla världens grönsaker och frukter. Ute har de precis börjat grilla och det luktar underbart! Snart ska jag nog ut och ta vara på den sista solen och måla mina naglar tror jag. Hoppas alla får en trevlig kväll!♥


Högsommarvärme mitt i maj!


Ja, mina ögon ser cep ut.
Linne - H&M
Hotpants - H&M


Uppdateringen har varit kass men jag har haft annat för mig. Igår kom Filip hit och sov här. Vi kollade på Heath Ledgers sista film, The imaginarium of doctor Parnassus. Den var jättebra men kunde ha slutat lite annorlunda tycker jag. När den var slut så slog vi direkt över till Fun with Dick and Jane, den filmen var väl det man kunde förvänta sig av en film med Jim Carrey.

När vi vaknade idag så gick vi direkt ut i den stekande solen och vid 2 åkte Filip hem.
Nu ska jag och syster åka iväg och uträtta lite ärenden och sen ska jag lägga mig i solen och plugga. Puss!


Running in the rain♥


Världens snyggaste! Men hallå vad kan man förvänta sig av någon som är dyngsur och aptrött?

Jag kom nyss in från en runda i elljusspåret. När mamma och jag hade gymmat klart så spöregnade det ute och vet ni vad? Något av det bästa jag vet är att springa i spöregn så vi skyndade oss hem och böt om och stack ut. Spåret var väldigt segt och man sjönk ner en bit i varje steg men det får man tåla. Nu sitter jag här vid datorn och irriterar mig på att det droppar från mitt huvud bara för att jag är för lat för att torka bort det.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen. Puss!



Fredag

Godmorgon!
Vädret är grått och tråkigt men det gör ingenting för jag är på så bra humör! Om fem minuter ska jag och mamma ner till gymmet och köra lite så jag har lite bråttom. Vi hörs när jag kommer hem!


B O R I N G

Träningen imorgon blev inställd. Såå tråkigt! Jag som hade sett fram emot att träna ju. Menmen. Funderar på om jag ska gå upp lagom tidigt och släpa med mig mamma till gymmet så jag får mig en workout.

Nu ska jag iallafall logga ur datorn och lägga mig och läsa hemkunskapshäftet. Har prov på det på måndag.

Godnatt!


PPÖ - Personlig PresentÖppnare


Fick just reda på av min twilight nerd till syster att Robert Pattinson fyller 24 idag . Grattis till honom.
OCH stackars honom som måste öppna så många fanpresenter. Fast han kanske har en personlig paketöppnare eller något. Haha.


Dagens


Tröja - Vero Moda
Chinos - H&M


Det var riktigt skönt att ut och springa. Vi tog inte 7,5:an utan sprang runt bryggeriet istället som är 5 km. Jag ska ju springa vårruset på tisdag så jag ville testa springa 5 km på asfalt. det gick över förväntan faktiskt och jag är suupernöjd! Nar vi kom hem så hade mamma slagit på bastun så den var varm och skön. Jag bastade ett tag och sen smörjde jag mig med BUS och skämde bort mig själv ordentligt. Snart ska jag gå och fixa något att äta men först ska jag fixa undan alla kläder som dräller överallt i mitt rum.


RUNNER

Hemma från mormor nu. Ska bara byta om så sticker jag ut och springer. 7,5 blir det idag. Hua jag är inte taggad för fem öre. Tur att det är så skönt när jag väl har gjort det.


Det är regnet...


DAGENS MIDDAG

Jag måste ha varit riktigt trött! Jag har sovit mellan tre och fem. Verkligen stensovit. Nyss åt jag middag så nu är jag iallafall lite piggare. Om några minuter så ska jag Frida och mamma kila iväg till mormor en sväng så jag ska väl fixa mig lite. Pussen!



Maj, 13

Det blev lite hastigt och lustigt men nu är jag hemma iallafall. Kvart i ett så ringde Filips pappa och frågade om Filip ville hänga med på monstertruck med nån kompis och självklart ville han det. Kruxet var bara att det började två och var i västerås så det blev himla bråttom!
Nu när jag kom hem så tänkte jag gå och ta en av muffinsarna som var kvar men dem har såklart min familj ätit upp. Lite skadeglädje fick jag iallafall för jag hade börjat äta på en av muffinsarna och sen lagt den i skåpet för att äta mer senare.

Det är lite konstigt att jag kan vara på så bra humör men så när jag kommer hem så är alla halvsura och humöret sjunker som en sten mot botten. Så himla irriterande!
Jag hade jättelust att ut och springa en långrunda men så är alla griniga och humöret i botten och då fick jag ingen lust längre. Värdelöst.



B Ä S T

Nu fattar jag allt helt perfekt. Jag är på världens bästa humör också. Lovely!


.

Jag vet ingenting längre...


BYE BYE



Nu drar jag iväg till skogsbo. Jag orkar inte ta med mig datorn så natagligen bloggar jag inget förrän imorgon när jag kommer hem. Puss!



Hamburgesa

Hej hej hallå!
Om en timme ska jag dra iväg till Skogsbo för att först åka till Filip en sväng tror jag och sen träna. Vi ska först springa några km och sen ha vanlig träning. Det passar mig perfekt!

Idag i skolan så kom jag jättelångt på min klänning! Bara lite småfix och lite intagningar kvar så är jag klar sen. Jag måste säga att den blev mycket bättre än jag trodde att den skulle bli! Jag fick några komplimanger om den idag och jag blev så glad! Komplimanger är alltid roligt att få.

Efter skolan tog jag bussen hem och sen hämtade jag min cykel vid skolan. Nyss klämde jag i mig en fet hamburgare och ett stort glas c-vitamin så nu är jag proppmätt! Egentligen borde jag städa och packa nu men jag orkar inte. Fast jag måste om jag ska hinna. Jag tar antagligen med mig datorn till Filip för han ska typ spela hela kvällen så jag bloggar nog mer då. Ha det bäst!



12 Maj

Godmorgon! Jag är skitirriterad för det långa inlägget jag hade skrivit bara försvann! Ååh!
Igår när jag kom hem från Laru så var jag alldeles för trött för att blogga utan gick raka vägen till sängen.
Dagen igår var bra, gymmet gick skitbra sällskapet var bra, thaimaten var bra, allt var bra!

Idag ska jag träna och sen ska jag sova hos Filip, men först frukost och skola. Puss!


S N A B B I S

Jag försov mig imorse så jag hann verkligen inte blogga tyvärr. Idag efter skolan så tog jag bussen till stan och kikade lite på H&M innan jag mötte upp Mathilda på thai för lite food. Nu har vi precis kommit hem till henne och ska bara byta om så ska vi ner till Maek's och gymma. Ha det bäst!



G O D N A T T

Fridas underbara muffins med min creamcheese sås och hallon.

Jag ligger i sängen och läser lite olika bloggar och lyssnar på musik. Snart ska jag sova tror jag för jag är så himla trött! Efter att Filip och jag hade varit ute och sprungit så duschade vi och sen la vi oss på min säng och tittade på tv till han skulle hem. Slappt. När han åkte så satte jag mig i soffan med mamma och pappa och tittade på Kommisarie Anna Travis som faktiskt var helt okej. I pausen gick jag och tog en av Fridas underbara bananchokladmuffins. Yummie säger jag bara!
Nej nu ska jag ta och smörja in mig med min nya lotion från LdB och sen sova. Godnatt!



I Found One

Min älskling kommer hit vilken minut somhelst så ska vi ut och springa!  vi får se om det blir som jag tänkt mig eller om vi skippar andra varvet.


Springkompisar?

Om det är någon som har spring i benen och vill röra lite på sig så är jag väldigt öppen för förslag :D



Åh Guuuuud va gott!


Jag sitter och äter en asgod kalkonwrap med mango, kalkon, tomat, ruccola, gurka och creme fraiche. Yummie!
Om några sekunder så ska jag och syster fixa en liten överraskning åt våran mor så jag måste kila. Puss!


M I C H E L I N A M A N D A

Hemma från tandläkaren nu. det tog typ 10 minuter så det var rätt ovärt att åka dit men så kan det vara. Om 20 min puttrar jag iväg mot skolan för att ha idrott och svenska sen puttrar jag hemmåt igen vid 20 i 3 och drar ut och springer.
Jag ska nog ta min everestjacka när jag kör iväg för det småregnar och är ganska kallt och jag HATAR att frysa. Haha jag kommer se ut som en michelingubbe med jackan stängd. Hihi. Nej nu ska jag bädda min säng och fixa mig lite och sen drar jag iväg.

Ha det fint, Puss!



F A S H I O N F E V E R



Allt är från hm.com



DAGENS 2



♥JEANS - GINA TRICOT
♥LINNE - H&M
♥KAVAJ - H&M
♥HALSBAND - H&M
♥CONVERSE

Jag kände för att switcha kläder så så fick det bli. En dagens nummer två.
Nu kommer mamma vilken minut som helst och hämtar upp mig. Wish me luck!



The best mum.

Det blev tandläkaren. Mamma kommer och hämtar mig halv tio ungefär så jag slipper provet iallafall men hinner ändå tillbaka till skolan för att göra redovisningen utav en av greaseuppgifterna. Feels good. Nu när jag fick en timme över så ska jag skriva in greaseuppgiften i datorn så jag har det gjort och om jag hinner så ska jag börja på min chindogu. Puss!



Dagens


♥Jeans - Gina Tricot
♥Vitt linne - Gina Tricot
♥T-shirt - H&M
♥Spetslinne - H&M



SÅ KAN DET GÅ

Om man inte håller koll på saker. Jag har tydligen tandläkartid idag klockan tio! Jag som var helt säker på att den var på onsdag... Tur att jag vet om hur jag är så att jag hade satt påminnelse i mobilen.
Frågan är bara hur jag ska göra nu, skippa skolan och provet och åka till tandläkaren eller försöka byta tid på tandläkaren... Det första lockar ju liiite mer än det andra.


10 Maj


Sa jag att jag är trött eller?

Somsagt...

Godmorgon! Jag har precis vaknat ur min skönhetssömn, eller något... Trött som jag vet inte vad är jag iallafall.
Denna dag bjuder på skolan nu först med Hemkunskapsprov och annat värdelöst crap. Efter det tar jag moppen hem och sticker ut och springer. Förhoppningsvis klarar jag 2 varv på 30 min men jag är inte så säker. Hoppas kan man ju alltid. När jag har sprungit så ska jag plugga klart det som jag inte hann igår. Jag har jättelust att träffa F också men jag vet inte vad han har för sig idag, kanske är det värt att fråga?



Imorgon är en ny dag


Checka mitt matberg jag tröck i mig under pluggandet. Dock inte risifruttin för den tog min syster.

Mitt humör har gått från 0 till 100 på bara några minuter. Tänk vad glad man kan bli av andras lycka! Det sprudlar i hela mig! 

Nu har jag nästan pluggat klart för idag. Jag ska bara läsa igenom häftet om hemkunskap några gånger till så är jag klar. Det jag har kvar att göra sen kan jag göra imorgon för nu skulle det bara bli dåligt om jag försökte.

Imorgon har jag sovmorgon till klockan nio och sen slutar jag 20 i tre så jag ska ta moppen till skolan så jag kan sova lite längre och komma hem lite tidigare. Helt värdelöst att sitta i skolan när man inte behöver liksom. När jag kommer hem så ska jag ut och springa. Två varv i elljusspåret blir det nog imorgon bara för att se om jag kan fixa det på 30 min. Vad tror ni?

Nu väntar häftet på mig. Vi hörs imorgon med en dagens outfit och en aldeles säkert, väldigt stressad Amanda. Puss!


JAG HATAR ATT PLUGGA

Jag är så jävla arg just nu så jag skulle kunna skrika så att folk i Kina hör mig. Fyfan!


C H E E R M A I D E N

CHEER T-SHIRTEN! Kass redigering men jag orkade inte anstränga mig och bakgrunden var så ful.

Det gick faktiskt helt okej att springa idag. Mamma och jag sprang 7,5:an och visserligen gick det inte fort men runt kom vi.

Nu har jag nyss kommit hem från träningen och sitter och pluggar. snart ska jag nog fixa lite plugggodis men innan det så ska mamma förhöra mig lite. Puss!



Postgirobygget - Ikke gå



Jag tycker att låten är så fin♥

Nu blir det ut och springa. Wish me luck!



E Y E S


Godmorgon! Det blev sovmorgon idag också, inte lika lång som igår dock. Just nu ligger jag i sängen och pluggar för fullt. Gud va skönt det ska bli när jag är klar med allt! Idag ska jag få till en engelska text om chidougu och två stycken svenska om grease samt plugga på hk-häftet. Hur i hela världen ska jag hinna allt?

Halv två ska iallafall jag och mamma ut och springa. Sjuochenhalvan blir det nog. Seg jogging blir det bara idag för jag ska träna sen vid fyra. Vi ska få våra t-shirtar idag! Knallrosa är de. Nicenice. Nej nu måste jag fortsätta. Vi hörs sen. Puss!



L I P S

Picture from today

Jag tänkte sova men så fastnade jag vid photoshop♥. Tänk vad lite redigering kan göra med både bilder och humör. Jag är muchos nöjdos!

Nu ska jag sova. Puss!


G O D N A T T

Nu är filmen slut och jag ligger nerkrupen i sängen. Jag tog nyss av plåstret på mitt pekfinger och upptäckte att nästan hela fingertoppen var vit och alldeles bubblig och att hacket där jag skar mig fortfarande är öppet. Skitläskigt. Sen att jag inte har någon känsel på det vita gör bara saken ännu läskigare. Menmen jag ska sova på saken så får jag se hur det är imorgon.

Nyss pratade jag lite i telefon med Filip och nu när vi la på så fick jag nästan tårar i ögonen för att jag saknar honom så mycket. Inte kul. Tur att vi träffas nästa helg iallafall. Då är vi ju lediga trosdag-fredag så vi får massor med tid att träffas på. Mys.

Nu ska jag nog stänga ner här och sova tror jag. Klockan är ju iallafall snart ett och jag vill upp relativt tidigt imorgon så jag hinner både ut och springa och plugga innan träningen. Sen när jag kommer hem från träningen så ska jag väl plugga igen. Fyfan vad jag hatar att lärarna lägger allt på samma gång! Speciellt att det bara är min klass som ska ha hemkunskapsprovet på måndag medans den andra klassen har ända till om två veckor på sig att plugga. Fyfan säger jag bara. 

Usch va arg jag blev nu när jag började tänka på det. Godnatt!


The Hurt Locker



Jag har gett upp pluggandet för idag. Imorgon måste jag skriva en miljöbeskrivning från Grease och plugga som tusan på hemkunskapen. Får jag inte mvg på det här provet så kan jag glömma ett mvg i slutbetyg. Kan jag nog ändå för våran skitlärare betygsätter bara det teoretiska inte det praktiska. Äckel.

Iallafall så sitter jag och tittar på The Hurt Locker. Jag började ju se den här om dagen med Filip men jag hann bara se 20 minuter ungefär så jag bestämde mig för att se resten nu. Hittills är filmen riktigt bra, men jag får nervösa sammanbrott hela tiden och fäller en tår då och då. Nej nu blev det spännande, jag bloggar mer när filmen är slut. Puuuss! 


Äntligen klar!

Då var jag äntligen klar med kemiuppsatsen! Skönt. Nu har jag bara svenska och hemkunskap kvar. Fattar inte hur jag ska hinna! Turligt nog behöver bara en grej av de fyra på svenskan vara klar så jag sparar lite tid på att göra de andra på måndag/tisdag. Hemkunskapen däremot har jag prov på på måndag. Ett tjockt häfte med papper som ska in i skallen tills då. Wish me luck!


M A T M O N S T E R



Jag älskar fruktsallad så jag tänkte dela med mig av receptet på den godaste.

Alla frukter du tycker om. I mitt fall alla tropiska frukter som finns.
Alla bär du tycker om. Hallon, blåbär, björnbär, jordgubbar...
Flytade honung. Supergott med fytande honung med citron.
Rivet skal av citron och lime. Kom ihåg att tvätta skalet först bara.
Linfrön. Bara för att det gör det hela mycket nyttigare.
+ lite pressad citronsaft
=
M U Y  G O O D!
(Lite spansk/engelska sådär.)



B&J Cookie Dough



ÅÅh min syster är underbar! Här sitter jag och pluggar för fulla muggar och så kommer hon och frågar om jag vill ha lite av hennes B&J! Klart jag ville! Så nu sitter jag och mumsar på den. Gah va gott!


080510

Godmorgon! Jag vaknade inte förrän nu men jag behövde verkligen sova ut.
Mina planer för dagen är först att äta något och sedan blir det plugg för hela slanten.

Det är tråkigt med händelselösa helger men det kan vara lite skönt också. Inte för att jag brukar göra så speciellt mycket på helgerna men ändå. När jag är klar med plugget så ska jag nog skämma bort mig själv med en tur i elljusspåret eller två och sen lite bastu med hårinpackning. Jag ska nog fixa mina fördärvade naglar också och smörja mig med BUS (Brun Utan Sol) så jag slipper känna mig så blek.

Nu ska jag gå och göra en omelett tror jag. Ha det bäst!


Nightynight

Jag håller på att somna här i fåtöljen så nu ska jag gå och lägga mig. Jag är så himla trött och vill gärna vara pigg imorgon så jag orkar plugga klart allting. Jag är inte ett dugg taggad att viga hela min lördag åt plugg men det måste göras så varför inte ta allt påengång så är man klar sen. Imorgon har jag tänkt att jag ska försöka mig på 7 kilometersrundan för att se vad jag går för. Vore väldigt skönt om jag fick en skaplig tid på den så jag vet ungefär hur mycket jag måste öka för att nå mitt mål.
Men nu blir det sängen somsagt. Godnatt!



Kamelplåster



Det är härligt när det går bra

Det skulle inte sitta fel med denna träningströja... Classified - 449:- 

Åh va härligt det var att springa! Jag hade hur mycket spring i benen som helst och jag sprang nästan dubbelt så fort som jag vanligtvis springer. Det känns verkligen att jag har börjat få mycket bättre kondition och är starkare i allmänhet för jag orkar betydligt mycket mer nu än för några veckor sedan!

Nu har jag duschat och stretchat i evigheter, ätit en hel påse popcorn och tittat på en halvkass film.
Snart ska jag nog krypa ner i sängen och sova tills jag vaknar för jag behöver verkligen sova ut.


Run bitch run!

Nu blir det springa av. Tänkte först att jag skulle skita i det men så blir det inte. Klart jag ska ut en sväng, hellre sent än aldrig! Nu ska jag bara bestämma vilken kortis jag ska springa, 3,2 eller 2,5.


Pluggpluggplugg


Jag sitter på altanen och pluggar med ett stort glas C-vitamin och lite minitomater. Pratade med Bea nyss och hon sitter och äter chokladtårta. Lite avis sådär... Menmen.
När pappa kom hem från jobbet förut idag så åkte vi direkt in till stan och hämtade ut mina nya glasögon. Ett par lika som jag har fast bruna. Sen medans pappa fixade något så sprang jag in på H&M och köpte en svart och grå ögonskugga för det har jag behövt länge.
När vi kom hem så lagade vi tacos och nu sitter jag här. Omett tag ska jag nog ut och hoppa lite studsmatta och göra lite styra men först ska jag skriva klart min kemiuppsats.

Puss!



Sallad, räddaren i nöden!


Potatisen blev SKIT!

Jag gjorde nog lite fel tror jag för potatisen blev helt bubblig och jätteseg. Tråkigt men så kan det bli.
Jag gjorde en god sallad med kidneybönor och ruccola istället. Det är minst lika gott.


Micropotatis

Nu är brödet klart och potatisen i micron. Jag försöker hitta fakta om helium men allt skiter sig. Jaja snart så hittar jag nog något. Så irriterande att man måse skriva så piiip mycket bara. Menmen.

Såfort potatisen är klar så ska jag käka. Jag är vrålhungrig för jag har inte ätit något sedan frukost. För mig som är ett matmonster är det något väldigt sällsynt att jag inte har ätit. Nu piper micron. See ya!



Har ni någonsin sett något sötare?


Mitt humör är så på topp som det kan bli! Jag kom hem tidigt idag och har varit hos mormor en sväng. När jag började skriva det här inlägget så hade jag varit hemma i kanske en halvtimme och jag hade hunnit städa mitt rum, hängt ut mina träningskläder (som jag råkat glömma svettiga och äckliga i min bag...) så nu slipper jag förhoppningsvis tvätta dem. Jag tvättade dem nyss så det känns ovärt att tvätta dem igen när man kan hänga ut dem. Idag är det nästan storm ute så det passar ju bra. Höll på att vicka när jag cyklade för att det blåste så mycket! Nu har jag precis skjutsat in mitt goda fiberbröd i ugnen också, det var därför jag glömde bort att jag höll på att blogga. 

Annars så kan jag ju berätta att jag hade sönder min systers nya strumpbyxor idag. Jag ska aldrig mer låna något viktigt av någon för jag har bara bort det /tar sönder det. Som tur var var det bara ett litet hål i knävecket som jag ska försöka fixa ihop med nagellack och sytråd. Vi får se hur det går. Jag kände mig lite horig när jag gick där i skolan med bara ett par beiga strumpisar istället för svarta. Jag tog av mig Fridas prickiga när de gick sönder för att inte ta sönder dem mer. Turligt nog så hade jag bara en halvtimme kvar i skolan då.

Nu ska jag laga lite lunch och sen diska undan allt från bakningen och sen blir det plugg!



Äntligen Fredag!


Linne - H&M
Tröja med puffärm - H&M
Skinnjacka - H&M
Strumpbyxor - BikBok

Converse

Godmorgon! Idag är det sista skoldagen innan helgen! Jag älskar fredagar, just för att man får helg sedan. Fast min helg kommer att spenders ihop med diverse plugg och det är ju inte så roligt direkt...
När jag kommer hem så ska jag iallafall ut och springa en runda. Idag vill jag springa långt för det var ett tag sedan jag gjorde det och jag känner att det behövs. Förhoppningsvis får jag lite sällskap men antagligen så får jag lov att springa själv tyvärr. Det är riktigt trist att springa själv och så pushar jag inte mig själv lika mycket.. Menmen med lite musik i öronen så ska det nog gå. Nu ska jag äta frukost och sen blir det skolaaa. Vi hörs när jag kommer hem. Puss!



Showtime



Söta Matilda i sin dans makeup.



Nu är jag hemma från Filip och ligger i sängen och pluggar. Det går riktigt bra, jag är nog klar om en halvtimme ungefär.

Uppvisningen "Showtime" som jag och Filip var på idag var jättebra! Det var sexorna i Skogsbo som sjöng och dansade. Vi var där och tittade för att Matilda, Filips lillasyster, var med i showen. När showen var slut så kunde man köpa fika, jag köpte en muffin med hallon och någon kräm i och det var den godaste muffin jag någonsin ätit!
Vid åtta gick jag och Filip hem till honom igen och började titta på en film, The Hurt Locker, som var väldigt bra så långt jag hann se innan mamma kom och hämtade mig klockan nio.

Nu ligger jag somsagt och pluggar kemi. Hela den här helgen kommer gå åt till plugg tråkigt nog men så kan det vara, det är faktiskt bara 23 skoldagar kvar nu!


Bråttom som alltid

Usch jag hatar att ha bråttom! Jag kom nyss hem från skolan och står och steker pyttipanna samtidigt som jag skriver på min kemi uppsats. Om 45 min går bussen till Skogsbo och det betyder att jag måste vara klar om en halvtimme. Wohoo!  Innan det så ska jag hinna byta om, äta och skriva på min uppsats. Menmen så kan det vara. Nu ska jag vräka i mig pyttipanna och sen byta om, jag kanske hinner fixa en outfitbild innan jag åker vi får se. Puss! 


6 maj 2010

Godmorgon!
Det börjar kännas att det snart är sommarlov nu för jag får större och större problem att ta mig upp ur sängen. Jag är trött nästan jämt!
Idag ska jag iallafall först till skolan och sen på eftermiddagen så ska jag hem till Filip och följa med honom på Matildas någon uppvisning. Det ska bli roligt att se!
Kemiuppsatsen måste bli klar idag också kom jag på... Hur i hela världen ska jag hinna det?! Sen har vi hemkunskapsprov på måndag och på onsdag ska jag till tandläkaren. Det är mycket nu.


I'm tired of beeing dissapointed

Träningen gick jättebra, vi sprang ungefär 4 km utan vila. Jag är nöjd! När den riktiga träningen började så var det ingen som var direkt taggad att träna så vi pratade och skrattade mest. Kul var det i vilket fall!
Efter träningen gick jag till Filip i en kvart ungefär och sen tog jag moppen hem. När jag kom hem så upptäckte jag att jag saknade något men kunde inte komma på vad. Efter ett tag kom jag på att jag hade glömt min stora feta bag i hallen hos Filip. Duktigt. Jag hade inget viktigt i den anyway så det spelar ingen roll. Nu ska jag lägga mig och sova för jag är hur trött som helst!

Nattiiiee!



Springa



Nu har jag lite bråttom! Vi ska springa före som lite extraträning inför vårruset som vi ska springa 18 maj. Synd bara att så fort det blir jobbiga träningar så kan de flesta inte komma...

Aja vi som är med blir ju fit for fight, man tränar ju för sin egen skull så.

Nu måste jag sticka. Puss!



Onsdag


Linne - Gina Tricot
Byxor - Gina Tricot
Kofta  - Only

Hello babes! Jag sitter och letar lite smått efter fakta till min kemiuppsats, det går väl sådär.. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska skriva om än. Hehe...

Imorse hade jag ju nationellt prov i kemi. Jag kan bara säga att det var riktigt svårt och att jag gissade på nästan alla frågor. Jag är verkligen besviken på mig själv. Efter luncen hade vi iallafall kabaréträning med kostymkoll, alltså att alla tog med de kläderna som de ska ha på sig när vi spelar upp. Tror nog att vi såg rätt roliga ut där vi satt allihop med 50-tals kläder. Nu känns det som att det kommer fungera. Replikerna sitter nästan och i och med att premiären blev framflyttad så har vi mer tid på oss att få ihop allting.

När vi hade slutat efter sista lektionen så fick jag skjuts hem med Maja, min syslöjdslärare så jag kom hem en halvtimme tidigare än vanligt. Det var skönt!

Om en timme måste jag åka till Filip och hämta mina nycklar och ställa ifrån mig moppen. Jag har ingen lust att låta den stå så vem som helst kan pilla på den. Lite överbeskyddande kanske men hellre det än att något skulle hända med den. 
Halv sju ska jag träna, vi ska ut och springa innan träningen idag! Nicenice, synd att jag har heltaskig kondition bara...

Aja nu ropar mamma att det är mat. See ya!

 



Kortis

Godmorgon! Jag är dödstrött och förstår verkligen inte hur jag ska orka med att skriva ett långt prov om en timme... Kemiprov dessutom! Vad som helst förutom kemi.
Ikväll är det iallafall träning! Vi ska samlas en timme tidigare och ut och springa innan, yey!

Nu måste jag rusa för annars kommer jag missa bussen. Outfitbild kommer senare idag. Ha det bäst!


B I L D B O M B


Självklart en bild på maten som jag åt på IKEA
♥Asgod kotlettrad med rotatouille och pommes.


Dagens efter lite shopping.
♥Linne, halsband & skinnjacka - H&M
♥Jeans Gina Tricot - 199:-
♥Converse


Bara för att så förevigades även mormors glass.


Årets första mjukglass!
♥23:- Wayne's Coffee
Haha skoja!


Nya strumpbyxor med sömm bak och vita converse.
♥79.50:- BikBok
♥699:- Euro Sko


Mina underbara heels!
♥449:- DinSko



Ignorera att jag ser sur och sliten ut på bilden


Ett av Fridas köp. Superskön verkligen! Hoppas hon tröttnar på den snart...
Hoodie - 299:- Stadium

Jag är precis lika nöjd med allting! Tack till mami och papi♥ och självklart till mormor och Frida för trevligt sällskap!

Nu väntar sängen för mig. Godnatt!



As nice!

Då var jag hemma från Valbo då. Det blev några köp och jag är supernöjd! Jag uppdaterar med bilder lite senare för nu ska jag hoppa in i duschen. Puss!


Tisdag 4 Maj

Tights - Vero Moda | Bustier - Lindex | Linne - H&M | Kofta - H&M | Kjol - Monki | Halsband - H&M

Åh vilken härlig morgon! Solen strålar och jag är inte så jättetrött faktiskt. Jag såg en reklam för språkresor i msnrutan och gud vad underbart det såg ut! Sol och stränder... Fast det är väl den bästa sidan de visar, vilket betyder att det finns en baksida.

Snart ska jag gå och äta frukost och fixa mig lite. Efter det kilar jag till bussen och skolan. Vid två kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till Valbo och shoppa. Eller det beror väl på om jag hittar någonting om det blir shopping såklart.

Ha en fin dag allihopa!



Ben & Jerry, my heroes.



Tänk vad lite Ben&Jerry's kan göra! Nyss var jag på dåligt humör och allmänt irriterad på allt och alla men så kom jag på att jag hade lite B&J kvar i frysen sen i lördags. Nu ligger jag och mumsar på den och kikar lite på skrivbord med humöret på topp.

Det enda som inte är på topp är är mina vader och mitt huvud.
Huvudet är tungt och fyllt med taggtråd och bomull och i vaderna har jag sån träningsvärk att det gör ont att gå. Vanligtvis när man har träningsvärk så brukar det ju självklart kännas lite men nu har jag verkligen ont! Att springa till gymmet idag var verkligen skönt. Dels för att det var perfekt uppvärmning och för man springer helt annorlunda mot hur man går så jag hade inte ont i vaderna alls medans jag sprang.
För övrigt gick det jättebra att gymma och efteråt kom Veronica och hämtade oss. Jag som är lite tokig bad att hon skulle släppa av mig i början av månsbobacken så sprang jag uppför den och hem till Filip i racerfart. Gissa om jag var trött efteråt!

Nu ska jag fortsätta letandet efter skrivbord och titta lite på skor. Jag vill vara förberedd imorgon när jag ska till Valbo med mamma, mormor och Frida efter skolan.

Puss!


Måndag

Om två månader får jag dessa i brevlådan! Underbart!

Jag måste bara säga att chili con carne är himla gott!
Jag sitter och äter det nu och mums säger jag bara! Nyttigt är det också. Jag kom nyligen hem från skolan som var trist som vanligt. Skönt att jag tog moppen för annars hade jag setat och väntat på bussen nu istället för att sitta här.

Egentligen har jag inte tid att blogga för jag ska hinna städa mitt rum och packa ihop alla saker innan 10 över fyra då bussen kommer.Jag och Filip ska ju och gymma. Som en extra grej så har vi bestämt oss för att springa dit, lite som uppvärmning.



Godmorgon!

Godmorgon!
Jag är på underbart humör! Solen skiner och jag har beställt The Shoes från H&M. Visserligen får jag dem inte förrän i slutet av juni men då har jag ju något att längta till.
För ett tag sedan så skjutsade jag syster till skolan och nu sitter jag och äter frukost, havregrynsgröt med blåbär blev det idag.
Snart ska jag kila iväg och fixa mig lite och sen tar jag moppen till skolan. När jag kommer hem så ska jag fixa lite på mitt rum och sen tar jag bussen till Filip.

Ha det bäst!


Krångel när man minst behöver det

Hm.se verkar ha problem med sin hemsida. Jag kommer in på den men inga länkar fungerar. Väldigt irriterade!

Aja, nu blir det sängen så jag är pigg imorgon. Efter skolan åker jag hem till Filip så ska vi jogga ner till Maek's och gymma hade vi tänkt. Godnatt!


Bilder från Valborg


Victoria Norén - Mathilda Laru

Jonna Pernsjö - Angelica Mattson - Linnéa Lundberg - Victoria Norén


Mathilda Laru - Jag - Frida Esselin

Snodde tre bilder av Jonna Pernsjö från Valborg. 

Efter träningen idag så sprang jag från dommarhagen till Skogsbo för att få den springrunda jag hade planerat. Egentligen så skulle jag ha åkt hem och sprungit efter träningen men Filip ringde och frågade om jag ville komma dit så nödlösningen fick bli att jag sprang hem till honom. Vi har inte gjort mycket alls faktiskt. När jag kom dit så hoppade jag in i duschen på en gång och sen har vi tittat på film.
Nu sitter jag och tittar på skrivbord på IKEA och funderar lite över hur jag ska göra imorn, om jag ska ta moppen till skolan eller inte?



At The Moment



Nu sitter Amanda och plattar mitt hår:)
När vi är klara med de ska jag slänga på mig lite kläder sen ska vi ut och hoppa studsmatta i de fin fina vädret!:)


Puss Laru♥



söndag

Godmorgon! Jag och Mathilda vaknade just. Igår låg vi och tittade på Avatar och snackade tills klockan blev fyra. Eller ja, Mathilda tittade iallafall på filmen och jag sov lite här och där. Hehe.
Nu ska vi äta frukost och sen om 2,5 timme så blir det träning. Jätte taggad... Aja nu ska vi äta frukost. Ha det bäst!


Laru ♥ Jenssen ♥ Ben&Jerry's = F L U M M



Nu blir det Avatar och Ben&Jerrys. Ha det bäst!



Kvällens planer

Nu har vi varit ute och sprungit och bastat. Springturen gick skitbra och jag tyckte inte alls att det var lika jobbigt som sist. Nyss åt vi grillat och nu blir det kladdkaka med grädde. Senare ska vi kika på Avatar och tjocka oss med Ben&Jerry's. See ya!



Dagens planer

Precis som igår så bara jag säger att jag intae har några planer för dagen så får jag planer. Om en kvart skjutsar pappa in mig till stan så ska jag möta upp Mathilda. Vid fem tar vi bussen hem till mig och sticker ut och springer. Efter det blir det dusch och bastu. Sen sover hon här tills imorn. Nu måste jag skynda mig så pappa slipper vänta. Puss!


Lördag


Frida Esselin - Mathilda Laru


Godmorgon!  Jag har nyss ätit frukost och nu har jag krupit ner i sängen igen och kikar efter skor. Jag hittade ju The Shoes på H&M för ett tag sedan men då var jag så seg så de blev slutsålda. Lika dant med hatten jag ville ha. Känns som att jag kanske är för seg för att shoppa. Jag kan ju aldrig bestämma mig! Nästa gång jag hittar något jag vill ha så ska jag köpa det påengång.

Idag har jag inga planer alls. Eller jo, jag ska ut och springa. Det är ett måste för jag har inte sprungit sen i onsdags! Om jag fortsätter att sega mig såhär så kommer jag aldrig palla springa vårruset den 18:de...

Jag har hört ryktesvägen att min syster och hennes kompis ska baka bullar om ett tag. Hur länge sedan var det inte man åt nybakade bullar och mjölk? Precis, evigheter sedan! 






En toppenkväll!




Nu är jag nyligen hemkommen från stan. Riktigt trevligt har det varit! Jag åkte somsagt till Mathilda först och socialade lite med henne medans hon fixade sig och sen fick vi skjuts med hennes pappa till Ange. Hos Ange så grillade vi tillsammans med några till och sen vid halv 10-10 fick vi skjuts till stan. Först gick vi till Anges mammas lägenhet ett tag och sen drog vi ut. Nere vid holmen var det fullt av folk men det var så mörkt så man såg nästan ingenting så vi gick tillbaka upp på stan. Sen vid tolv tror jag det var så åkte jag hem. En toppenkväll har jag haft! Hoppas den görs om någon dag.


Nu ska jag sussa. Vi hörs imorn!



RSS 2.0