Mot Turkiet


Hello fellas! Nu är det inte många timmar kvar tills vi sitter på flyget till Turkiet! Det ska bli så underbart med en vecka i solen. Bara chilla och må bra med min underbara familj!
Just nu ligger jag i soffan och segar men jag ska nog förflytta mig till sängen och försöka få någon timmes sömn innan vi ska åka iväg mot arlanda. Flyget går halv sju imorgon bitti så vi lär åka hemifrån vid två eller något sånt där så jag ska nog blunda en timme.
Jag är lite nervös faktiskt! Det är, tro det eller ej, min allra första flygresa! Jag har aldrig varit på solresa förut så ni kan förstå vad kul det ska bli!

Nu ska jag vila. Jag har lilldatorn med mig så vi får väl se om jag uppdaterar lite under veckan!

Pussar!


TjejmilenGod morgon! Trött tjej_94 här! Gick upp för 20 minuter sedan och packade en liten väska med ombyte och picknick till idag. Tjejmilenbussen till Stockholm går ifrån stan klockan sju(!) så jag och mamma lär åka iväg nu.

Hoppas ni får en bra dag! Puss!


2 September -11God morgon! Jag har precis fixat mig och ätit frukost och nu ska jag iväg till bussen om 10 minuter. Min vän Evelina ska antagligen byta skola så idag ska hon till Falun på intervju och ville ha sällskap så jag ska följa med henne. Det ska bli spännande tycker jag trots att det inte ens är jag som ska byta. Hihi. När vi varit på skolan ska hon träffa sin pappa och jag ska träffa Mathilda som går på samma skola som Eve vill byta till. Jag har saknat henne så det ska bli kul att ses.

Nu måste jag kila. Puss!


Spring för livetHola! Har nyss kommit in från en skön springrunda. Det blev en skön halvtimmesjogg bara för att inte riskera träningsvärk eller liknande på lördag då det är dags för Tjejmilen!
Jag är inte i toppform direkt men det ska ändå bli toppenkul! Jag och mamma ska åka med tjejmilen bussen på lördag morgon och sen går den hem när alla har duschat klart efteråt. Jag sprang förra året också och det var ganska mysigt att sitta där på bussen efteråt med en jäkligt härlig mil i benen, en god smoothie i handen och en smörgås.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa naglarna. Puss!


RSS 2.0