The garden collection, mina darlings.





P å s k l o v !

Nu är det efterlängtade påsklovet äntligen här! Lovet har jag invigit med dubbel(trippel) träning! Jag och Sara tog bussen in till stan efter skolan, vi tog bybussen. BIG misstake! Vägen kringlade sig fram i evigheter och vi skumpade runt som jag vet inte vad! Illa mådde jag också, men vad gör man inte för lite sightseeing i vildmarken? Höhö.
När vi kom fram så gick vi in på bullen och åt en varsin baguette. när vi köpte dem så sa båda att vi aaaaldrig skulle orka äta upp hela den här! Men whoops så var det tomt och vi var mätta och glada. efter det så gick vi på stan lite och sen gick vi iväg mot Maeks. När vi kom fram så visade det sig att afrodansen var inställd! Vi bestämde att vi skulle gymma istället så det gjorde inte så mycket. Jag blev positivt överraskad över hur fräscht och luftigt det var där inne. Personalen var jättetrevlig också och vi fick oss en rejäl workout. Efter gymmet så powerwalkade vi till nästa träning (cheerleading) i Skogsbo.
Nu har jag kommit hem, långduschat, ätit och tittat bloggar. Nu ska jag pyssla om mina trötta fötter och sen krypa ner under täcket.

Imorgon ska jag ta bussen till Filip och sen ska vi åka och bada! Det ska bli skönt att simma lite och sen bubbla. Och åka rutchbana såklart. Hehehee...


..

I'm in school. Vi har haft so i två timmar snart och ingen gör något över huvud taget. Typ sitter och pratar bara.
Snart har vi engelska och sen har jag slöjd. Efter skolan åker jag och sara in till stan och går runt lite och sen blir det afrodans. Direkt efter det så ska vi på cheerleadingen. Alltså kommer jag inte hem förrän vid nio. Hörs då!


Todays


Kavaj H&M
Klänning - Ginatricot

Idag kommer Jag inte hem förrän vi nio så det blir kass uppdatering här. PusS!



Nattiieee

Nu blir det sängen. Godnatt alla söta!


Mat på G

Nu är maten klar och det enda som håller mig från att börja äta är att jag måste vänta på pappa och Frida som inte är hemma än.
Men iallafall, när jag kommit halvvägs till ica så hände en mysko sak, plötsligt bara försvann typ hälften av all luft i BÅDA däcken så det blev supertungt att cykla! Jag som tyckte det var lite luft redan från början...

Det är så typiskt att när jag för en gångs skull har fixat mina naglar fina så är det något som råkar rispa bort lite av lacket eller så kommer jag åt någonting så det blir utsmetat. Så lyckat! Det blir antagligen bara såhär för att jag alltid tror att det blir torrt mycket fortare än det blir.


Cykleltur

Så åkte jag på att göra maten även denna dag. Inte för att det gör mig något överhuvudtaget, det är bara kul.
Idag blir det pasta med spenat och ostsås! Jag har aldrig gjort det förut men det låter smarrigt värre.
Jag upptäckte att det saknas ingredienser så jag lär kila ner på ica och handla. Tur att det är bart ute så man kan cykla, det går så mycket fortare då.



Dagens Outfit



Linne - Gina Tricot
Mjukisbyxor - BikBok
Tröja - H&M
+
Skinnjacka - H&M
Halsduk - Åhlens
Tygskor - H&M



Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Mamma och jag åt på McDonalds som jag hoppades och gott var det!
Jag sov nästan hela vägen hem så nu är jag ganska trött. Konstigt att det blir så egentligen, att man blir tröttare för att man sover lite.

Nu ska jag fixa naglarna och sen kika lite i nya VeckoRevyn som kom idag. Jag kom på att jag jätteofta säger att jag ska fixa naglarna men sen glömmer jag bort att göra det. Nu SKA jag iallafall fixa dem.

Ha det bäst!



Men det är väl självklart

att jag missar påskbordet i skolan. IGEN! Jag missade det ju förra året också och i julas så missade hela nian julbordet för vi var i Falun då så varför inte missa ett till? Surt.


Tisdagen den 30 Mars

Jag har nyss gått upp, en timme senare än vad jag hade tänkt... Nu får jag bråttom att platta håret och äta frukost menmen. Föresten så hade jag tittat fel på tiden angående Falun, jag skulle inte vara där förrän klockan 11. Det betyder att jag inte behöver åka nio som vi tänkt utan vi kan åka halv tio istället. Skönt! nu fick jag inte så bråttom längre.

Jag hoppas att mamma är på bra humör så att vi stannar på donken på hemvägen. Jag har varit sugen på donkenmat i evigheter! Jag vet precis vad jag ska ta isåfall, 6 st chickenbits, en mellan strips och en mellan milkshake och så sötsur dipp såklart! Sååå gott!

Nej nu ska jag sätta fart så att jag inte blir sen. Vi hörs när jag kommer hem!


Ä n t l i g e n klaaaar!

Nu är jag äntligen klar med uppsatsen. Sisådär en timme försent men det gör inget.
Nu ska jag måla mina naglar och sen blir det sängen. Jag ska nog lägga mig och virka lite, tantvarning I know men det är kul. Jag håller på med Amigurumi - små virkade figurer, och de blir jättesöta! Bild kommer när de är klara.
Imorgon ska jag till Falun halv elva och jag har ingen aning om när jag kommer hem. Jag bloggar väl då iallafall.

Justja! Pappa och jag beställde mina glasögon idag! Det blev inte någon av bågarna jag tog hem. Istället hittade vi ett par betydligt billigare som dessutom satt mycket bättre så det var ju klart jag tog dem. Skönt att om 10 dagar så har jag glasögonen här! Lagomt till skolan börjar igen.

Nattinatti!


Min pluggmusik at the moment

Tänkte bara dela med mig av min plugglista på spotify! Om en vecka har jag säkerligen tjatat ut alla låtar i listan men den duger just nu.

PluggmusikPluggmusikPluggmusikPluggmusikPluggmusikPluggmusikPluggmusik



Pluggmania

Nu blir det plugg till tusen. Satsar på att bli klar innan klockn 20. Hurryhurry!


Hemskt

Läste nyss på Kenzas blogg att Jaysons mamma har gått bort idag. Jag läste hans eget inlägg om det och tittade på videon som fanns och det fick mig att börja gråta! Så hemskt att förlora sin mamma...

Här kan ni också läsa inlägget på Jaysons blogg http://finest.se/userBlog/?uid=28922&beid=1331520

Han ber alla att länka till inlägget och det är klart att jag gör det. Somsagt så måste det vara hemskt att förlora sin mamma.


H o m e

Nu har jag kommit hem och sitter och äter nudlar. Snart ska jag sätta igång och skriva lite på min so-uppsats. När pappa kommer hem så ska vi in till stan och lämna tillbaka provbågarna jag lånade från Synoptik. Jag hoppas jag får glasögon snart för jag har ont i huvudet ganska ofta och börjar misstänka att min halvdåliga syn är boven i dramat.
Trots att det bara har gått ca tre veckor sen vi hade sportlov så känns det som att påsklovet är väldigt välbehövligt.
Vi är många som går runt och ser ut som lik för att vi är så trötta i skolan. På tal om trött så ska jag nog fixa mig lite och sen ska jag ta en power nap tror jag. Det är så himla skönt! Fast inte mer än 20 min för då blir man bara tröttare.

Pusshej! 


Jag vill ju ha vår nu!

Snön vräker fortfarande ner kan det inte bara bli vår nu? Jag sitter i skolan och jobbar lite med min so-uppsats. Egentligen så skulle vi ha haft ett test på skelettet och musklerna nu men våran vanliga lärare är sjuk så vi fick studietid istället. Soft, nu har vi hela lovet på oss att plugga. Om tio minuter har jag lunch ser jag, hoppas det är något gott för jag är jättehungrig...
9B har hemkunskap, de bakar bullar och det luktar sjukt gott i hela korridoren! *Avis*
Nu måste jag kolla wikipedia en gång till innan jag slutar. Vi hörs när jag kommer hem. Puss på er!  


Nyvaken och osminkad



Godmorgon allihopa! Jag sitter och äter frukost och tittar ut genom köksfönstret, idag snöar det för fullt igen. Att det ska snöa så mycket hela tiden! Jag vill ju ha riktig vår nu...
Idag ska jag till skolan as usual... På so:n funderar jag på om jag ska fråga Monica om jag kan få sluta lite tidigare så jag hinner med tidiga bussen. Jag har ändå inget att göra på so:n för allt mitt arbete har jag på min dator.

Nu måste jag som alltid rusa iväg och borsta tänderna så jag hinner i tid till bussen. Ha det bra! Nej inte bra, ha det bäst!



Good night sleep tight!

Gud va skönt det var att träna! Det enda tråkiga var att jag blev trött rätt fort men jag visste ju att det skulle bli så. På onsdag blir det antagligen afrodans med Sara, det ska bli riktigt roligt!

Just nu sitter jag och äter sockrade popcorn (såå mycket godare än vad det låter) och tittar på Johan Falk. Eller ja precis nu så blev det nyheter men nyss tittade jag på det. Imorgon är det skola igen... Skönt att jag bara går två dagar den här veckan. Jag är ledig på tisdag för jag ska till Falun igen.

Min blogg lider av bildbrist, jag ska åtgärda problemet i veckan jag lovar.

Nu ska jag gå och ta lite glass och sen ska jag nog lägga mig i sängen och titta klart på Johan Falk.



Pluggdag

Dagen kommer vigas åt träning och plugg. Bloggen kommer bli kasst uppdaterad tyvärr men det får ni leva med. Skolan går först! Have a nice day everybody!



Designade en bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag är med i en tävling hos Nelly.com. Den med flest röster vinner och självklart så vill jag vinna.
Hjälp mig med det genom att rösta. Länk finns där uppe.

Taaack!



Earth hour

Vi fortsätter i det onyttiga spåret och kör på hamburgare idag! Jag ska visserligen göra hemgjorda men vi ska ha strips från pizzan till så det blir inte speciellt nyttigt iallafall. Jag får leva på sallad i flera veckor efter den här helgen... Haha.

Ikväll eller ja om en timme är det dags att släcka alla lampor. Det är ju earth hour idag! Jag tycker alla borde släcka för det är väl det minsta man kan bidra med för naturen tycker jag. Tänd lite ljus och sitt och mys med någon eller sitt ett gäng och spela kort. Bara fantasin kan stoppa er! Haha.

Nu ropar Filip och Frida att dom vill ha mat så jag lär väl gå och göra iordning hamburgarna då.



Nothing to write about

Jag och Filip sitter och tittar på Black Hawk Down och äter carbonara. Om ett tag ska jag nog dissa filmen och plugga lite för än så länge har jag inte öppnat böckerna ens. Jag har verkligen inget mer att skriva om. Jag återkommer. Haha. Puss!


Onyttiga Amanda

Hello babes!

Jag har nyss proppat i mig våfflor med massor av grädde och sylt. Hälsosamt jag vet. Nu ska jag fixa mig lite och sen ska vi in till stan. Filip ska köpa en kavaj till skolavslutningen och jag ska försöka hinna med att kika lite på Avesta stjärnan men jag får se om jag hinner det.
Jag skulle behöva gå in på coop eller willys också och köpa hamburgerbröd för vi tänkte äta det ikväll. Hamburgare och strips också såklart inte bara bröd. Haah.

Nej nu måste jag skynda mig lite. Vi hörs!


Kväller

Jag har varit hemma från pizzan länge nu men jag och Filip har setat och pluggat i evigheter. Nu ska vi ta en dusch och sen blir det sängen för båda är trötta efter en lång skolvecka.

Hörs imorn! Puss och sovgott!

Ps. Ni får bilder någon annan dag, då blir det bildmarathon...


Mmm...

Nu foket ska jag käka pizza! Hörs när jag kommer heeem!


26 Mars

Hemmaa aa aaaaa!
Provet gick jättedåligt! Så himla besviken. Jag hade pluggat på helt fel saker och provet blev ju självklart skitsvårt när man typ inte kunde något alls. Jag får vara glad om jag får G. Så illa är det.

MenMen.
Efter skolan så gick jag till mormor en sväng och fikade. Victor (min kusin) var där och det va kul att träffa honom, han var självklart lika gullig som alltid. Både Victor och hans storebror Emil är supergulliga! De är lite lillgamla och så förståndiga för att vara så små. Eller ja så små är de ju inte, Victor är sju och Emil är nio. Victor skulle iallafall på kalas och hade fått nya kläder att ha på sig. Han var så stolt över att byxorna var heelt nya men ändå så var dom slitna(!) haha så sött. Han hade skjorta och slips också och var så snygg så. Nu har jag nyss kommit hem från att ha följt honom till kalaset.

Jag ska nog platta håret och fixa mig lite tills Filip kommer hit vid fem. Sen måste jag tänka på vad vi ska äta. Gud vad mycket det är att tänka på när man ska vara vuxen för någon dag! Jag skulle inte klara att bo själv i en dag ens haha.

Ja som ni kanske förstår så kommer uppdateringen under helgen säkerligen att vara kass. Jag hoppas ni kikar in här ändå! Puss på er!


Morning sunshines!

Jag har supermegabråttom för jag har försovit mig! Just nu sitter jag och slänger i mig äggröra och bacon.
Om mindre än en timme så ska jag har fysik prov. Det känns som att det kommer gå skit!
Aja nu måste jag rusa. Ha det bra, vi hörs när jag kommer hem.

Puss!


Food


Jag glömde bort bloggen helt ikväll! Middagen blev iallafall suupergod. Jag gick aldrig ner till ku för huvudvärken släppte inte och jag behövde plugga. Nu vill jag bara lägga mig och sova. Imorgon har jag prov första lektionen och då vill jag helst vara pigg och alert. Sov gott sweeties så hörs vi imorgon bitti.

Puss!


Shortie

Nu är potatisen i ugnen och fläskfilén är färdigputsad så jag har lite tid över. Jag funderar på att dra ner till ku en sväng för jag har för mig att det var något möte där idag... Fast det blir inte förrän vid åtta isåfall för maten blir inte klar förrän tidigast klockan sju.

Jag längtar tills imorn då blir det äntligen helg igen. Gud så skönt!


25 Mars 2010

Mitt huvud håller på att sprängas. Helt seriöst så vet jag inte vad jag ska ta mig till för det gör så ont. Minsta lilla nivåskillnad och det bultar som bara den i huvudet. På bussen hem var det olidligt. Tänk en kombination av huvudvärk och illamående på en varm skakig buss. Nejdu, det var verkligen inte kul.
Nu sen jag kom hem så har jag läst lite bloggar och tröstätit lite chips. Mamma kom in för ett tag sen och sa att det var dumt att vräka i sig chips. Visst hon har rätt men det är så jäkla gott! Det tycker nog hon också för nyss kom hon in och frågade om hon inte kunde få några chips.

Nu ska jag plocka ihop all tvätt på mitt rum och sen ska jag laga mat. Det blir västa festmaten, helstekt fläskfilé och bakad potatis. Jag hoppas jag kan göra det lika gott som det var hemma hos Filip. I'll try!



In school

Jag sitter i skolan och har so. Jag ska skriva en uppsats om cubakrisen under kalla kriget. Kul! Tur att den inte behöver vara speciellt lång iallafall. Jag fick nyss veta att jag tydligen har biologiprov på måndag. Det hade jag inte en aning om! Jag pratade med therese (lärare) och hon sa att jag kunde plugga under provet och sen göra det efter lovet eftersom att jag inte visste om det.

 

Min mage kurrar oavbrutet för jag är så hungrig! Vi har lunch om en halvtimme, lasagnettegratäng tror jag det var. Hoppas det är gott.

 

Nu måste jag fortsätta. Vi hörs när jag kommer hem!



Godmorgon finisar!

Det är en väldigt trött Amanda som bloggar idag. Jag förstår inte varför för jag sover lagom mycket och allt sånt. Menmen jag är väl i en sån fas bara, jag kanske väntar på solen!

Idag ska jag ha en riktig pluggdag. När jag kommer hemfrån skolan så ska jag bara plugga plugga plugga. So uppsatsen ska bli klar och sen har jag ju fysikprov imorgon. Det skulle verkligen inte skada om jag gjorde lite matte heller men fysiken är viktigast idag iallafall.
Nu ska jag gå och äta frukost och sen rusa till bussen. Vi hörs när jag kommer hem!

Have a nice day!


Världens segaste dag

Jag är dödstrött. Verkligen dödstrött. Hela dagen så har mina ögon åkt ihop och jag har varit allmänt seg.
Jag fick veta imorse att vi hade nationellt prov i engelska idag. väldigt passande med tanke på mitt tillstånd. Not. Jag gjorde mitt bästa iallafall och det är allt jag kan göra.
På slöjden började jag med en amigurumi figur som jag nog ska virka lite på nu när jag lägger mig.

Efter skolan så fick jag skjuts med Linda till dalahästen så jag slapp åka bussen som tar alla omvägar som finns. smart som jag är så glömde jag mina vantar i bilen. Jag hann fixa lite grejer (och köpa ett par nya vantar för det var ju så kallt!) och sen fick jag en skön promenad till Filip.
Det visade sig att han var lika seg som jag för när jag kommit dit så dröjde det inte länge innan vi båda låg och sov. Vi vaknade av att maten var klar och efter det så tittade vi på monsters vs. aliens igen. Såå söt!

Nu ska jag lägga mig och försöka somna, konstigt nog är det alltid som svårast att somna när jag är som tröttast. Undrar varför det är så egentligen...

Nu skriker hel jag efter sömn så jag ska gosa ner mig i sängen. Sov gott!


Ny dag nya möjligheter

Idag skiner solen igen! Åh så härligt. Min klocka ringde inte imorse så jag är jättesen, ni får outfit bild senare idag istället. Efter skolan åker jag hem till Filip och är med honom i några timmar och sen blir det hem och plugga lite. Nu ska jag gå och äta frukost och ta en ipren för jag har superont i huvudet. Ha en bra dag allihopa!


Nattinatti

Jag kom hem för typ en timme sedan och sen dess har jag pratat lite med Filip i telefon, lagt fram kläder till imorgon och gjort mig färdig för sängen.
Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kikar runt på lite olika bloggar. Imorgon är det skola igen och efter den så ska jag till Filip. Skönt att det snart är lov igen!

Nu håller mina ögon på att åka ihop av trötthet så jag ska sova nu. Vi hörs imorgon! Puss!


Glasses



Här har ni de olika glasögonen. Vilka tycker ni jag passar bäst i?
ALLA svarar. Tack!



Nyduschad

Nu är jag ren och fräsch efter en låååång dusch. Jag sitter här med en fryspizza framför mig. Det får bli min middag idag för jag hinner inte äta något annat innan jag ska iväg igen. Till målarkursen denna gång. Idag är det sista gången för mig så jag hoppas verkligen att jag blir klar med min tavla.

Idag när jag skulle gå till bussen så fick jag en lite chock. Det var nästan snöstorm ute! Jag trodde att det var fint väder och sol så jag hade tagit på mig en vanlig vindjacka. 
Syntestet jag gjorde på stan gick bra, jag ska få glasögon och fick hem två olika bågar som jag ska välja mellan är det tänkt. Jag lägger upp en bild här lite senare så får ni säga vad ni tycker.

Förresten! Grejerna jag hade beställt från bubbleroom var perfekta. Klänningen var jättefin men den behöver en rejäl omgång med strykjärnet så det är därför jag inte har lagt upp någon bild på den. Bikinitoppen är lite stel just nu men när jag har haft den några gången så blir den nog bra.

Nu ska jag packa ihop mina målarsaker och måla klart mina naglar, sen bär det av ut i snön.



Snabbis!

Nu är jag hemma igen. Allt gick jättebra! Jag har nyss skottat hela gården och är dyngsvettig så nu ska jag hoppa in i duschen. Jag bloggar sen. Puss på er!



Studiedag

Usch jag ser sliten ut. Ignorera det.

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost, en banan och ostmacka och oboy. Mackan låter nog inte så god men det är den!

10:55 går bussen till stan. Jag ska dit och beställa tid för synundersökning och lite annat smått och gott. Jag kom just på att jag har ett berg av låneböcker som jag borde lämna tillbaka, det passar bra att jag gör det nu så kan jag låna något nytt också.

Nu ska jag gå och fixa mig och sen får vi se om jag hinner blogga något mer innan bussen går.
Om jag inte hinner så hörs vi när jag kommer hem. Puss!


Kvällsinlägg

Jag ser jättesliten och trött ut därför blev det ingen ansiktsbild


Hejsan! Jag sitter här och myser i min klasströja som jag fick hem idag. Jag skulle egentligen ha fått den förrförra veckan men jag har ju varit sjuk så jag fick den idag istället. Jag var ensam om att köpa en t-shirt men jag behöver en stor mysig t-shirt mer än en tjocktröja eller ett par mjukisbyxor. När jag beställde t-shirten tänkte jag att storlekarna brukar vara rätt små på sånna här ställen så jag köper XL så jag får den stor. Och ja stor är den. Väldigt stor. Menmen det är bara skönt.

Idag på stan så fikade jag och Filip på Bullen och jag åt supergod prinsesstårta. Jag blev lite förvånad när jag skulle betala och upptäckte att det kostade lika mycket för en pepsi som för en pytteliten festis, 15 kr.

Imorgon har jag studiedag och jag har fullt med ärenden som ska fixas. Jag ska bland annat åka och beställa tid för ett syntest eftersom att jag får ont i huvudet stupikvarten och sen ser jag suddigt på långt håll. Jag vill egentligen inte ha glasögon men om det får mig att se bättre på lektionerna så blir jag väldigt glad.

Nu ska jag gå och prata lite med pappa och sen väntar sängen. Sov sött!


Hemma tidigt

Ja idag kom jag hem lite tidigare än väntat. En glad överraskning. Vi satt på so:n och hade vikarie och så frågar Julia om vi inte kan få åka hem och vikarien sa ja. Så nu sitter jag här och äter nudlar och bloggar lite.
vid fyra ska jag ta bussen till stan och möta upp Filip så ska vi gå och fika. Vi har varit tillsammans i nio månader idag, gud vad tiden går fort!

Idag på badet (jag var inte med pga att jag har varit sjuk) så fick jag ett sms om att mitt paket från bubbleroom finns att hämta ut på ICA så mamma skulle hämta ut det efter jobbet. Jag hoppas att klänningen är lika fin i verkligheten som den var på bilden för isåfall så är jag supernöjd med den! Nu ska jag bara hitta ett par skor som passar bra till. Jag vill inte ha några med hög klack tror jag för jag blir så väldigt lång och det känner jag mig inte bekväm med.
Nu ska jag måla klart naglarna och sen fixa mig lite innan jag sticker iväg. Ha det bäst! Vi hörs när jag kommer hem.


I look like this today


Tröja - (ny!) Cubus
Leggins - Vero moda
Cardigan - H&M


Godmorgon sweeties! Idag vaknade jag av att solen sken in genom mitt fönster, hur underbart var inte det?
Det är första skoldagen för mig på jättelänge idag och det känns blä. Haha. Nej men det gör inte så mycket för jag har ändå studiedag imorgon så jag är ledig då igen. Nu måste jag rusa till bussen. Ha en bra dag!


Shopping!




Här är byxorna och den blommiga tunikan. Den andra tunikan och påsen får ni se imorgon eller någon annan dag för de är i tvätten. Det var massor med äckligt medel i dem så det kliade asmycket.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag får sova lite och inte ser ut som ett lik imorgon när det är skoola. Usch jag vill verkligen inte dit. Godnatt på er sötisar, sov gott!

Och tack ni som röstade på mig i veckans blogg tävlingen!



21 Mars 2010

Hej, nu äntligen har jag tid att blogga. Jag och pappa sitter och tittar på Johan Falk - Leo Gaut och jag proppar i mig chipsVi kom hem från Valbo vid halv sex och sen dess så har jag städat mitt rum. När jag väl städar så gäller det att jag koncentrerar mig på det och inte typ sätter mig vid datorn ett tag för då orkar jag inte städa klart sen. Nu är jag iallafall klar och mitt rum och garderoben är finare än någonsin.

I Valbo köpte jag ett par svarta jeanstights, en stor tygkasse och två tunikor, en skjortliknande och en blåblommig. Bilder på köpen kommer senare. Det var superlänge sen som jag var i Valbo och det var roligt med lite nytt. Vi brukar ofta åka till västerås annars men idag blev det somsagt Valbo.
Vi åt en jättegod lunch på IKEA, jag åt vinmarinerad kyckling med pommes och beasås och de andra åt kotlettrad. Jag blev så mätt att jag inte orkade köpa en mjukglass vid utgången på IKEA. Då är man mätt kan jag säga för IKEA har verkligen världens godaste mjukglass!



Ni kommer väl ihåg

Ni kommer väl ihåg att rösta på mig i veckans blogg tävlingen? Sista dagen att rösta idag.
Det tar inte lång tid men gör mig jätteglad.

Ja jag vill rösta på Amanda och göra henne jätteglad!

Nu  ä n t l i g e n   kan jag gå och lägga mig igen.



Today I look like this

Vi hade tydligen varmast i hela Sverige igår, det var ju nice. Jag hoppas det blir en varm och solig sommar i år.

Om typ en timme kommer familjen och hämtar upp mig och sen bär det av till... jadu, jag vet inte vart vi ska faktiskt men jag skulle gissa på Västerås. Innan dom kommer så ska jag gå och dö lite på sängen för jag är så sjukt trött. Ha en fin dag allihopa! Vi hörs när jag kommer hem. Puss!



Godmorgon!

Vid 7 ringde klockan imorse. Vi skulle upp och gratta Matilda som fyller 13 idag. Sen dess har jag hunnit med att äta frukost också och nu ska jag platta håret för det hann jag aldrig igår.
Filmen Monsters vs. Aliens som vi såg igår kväll var jättesöt! Jag skrattade mig igenom nästan hela filmen så rolig var den också. Fast att jag var väldigt trött kan ha något med det att göra...

Om ungefär en timme eller lite mer så kommer min familj och hämtar upp mig och sen åker vi och shoppar. Jag hoppas vi ska till IKEA också för jag vill verkligen ha ett skrivbord nu! Det är drygt att behöva sitta i köket när jag ska plugga.

Nej nu ska jag platta håret och fixa mig. Sen ska jag vila lite innan de hämtar mig. Så trött är jag!



Filmmys

Nu ska jag kika film med min älskling, Monsters vs. Ailiens blir det. Efter det blir det sova som gäller för jag ska ju upp tidigt imorn.  Godnatt alla supersöta människor!


Nya läsare!


Jag har märkt att jag har börjat få lite fler läsare och det tycker jag är jättekul! Jag hoppas ni tycker om min blogg och att ni stannar kvar.

Puss!


Denna låt går på replay hos mig



Årets första grillning

Hejsan! Jag sitter här mätt och belåten efter en supergod middag bestående av fläskfilé, strips och beasås. Inte det nyttigaste man kan äta men ibland är det okej faktiskt.
Jag kom på nu att jag faktiskt ätit två middagar idag, den första var hemma hos mig. Vi grillade för första gången i år och gud va gott det var! Solen stekte så vi satt på altanen och åt. Lagomt med sommarfeeling man fick av det!
När vi hade ätit så packade jag ihop mina grejer jag skulle ha med mig och sen skjutsade pappa oss hem till Filip. Nästan direkt när vi kommit dit så åkte vi till haglöfs, där finns ett relax rum som personalen får boka och det hade Filips mamma gjort. Där badade vi bubbelpool och hade det trevligt ett tag och sen åkte vi hem hit till Filip igen.

Nu ska jag nog platta mitt hår tror jag så jag slipper göra det imorgon bitti innan mamma och pappa hämtar upp mig vid tio.

Imorgon fyller Matilda år också, jag hoppas hon blir nöjd med sin present från mig och Filip. 



20 mars 2010

Hej alla fina !
Det blev ingen shopping idag, det blir imorgon istället men det gör ingenting, jag är med Filip istället.
snart ska vi gå ut i solen och jag ska nog fota lite tror jag. Bloggen kommer bli dåligt uppdaterad idag men det får ni stå ut med.
Nu ska jag uuut!
Ha en fin dag i det härliga vädret allihopa!


Trassel

Nu ska jag försöka sova. Jag trodde att jag hade fixat smsbloggningen men ikke. Om det kommer ett random upplagt inlägg så är det för att jag försökt lägga upp ett via sms.
Men godnatt på er alla söta människor!


Facemask

Smexigt värre. Masken har börjat torka på vissa ställen, därav fläckarna.

Jag gjorde en ansiktsmask för ett tag sedan, eller ja jag smetade på lite sörja i ansiktet. Jag måste erkänna att det kändes lite skumt att smörja in hela facet med en blå ajaxluktande smet, men den skulle vara djuprengörande så det var väl värt ett försök. Visst jag blev lite lenare i ansiktet och kände mig fräschare men att kalla ansiktsmasken för "En naturlig ansiktsmask med djuprengörande alger" är nog att ta i.

Nu sitter jag och Filip och tittar på numbers och tjockar i oss chips. Efter numbers ska vi nog se på film, någon som har något tips på någon bra film?
Imorgon blir det shopping om jag inte hittar på något annat att göra. Jag ska kika efter en väska och sen ska vi nog på IKEA om jag får som jag vill. Jag vill verkligen ha ett skrivbord så jag slipper sitta och plugga och rita i köket.

Nu ska jag försöka lista ut mysteriet "mobilblogg" för när jag provade för ett tag sen så fungerade det inte... Om någon är haj på hur man gör så får ni jättegärna hjälpa mig. Puss!



Disappointed

Jag fick nyss reda på att skorna jag länge tänkt köpa inte finns längre. Skapligt sur jag blir på mig själv! först kan jag inte bestämma mig om jag vill ha skorna så jag velar fram och tillbaka i evigheter. När jag väl bestämt mig för att jag vill ha dem och blir helt supersäker på att jag verkligen MÅSTE ha dem då, då är de slut överallt. Det finns tydligen inte ett enda par kvar i hela Sverige.
Jag får helt enkelt skylla mig själv.


Pluggpluggplugg


Såhär ser det ut runt mig just nu...

Nu har jag räknat nästan 20 tal idag och jag är nöjd. Snart blir det städning som gäller men innan det så ska jag räkna liite till.



Hello sunshines!

Idag är det plugg&städ dagen the day. Snart ska jag göra iordning lite mat och sen blir det plugg. Matte, spanska och fysik är det som står på schemat för idag.
Jag behöver några bilder på mig till en sak också så jag ska fota mig lite också och om det blir bra så får ni nog se resultatet här som en dagens outfit eller så.
Om jag får tid över idag, vilket inte är så troligt, men om jag får det så ska jag börja fila lite på en ny design. En ljusare och lite mer funktionell design är vad jag vill ha.

Nu ska jag fixa mat och sen sätta igång med resten. Vi hörs senare, puss!



Godnatt mina fina läsare!

Jag ska nog gå och lägga mig nu tror jag. Imorgon måste jag gå upp tidigt och ringa lite samtal samt skriva mitt cv. Resten av dagen kommer att gå åt till matte räkning och annat plugg och sen på kvällen kommer ju Filip hit somsagt.

Om någon vill hitta på något på lördag så är det bara att säga till för shoppingturen var tydligen inte spikad utan det var bara ett förslag.

Nej nu ropar sängen på mig. Sov sött babes!

Ps! Glöm inte bort att rösta på mig i veckans blogg tävlingen hos Mathilda Det tar inte lång tid men gör mig jätteglad! LÄNK
 Ds.


Wanna haves





Jag älskar de här skorna. De är så grymt snygga!
Dock så kostar de ungefär 1300:- så jag har inte råd med dem på långa vägar men drömma kan man ju göra.



Bananchokladmuffins med rinnig frosting


Jag bakade chokladbanan muffins! Egentligen skulle det bli jättefina cupcakes men frostingen blev jättelös så det blev muffins med rinnande frosting på istället. Gott smakade det iallafall!

Nu sitter jag och slötittar på tv och pratar med Filip i telefon. Imorgon blir det plugga hela dagen och sen på eftermiddagen kommer Filip hit och sover här. Det blir myspys.
På lördag ska jag antagligen åka någonstan och shoppa med familjen. Vore väldigt kul om nån kompis hängde med men vi får väl se.



Mums!


Nu har jag gett upp planerna på att fixa ett cv idag helt. Istället tänker jag baka något smarrigt. Jag vet inte riktigt vad än men något gott blir det. Någon som har något tips?
Jag ska nog titta i min bakbibel Leilas bok A piece of cake, jag blir så himla inspirerad av att titta i den!


Här är bilderna på min supergoda middag också.


Före och efter tillagning



Blä

Jag blir galen! Nu har jag setat i flera timmar och försökt fått ihop ett cv/personligt brev men jag kör fast hela tiden. Jag menar jag har inte direkt gjort mycket som man kan skriva med i ett cv. Någon som har något tips på hur man skriver ett bra cv?

Jag ger upp för stunden och ska laga mat istället. Det blir lax och potatis tror jag. Ni får bilder senare.
Puss!


Finalist i veckans blogg!

Jag är finalist i veckans blogg hos Mathilda!

Jag hoppas ni går in och röstar på mig, nr 3.

Kram på er!

LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK



Beställt från bubbleroom.se




Shopping




Tröjorna är från H&M och kostar 79.50:-

Ringarna är från Ur & Penn och kostade 59:- kronor i paketpris.
Ringen i mitten är en kopia av kronprinsessan Victorias vigselring!

Jackan får ni bild på senare, ingen av de jag tog blev bra. Hehe.


18 Mars 2010

Hejsan sweeties!
Idag vaknade jag vid halv 11 och tittade lite i nya Vecko Revyn. Vid 10 över 11 så ringde mamma och vi pratade ett tag och efter det gick jag upp och åt frukost, fruktsoppa med mandelbiskvier. Efter det har jag faktiskt pluggat rättså mycket. Jag har läst en hel del i fysikboken och även gjort lite spanska. Nu ska jag göra lite andra viktiga saker ett tag och sen blir det plugg igen. Men först så ska ni få bilderna på mina inköp.


Nattie♥

Jag ska nog ta och gå och lägga mig nu tror jag. Ju mer man sover desto bättre repar sig kroppen. Jag ska lägga mig i min sköna säng och läsa lite i boken och sen försöka somna.
Imorgon blir jag hemma igen och då ska jag plugga hela dagen. Frida tog ju hem läxor åt mig.

Bilderna jag tog på kläderna fastnade i kameran för jag hittade inte kamerasladden men jag ska leta reda på den imorgon så ni får se mina köp.

Nu ska jag fixa mig inför sängen. Sov gott!



Tidsfördriv


OM JUST DIG


FULLSTÄNDIGT NAMN : Amanda Maria Jenssen

FÖDD : 3 juni 1994

BOR: I mitten av Sverige

SMEKNAMN : Har inget smeknamn

FAMILJ : Mamma, pappa och syster

INTRESSEN : Träning, foto, mode, make up, inredning, vänner och mycket mer.

SKOLA : Johan Olov Skolan


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..



SAKNAT NÅGON : Ja det har jag.


ÅNGRAT NÅGOT :
Det finns alltid saker att ångra.


LJUGIT :
Vem har inte? Nej men inget speciellt vad jag vet.

SVIKIT NÅGON :
Nej det tror jag inte.

KÄNNT DIG SÄMST :
Ja

GRÅTIT :
Ja, men jag gråter för allt. Jag gråter när jag blir glad, om det är sorgligt på tv, om det är glatt på tv, you name it!

SKRATTAT :
Yes!

VARIT SJUK :
Skoja inte!

VARIT UTOMLANDS :
Nope

TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN :
Klart jag har.


KÄNSLOR


GRÅTER DU OFTA : Kan man nog säga ja. Men somsagt jag gråter för lite vad som helst.

SKRATTAR DU OFTA : Ja det gör jag väl.

HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Sådär, är sjuk och allmänt låg men samtidigt är allt jättebra.

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Bra i allmänhet men det går ju alltid upp och ner.

HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Aldrig.

HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Vem har inte?


KÄRLEK



FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD:
Nej, det var länge sedan♥

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD :
Jag har bara blivit det en gång så det kan jag väl inte säga direkt.


ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN :
Huh?

TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID:
Hoppas på ett iallafall.

ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:
Jättekär♥

OM JA, I VEM :
Världens underbaraste Filip Kvist Björklund (L)(L)

HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD :
En


HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD :
En del.

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN:
Nej

HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN:
JA!

VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU :
Filip Björklund killar? haha

SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET :
Båda!

SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT :
Hellre lång än kort men lagom är bäst.

SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:
l don't care.

FÅR DU MÅNGA KILLAR : Vill bara ha en.


UTSEENDET PÅ DIG


BRUNETT ELLER BLONDIN: Blonda slingor. Jag är mer blond än brunett.

ÖGON FÄRG: Blåa

LÅNGT ELLER KORT HÅR : Kortare än vad jag vill ha.

SNYGG ELLER FUL: Varken eller.

NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Jag duger som jag är.

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ibland så.

ELLER TVÄRTOM? : Jadå det händer. Men då är det oftast omogna kommentarer.

HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Haha ja.

HAR DU LÅNGA NAGLAR: Mellanlånga.

SMINKAR DU DIG: Ja ibland.


Snabbis!

Nu mina vänner ska jag äta och mysa lite framför tv:n med min rykande färska Veckorevyn som landade i min brevlåda idag och sen ska jag fota grejerna jag köpte idag. Jag ska fixa naglarna också för det hann jag självklart inte imorse. Puss!



Hemma igen

Nu är jag hemma igen och ligger nerbäddad i sängen. Tänderna spänner som bara den och jag är helt slut.
När jag hade varit hos tandläkaren så sa pappa att jag kunde få gå på stan om jag ville medans han skulle fixa lite saker. Jag tackade självklart inte nej och kikade runt lite i butikerna. Detta resulterade i en present åt Matilda som fyller år på söndag, två korta t-shirts, några nya ringar och en skinnjacka från h&m. Jag tittade lite på väskor på GinaTricot också men jag hade inte råd med både jackan och en väska. Sen kunde jag inte bestämma mig för vilken av väskorna som jag ville ha heller så det gjorde inte så mycket.

Nyss kikade jag min mejl och såg att bubbleroom har fri frakt idag så jag ska nog passa på att beställa lite grejer jag ändå tänkt beställa.

Nu blir det mat och sen nagelfix. Bilder på mina köp får ni när jag orkar fota dem. Puss!



På strålande humör för en gångs skull

Godmorgon sunshines!

Snart ska jag åka till tandläkaren, pappa hämtar upp mig vid 10 så vi är där i tid jag har tid halv tolv så det blir bra det. Jag har nyss ätit äggröra, det känns som att det är det enda jag äter just nu förutom soppa. Haha.
Jag har lite bråttom för innan vi sticker iväg så ska jag hinna platta mitt hår lite (så jag ser lite fräsch ut), måla naglarna igen (målade dem för någon dag sen men nu börjar det gå bort) och borsta tänderna nooga.
Om jag kommer underfund med hur man gör så kanske jag mobilbloggar lite senare. Nu måste jag skynda mig, ha en fin dag!


Jag är gladast i världen!

Jag tycker om den här dagen. Jag gillar den för att jag mår bättre. Jag gillar den för att jag träffade min älskade Filip och jag gillar den för att jag har blivit kompis med Elin igen. Så himla skönt! Jag har ju saknat henne en hel del och nu är vi äntligen kompisar igen!

Imorgon ska jag ju till tandläkaren i Falun igen (spänna tandställningen) och sen blir det hem och sova.

Sova ska jag nog göra nu med. Eller så lägger jag mig och läser min bra bok. Godnatt Sweeties!


Mmm... Yoggi dröm!


Jag bara måste tipsa om Yoggi dröm, världens godaste yoghurt (?) Det är iallafall min favorityoughurt. Otroligt god med många otroliga och fantasifulla smaker som toffe och jordgubbscheescake. Värd att testas iallafall!


Headache

Hejsan! Imorse vaknade jag med en hemsk huvudvärk och tänkte att den skulle gå över om jag sov lite till. Tydligen var jag världigt trött för jag vaknade inte förrän Frida kom hem från skolan, halv tre. Menmen nu sitter jag iallafall och tittar på den andra delen av filmserien jag fick låna av mormor. Det kommer inte bli min favoritfilm direkt men vadå, det är ju tidsfördriv. Nu ska jag nog ta en ipren mot huvudväärken och sen titta vidare på filmen. Ha en fin dag!





Goodnight sweeties♥ See ya tomorrow!

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya.



Skolavslutningsklänning

Jag har tittat runt rätt mycket efter skolavslutningsklänning och dessa är mina favoriter just nu. Jag tycker om de tre till höger mest men alla är jättefina. Vilken tycker ni är finast?


Sleeptime

Eftermiddagen har verkligen varit underbar. Nu ska jag slappa lite till vid tv:n och sen blir det sängen. Jag blir hemma från skolan imorgon och på onsdag med. Åtminstonde.

På onsdag måste jag till tandläkaren hur kasst jag än mår. Egentligen skulle jag ha varit dit i tisdags men då kunde inte pappa följa med mig så vi flyttade fram det till den 17 istället. Det har börjat bli glipor mellan tänderna så det gör ont att tugga (just nu gör det inte så mycket eftersom att jag ändå inte kan äta annat än flytande föda).

Sov Gott Darlings!


15 Mars 2010

Liket har vaknat! Mormor kom just förbi med någon filmserie i tre delar som hon tyckte var väldigt bra, så hon lånade ut den till mig som är sjuk och inte har så mycket att göra.
Snart ska jag nog ta antingen lite blåbärssoppa eller så blir det nyponsoppa. Det jag inte tar nu det blir det till lunch, man måste ju variera sig lite. Höhö.
Idag ska jag nog ägna mig åt att rita tror jag. Iallafall ett tag. Sen kanske jag börjar titta på filmserien.



Bättre men sämre

Det är precis så jag mår. Bättre men sämre. Halsen är bättre och febern har gått ned men jag har fått blåsor i hela munnen som gör att jag inte kan äta istället. Idag har jag även haft en jätteläskig huvudvärk så jag har inte orkat blogga eller göra något över huvudtaget utan bara legat i sängen och blundat. Nu känner jag mig lite bättre och tittar på film, 2012, jag har sett den men det är mysigt att titta på film med familjen så jag bryr mig inte om det. Pappa har bakat jättegoda kladdmuffins som vi sitter och smaskar på. Jag ska nog gå och vispa lite grädde till min. Ha en fin kväll!



Anna Bergendahl vann Melodifestivalen 2010


bilden är tagen ifrån stureplan.se

Att söta Anna vann melodifestivalen igår var föga förvånande. Hennes låt var den enda som inte lät som en klassisk melodifestivallåt. 

·     Hon upprepade inte en mening hela låten igenom.

·     Den skulle lätt kunna spelas på radio utan att folk skulle höra att det var en melodifestivallåt.

·     Musiken bestod inte enbart utav massor av plastiga ljud.

·     Texten och hur hon sjöng den kändes trovärdig.

·     Hon blev glad på RIKTIGT.


Det sista hör väl inte riktigt till låten men jag tog med det för jag tycker den punkten är viktig. När jag säger att hon blev glad på riktigt menar jag att hon verkligen blev glad. Anna är en sådan person som skulle ha blivit jätteglad om någon annan vann också. Inte som man ser på bilderna i Aftonbladet där alla de "erfarna" artisterna (Pernilla Wahlgren, Andreas Johnson, Jessica Andersson, Peter Jöback) sitter där med ihop pressade läppar och ser bistra ut såfort tv kamrorna stängts av.



MGP Junior

Tänk hur mycket man kan ändra sig, tillexempelt när jag var 11 så kommer jag ihåg att jag och Linnea satt och kollade på Mgp junior och båda föll pladask för killarna i rosa t-shirts. Vi spolade tillbaka och tittade om och om och om igen. Visserligen tröttnade vi efter en vecka eller två men just då så var dom det bästa som fanns.



Mgp Junior vinnaren 08 - Hon sjunger om sin hund Camilla som äter ihjäl sig. Hmm.



Wanna haves - Gina Tricot



Soppdiet

Just nu lever jag på soppa och glass. Till frukost åt jag blåbässoppa, till lunch har jag tänk mig nyponsoppa och sen blir det fruktsoppa. Varierat, jag vet.
Idag mår jag precis som igår, varken bättre eller sämre. Jag har tagit en alvedon som jag hoppas börjar verka snart.
Jag får ångest av att det är så himla fint väder! Jag vill bara gå ut och åka pulka eller fota eller vad som helst egentligen bara det är ute i det vackra vädret men jag är stuck inside. Jag kanske smiter ut en sväng och fotar lite om jag orkar sen. Det är så onödigt att göra något i 10 minuter som gör att jag blir helt däckad i nån timme.



Söta klänningar från H&M 69.50:-


Nu blir det sängen för mig.
Men först så ska jag ta en ipren och gurgla med det äckliga munvattnet jag fick av läkaren. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, det blir väl att ligga hemma och ha tråkigt - jag är ju trots allt himla sjuk om jag inte äter ipren/alvedon. Jag hoppas att Filip vågar komma hit på kvällen så jag får träffa honom, det känns so evigheter sen jag såg honom. Menmen, Sov gott!



Kissing disease

Jag var ju på vårdcentralen idag och testade mig för halsfluss och det gick väl sådär.
Först var jag hos en sköterska som pillade i halsen och tog tester. Hon kom fram till att jag inte hade halsfluss men ville ändå försäkra sig om att hon hade rätt så hon hämtade en läkare. Enligt mig så var läkaren från utlandet och jag var nästan säker på att han pratade japanska blandat med halvtaskig svenska men han pratade tydligen svensk-danska fick jag höra av mamma när vi kom ut. Iallafall så förstod jag inte mycket av vad han sa. Han klämde på min mage och rygg och tittade i min hals. Tillslut kom han fram till att jag eventuellt kunde ha körtelfeber. Trevligt värre. Körtelfeber går tydligen inte att medicinera utan det går över av sig själv på några veckor (3-4). Om det nu är det jag har så lär jag räkna med ännu en vecka i sängen och minst 4 utan träning. Det står också att jag kan känna mig trött och lite matt i flera månader efter att jag varit sjuk. En positiv sak är iallafall att när man väl haft det så blir man imun mot det. En annan lite kul grej är att körtelfeber oftast smittar genom kyssar och kallas därför också för "kissing disease" eller "kyssjukan" på svenska, och det låter ju lite roligare att säga att jag har kyssjukan istället för körtelfeber.

Nu ska jag försöka duscha och sen få i mig lite mat. Efter det så ska jag kika på Bella och Tyras show. Jag tänkte titta igår men det laggade ihop totalt så det blev inget av med den saken. Nu har de lagt upp showen på deras hemsida så nu borde det fungera. Jag hoppas det iallafall.

Pusshej!




Goodmorning!

Jag mår mycket bättre idag, febern har gått ner till bara 37,7 och jag har sovit hela natten så jag känner mig utvilad. Det enda tråkiga är att halsen gör dubbelt så ont idag som igår, så nu gör det ont när jag pratar till och med.
Om en halvtimme kommer mamma och hämtar upp mig så åker vi till vårdcentralen. Om jag inte får medicin så blir jag ledsen för såhär kan jag inte gå, jag kan inte ens svälja minsta lilla! Jag ska nog gå och försöka med glass. Glassen är ju iskall och då bedövar den halsen lite vilket är jätteskönt. Nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag på jobbet eller i skolan eller vart ni som läser är någonstans.



Jag ska väl försöka sova

Nu ska jag ta en ipren och sen gå och lägga mig. Jag ska nog ställa klockan på 3 och ta en till tablett då så jag slipper drömma feberdrömmar. Imorgon klockan tio har jag tid på vårdcentralen (klippkort nästa?) så jag hoppas på penicellin. Nu blir det sängen. Godnatt!


Glass i stora lass!

Jag sitter i soffan och tittar på lyxfällan och äter glass. För ett tag sedan så hade min feber gått upp till 40,5 och jag var helt däckad i soffan. Jag orkade verkligen ingenting. Nu har jag iallafall tagit en tablett och fått i mig lite mat så jag känner mig lite piggare igen. Förut idag så läste jag ju lite om halsfluss och där stog det att man kan få varfyllda blåsor på halsmandlarna samt att de kan svullna. Av ren nyfikenhet så tittade jag i i spegeln på mina halsmandlar, och det skulle jag inte ha gjort! Det var något av det snuskigaste jag har sett. Jag förstår attt det gör ont i min hals. Halsmandlarna var självklart väldigt svullna, ungefär tre gånger så stora och blåsor fanns det gott om.
Nej nu ska jag nog hämta lite mer god chokladglass och en ipren. Ha det bra!


Jag ska bli biff har jag tänkt





Allt lånat från
Kakhuset.se


Jag är inte ute efter att gå ner i vikt utan mest bara bli mer vältränad. Vem vill inte ha lite fastare rumpa, plattare mage eller vara lite starkare över huvud taget?

Motivation det har jag (magtröjor till sommaren!) så det gäller bara att börja.



Piggare!

Nu medans jag är pigg ska jag nog gå ut på altanen och skaka mina täcken och bädda iordning i soffan istället så jag får lite miljöombyte. Kanske syster har vaknat så vi kan se någon film eller så. Annars ska jag nog pilla lite med den nya designen. Puss!



Snygg vår outfit ♥



Kärlek till outfiten. Såhär vill jag se ut i vår.

♥ Skinnjacka♥
♥ Stora halsdukar/scarves♥



Anonyma kommentarer

Jag såg nyss att jag fått ännu en anonym kommentar. De flesta anonyma kommentarerna jag får är snälla kommentarer men utan namn. Snälla du eller ni som kommenterar, skriv namn! Det är så mycket roligare att veta vem som kommenterar. Puss!


Det blir sängen idag med

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en timme och 40 minuter sen och kunde inte somna om. Jag som trodde klockan var typ 11 blev jätteglad att jag lyckats sova så länge, menmen. Jag mår lika dåligt idag fast nu har vi ipren hemma så jag tog en nyss så jag ska bli lite piggare och inte vara lika öm.
Jag ligger i sängen och dricker drickyoghurt, det enda jag får i mig för tillfället för både magen och munnen/halsen strejkar. Jag tycker det känns som att jag har halsfluss så mamma ringde och frågade om jag kunde komma in och ta ett test på sjukan men de ville inte ta prov på mig idag. Anledningen till detta var att de inte vill ta testet för tidigt för att de antagligen inte skulle se något i ett så tidigt stadie, så de skulle kunna skicka hem mig och sen dagen efter så kryllar det av virus och bakterier. Jag får helt enkelt stå ut till imorgon klockan tio.

En jobbig sak med att vara sjuk (det finns massor med jobbiga saker men om man bortser från de vanliga), iallafall för mig, är att så länge jag har feber så kan jag inte duscha. Det är rätt äckligt med tanke på hur mycket jag svettas, men om jag duschar så blir jag så himla matt efteråt och sen gör det ont att vattnet rinner på kroppen när jag är så öm.

Nu börjar tabletten verka känner jag, skönt. Jag ska nog sätta på lite låg musik så jag inte väcker Frida som också är sjuk, och göra lite snygga outfits!

Ha det bra!


Bed time

Ja nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite i tidningen jag fick av Filip och sen ska jag försöka sova. Godnatt!


Söt spets från H&M



Mår lite bättre nu

Jag sitter i soffan och halvkollar på tv. Jag tog en ipren för ett tag sen så nu mår jag lite bättre men jag är fortfarande väldigt varm. Jag låg i sängen för ett tag sedan och då svettades jag så mycket att täcket blev fuktigt och jag hade svettdroppar i pannan och om jag tog av mig täcket så frös jag så jag skakade. Hard choise.
Nyss åt jag iallafall en halv tunnbrödrulle så att jag inte ska må så illa. Jag blir nog hemma från skolan imorgon och antagligen på fredag också. Nu ska jag nog titta lite på mobiler. Ha det bra!



Sjuk

Det blir varken skola eller afrodans för mig idag då jag ligger nerbäddad i sängen med feber och ont överallt. Nyss pinade jag i mig en halv kopp yoghurt och 12 hela pepparkorn. Peppakornen åt jag för att det sägs förebygga magsjuka om man tar 12 stycken när man börjar känna sig illamående. Vi får väl hoppas att det hjälper... Jag har sovit jättedåligt i natt och drömt feberdrömmar. Nu på förmiddagen har jag försökt sova lite men min kropp vill inte det så jag tog fram datorn istället.

Måste bara berätta, det är så himla gulligt tycker jag. Vid halv nio så kom Filip och skulle hämta sin praolapp och med sig så hade han en liten "krya på dig" blomma och en tidning! Jag fick också mitt favoritvatten VITAMIN WELL defence med smak av fläder och citron samt en ask med läkerol. Gissa om jag blev glad! Det gjorde min dag att han kom och sa hej. Åh gud vad jag älskar honom!


♥♥A gift from my love♥♥



Taggad för afrodans imorgon!

 

Som jag sa imorse så mår jag inte så bra och har ont lite överallt. Det visade sig vara på grund av att jag har feber. Inte kul! så nu ligger jag nerbäddad i sängen med dubbla täcken och fryser. Nyss tog jag en ipren så jag blir nog lite bättre snart vilket är skönt för jag har ju målarkurs sen och den vill jag inte missa. Idag lovar jag att ni ska få se en bild på min målning. Om inte ikväll så imorgon.
Hur som helst så ska jag och Sara afrodansa imorgon. Vi åker nog in till stan direkt efter skolan och kikar runt lite och sen går vi ner till Maeks.
Nu ska jag fixa disken och sen äta lite innan jag ska ta bussen till målarkursen. Ha det bra!



Godmorgon

Jag har ont precis överallt! Mitt munsår har blivit dubbelt så stort över natten så nu har jag ont i helan kinden och kan knappt prata.
Oj jag ser att klockan är fem i halv så jag måste skynda mig iväg. Jag hoppas att jag mår bättre senare. Ha en bra dag!


Jag bara måste!


Jag har spanat på den här klänningen från Elise Ryan ett tag nu och jag gillar den verkligen!. Den passar både som söt avslutningsklänning och i lite tuffare outfits, allt beroende på hur man matchar den. Om jag får som jag vill så blir den min inom kort.


Egopic

Jag sitter här och pluggar lite spanska till imorn. Vi ska ha muntlig redovisning, inget jag ser direkt fram emot...
Jag måste komma ihåg att lägga fram 100 kronor till min klasströja också, Johanna smsade idag att den var på ingång så jag ska snabba mig med pengarna så jag får den så fort som möjligt.

Jag har inte så mycket att blogga om, jag är så trött så jag helst bara skulle krypa ner i sängen och sova i några dagar. Men det går ju inte. Imorgon är det skola igen och bara att koppla på det glada humöret och den positiva inställningen för att ta sig igenom dagen på bästa möjliga sätt.

Nej nu måste jag plugga så jag blir klar. Sov gott!



Glad!

Filip har köpt ny mobil en LG KP500 blev det, med touch och allt, så jag får freetime vid datorn medans han pillar på mobilen.
Jag kollade runt på lite bloggar och fastnade såklart vid Febb som vanligt. Haha.
Nej nu ska vi kika film, Julie and Julia blir det nog. Ha det bra!



Vegowook

Då var första skoldagen efter lovet avklarad. En ganska chill dag om du frågar mig. Först sovmorgon, spanska och hemkunskap sen lunch och bad. Sista lektionen som var svenska/so missade vi 20 minuter på för att någon jävel hade tryckt på brandlarmsknappen vilket ioförsig inte gjorde så mycket för oss som missade lektion.
Efter skolan så hämtade mormor mig så jag kom hem lite tidigare (annars hade jag behövt ta bussen direkt till Filip, vilket inte borde vara så drygt om det inte vore för att bussen tar en miljon omvägar så att en sträcka på sisådär två mil tar ungefär en timme).
Jag var så hungrig när jag kom hem så jag slängde ihop lite wook, jag älskar wook. För det första så är det superenkelt att laga och det är bra för man behöver inga speciella ingredienser. Sen är det ju ett + att det är supergott också!
Bussen som jag ska ta hem till Filip går om 10 minuter så jag borde kila iväg och göra mig iordning nu så jag inte missar den. Ha det bäst!



Todays outfit - Lite halvslappt


Linnen - Gina Tricot
Skjorta - H&M Man
Jeanstights - Vero Moda



Love it!


Underbar outfit.



Godnatt alla söta!

Sådär då var man nyduschad och pyjamasklädd. Ska nog krypa ner i sängen och sova snart, det är ju skola imorn, usch jag vill inte! Men godnatt på er alla fina människor!




Film och nagelfix

Hemma från boxningen nu, det känns att jag missat ett par gånger för jag är jätteseg...
Nu ska jag titta på Wallander: Mastermind och ska snart fixa mina naglar. Det behövs verkligen! Jag har ju haft lösnaglar så länge nu. På onsdag ska jag kanske på afrodans med Sara, jag hoppas det blir av för det verkar skitkul! Haha.
Nej nu ska jag nog ta och göra en kopp te och en ostmacka. Puss!


Nu: boxning

Nu har jag ätit klart, lax och risotto blev det. Såå gott! Jag skulle kunna vräka i mig ett helt berg av lax om jag fick. Lax är nog det godaste jag vet i matväg. Oj jag ser på klockan att jag måste skynda mig men jag bloggar när jag kommer hem. Puss!



Träna träna

Jag kom nyss hem från träningen och nu ska jag bara äta och sen ska jag iväg till boxningen. Filip skulle öva på någon skoldans med sina kompisar så jag ska boxas med Rebecca istället. När jag kommer hem från boxningen så ska jag nog fixa mina (lös)naglar för det behövs verkligen!
Nu ropar pappa att maten är klar så jag måste kila. Vi hörs sen, ha det bäst!



Dagens Outfit (hittills)



Tights - Adidas
Tröja - H&M

Nu lär jag sätta fart och städa rummet. Om 40 minuter ska jag ju på träning.



Filmtime!

Nu ska jag se slutet på Seven som jag började se igår. Outfit kommer efter det. Puuuss!


Godmorgon!

Jag ligger i sängen med datorn och är allmänt seg. Nyss ringde Michelle och undrade om jag kunde ta med min cheerdräkt till träningen idag för hon behövde låna den. Vi ska ju snart beställa nya dräkter och då behövde han som ska sy dem se lite hur en dräkt är uppbyggd och så. Iallafall så var det kul att hon ringde.
Idag ska jag städa rummet så det blir übersnyggt (det var så länge sen som det var superstädat) och klockan fyra ska jag på träning. Om jag har tur så hänger Filip med på boxningen ikväll annars boxas jag med mamma, för boxas det ska jag.
Egentligen borde jag gå upp och göra frukost nu men jag såg att min godispåse stog brevid sängen så jag sitter och äter det istället. Fast nej nu ska jag gå upp och göra frukost och sen ska jag fixa en dagens outfit. Ha det braa!


Cheerleading på hög nivå




Det handlar om balans och styrka. Kondition och utstrålning Smidighet och energi.
Tillsammans skrivs det - cheerleading.
Under sportlovsveckan har den nystartade avestaföreningen bjudit på Öppet hus och prova på för att locka fler till denna ganska krävande sport
I spetsen och i topp - bokstavligt talat - står 16-åriga Michelle Spångberg.

 

När hon flyttade till Avesta från Örebro för knappt ett år sedan, tog hon med sig sitt brinnande intresse för just cheerleading.
Själv blev hon biten när hon kom i kontakt med sporten som 12-åring.
- Jag läste en lapp om att man sökte fler som ville vara med. Jag, som var helt ovan, kom med i en grupp som tränat i över ett år. Men jag fick haka på och följa med när vi skulle tävla. Första tävlingen var det roligaste jag varit med om.
Cheerleading förknippas av de flesta som de glada studsande tjejgrupperna som hoppar och studsar med risruskor vid planen när de stora amerikanska pojkarna spelar boll.

Egen sportgren

Men cheerlaeding är så mycket mer.
- Det är en egen sportgren i sig. Vi tävlar i cheerleading. Men eftersom vi inte är ett förbund under Riksidrottsförbundet ,står det inte så mycket om oss i media.
Det ville Michelle råda bot på. I tre dagar har därför hon och hennes första träningsgrupp i Avesta tränar och visat upp vad sporten går ut på. Intresserade har hon lockat med lappar på skolan.
- Det kräver mycket träning. Det handlar om gymnastik, dans och att bygga med människor i formationer. Samt utstrålning. Det är viktigt. Att var med på SM är ett jättegrej. Folk jublar och skriker. Det är jättekul.

Ungdomsgrupp

Förutom träningsgruppen med ungdomar i Michelles egen ålder, tränar hon också en yngre grupp med tjejer i nioårsåldern.
Det betyder totalt tre träningspass i veckan förutom de hon lägger ner på fotboll där hon också är engagerad.
- Det är himla mycket att göra nu, för jag går i nian och går ut högstadiet i vår. Men det är så himla roligt, säger Michelle som i och med sportlovet hoppas kunna locka ännu fler till sporten cheerleading och som kanske också kan vara med och starta ytterligare grupper. En del av träningen sker i simhallen för att landa mjukt när formationen ramlar omkull.
- Den grupp jag tränar har lärt sig otroligt mycket på så kort tid.
När tror du vi kan få se ett mer officiellt framträdande?
- Kanske framåt sommaren. Det vore jättekul.

KERSTIN ERIKSSON
 023-476 93  023-476 93
[email protected]

FOTNOT: Mer om cheerleading och föreningen i Avesta kan Du läsa på laget.se/avestacheerleading

Artikel är tagen ifrån DalaDemokratens hemsida. Såå kul! :D Det blev till och med en smiley, SÅ glad är jag!



Ibland lyckas man verkligen...

...riktigt, riktigt bra! Jag lyckades köpa världens bästa mango. Kungen av kungarna. Så ja ni kan ju gissa vad jag gör just nu? Äter mango såklart! Jag har snart smällt i mig hela. Haha.
Jag tittar på melodifestivalen också, och shit va sur jag blir! Båda mina favoriter, Neo och Pauline, har åkt ut.
Snart ska jag i vilket fall titta på film, Seven, tydligen en rätt bra skräckis enligt min mamma. Haha.
Filip lärde mig lite hur man spelar condition zero (lika som cs) idag så nu ska jag noobspela lite. Seeya!


Exhausted.


Hej! Dålig bloggning idag med men jag har så mycket annat att göra så det blir så. Idag var jag ju på träning igen och det gick jättebra! Michelle övertalade några byggarbetare som höll på att renovera något i hallen att hjälpa oss att bygga lite och bilden där uppe är resultatet.
Igår när jag kom hem från träningen så hade jag seriöst ont i hela kroppen! Idag är det bättre men jag är fortfarande superstel och har ont lite överallt.
Nyttig som jag är så sitter jag och äter chips, sourcream and sweet chili, och de är skiitgoda! Liiite för starka för min smak men det funkar med saft till. Snart ska vi spela kort tror jag, om det blir poker så ligger jag illa till för jag är skitkass på det. Menmen någon måste ju förlora också. Nej nu ska jag kika klart på Skavlan. Ha det bäst!


Jag älskar Elise Ryans klänningskollektion på nelly.com


Ett ord - Amazing!



Aweful update

Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen inte hunnit blogga idag, jag har ju tränat hela dagen. Lika igår.
När jag kom hem till Filip vid fem så var jag så slut i hela kroppen att jag sov middag i typ en timme. När vi bygger på träningarna så är det ju klart att man får lite smällar och sparkar här och där, men det är inget man lägger märke till då. Nu däremot känns det ganska duktigt i hela kroppen att jag har tränat i fem timmar...
Imorgon blir det iallafall bara 4 timmar för jag måste hem till Filip emellan träningen och bion som jag, Filip, Frida och Matilda ska på imorgon. Bion börjar vid tre så det blir tight om tid men det får lov att funka.

Jag sitter och tittar runt lite på bubbleroom.se och jag har hittat två favoriter. bikinitoppen är helt underbar och precis en sådan som jag har letat efter så den hamnar i min garderob inom en snar framtid. tröjan däremot är tyvärr lite för dyr för mitt tycke men vi får se hur det blir. Jag ska nog kika lite på nelly.com också för säkerhets skull. Kram på er!

 


Bloggtorka?

Jag och Filip har nyss kommit hem från att ha ätit pizza. Jättenyttigt jag vet, men ibland får man faktiskt unna sig.
Idag var ju somsagt på träning från tolv till fyra. Vi gjorde inte så jättemycket men vi hade kul. Efter några timmar så kom dalademokraten och tog lite bilder och så. Jag tänkte att jag ska försöka få Frida och Matilda att komma och prova på imorn hade jag tänkt...
Ja efter träningen så tog jag bussen till Filip och vi har inte gjort speciellt mycket mer än varit och ätit. Om ett tag ska vi väl kolla på film eller något.
Jag har lite av en bloggtorka tror jag. Jag kan verkligen inte komma på något över huvud taget att blogga om. Menmen jag kommer väl på något sen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det bäst!



Film och myspys

Hej! Jag hinner snabblogga lite medans Filip är i duschen. Jaa målarkursen gick bra, ni får se bild imorn när jag kan föra över bilderna från mobilen. Vid halv tio kom Filip och mötte mig vid abf så gick vi hem till hans pappas lägenhet. Hans pappa skulle sova hos hans mamma så vi fick lägenheten för oss själva vilket är nice. När Filip kommer ut ur duschen så ska vi poppa popcorn och kolla på film, bröllopsfotografen om jag får som jag vill.
Imorgon blir det att gå upp tidigt och gå till träningen i d-hagen som börjar tolv. Nu är Filip klar så jag lär väl sluta. Ha en trevlig fortsättning på kvällen allihopa!


Snygg t-shirt från Gina Tricot 99kr


Mmm på allt med den här t-shirten! Passar som myströja, till leggins, jeans, supersnygg till ett par jeans shorts nu i sommar...



Hemma igen


Gjorde några nya armband

Nu är jag hemma igen. Jag hann pyssla ihop två ramar och tre armband. Annelie hade gjort våfflor som vi åt till lunch. Våfflor är supergott men inte två dagar i rad tyvärr...
Nu måste jag skynda mig för bussen går 17:35 och innan det ska jag hinna fixa lite i mitt rum, packa väskan, packa målargrejer och göra sallad till imorn. Jag ska ju hem till Filip direkt efter målarkursen så vi får se om det blir nå mer bloggning idag...
Imorn ska jag träna nästan hela dagen så det blir säkert kass uppdatering då med.
Ha det bäst!



Godmorgon!


Spets topp (över linne) - Soya | Linne - Jc | Jeanstights - Vero Moda

Idag gick jag för ovanlighetens skull upp halv tio. Det är inte något som händer varje dag kan jag säga (om det inte är skola såklart).
Nu ska jag iväg till Moa så ska vi göra sällskap ner till Ku. Jag ska vara hos henne halv och det är klockan nu ser jag. Vi hörs när jag kommer hem!



Me right now


Tights - Only | T-shirt - Carlings

Tänkte bara gottgöra för att jag inte har lagt upp dagens outfit på nån dag så ni får se hur jag ser ut just nu istället.

Imorgon ska jag ner på öppethus i Bengtssons och umgås med Moa och de andra som ska dit. På kvällen ska jag på målarkursen med Linnéa och efter det ska jag och Filip antagligen sova i hans pappas lägenhet i stan. På onsdag blir det träning i D-hagen i fem timmar.

Nej nu ska jag lägga mig och titta i ellos-katalogen. Godnatt! 



Miiniinlägg

Efter att ha kollat runt på nelly.com i flera timmar så hittde jag en sak. En sak! Jag som alltid brukar dregla över det mesta där. Menmen jag sparar ju pengar iallafall och det är positivt!

Förresten! jag tycker att de få som läser min blogg kan börja kommentera mera! Det är så roligt att få kommentarer.

Nu ska jag nog kolla lite mer på kläder. Ha Det!


Ichi - 299:-



1 mars 2010

Hej!
Jag sitter och läser lite bloggar och dricker bubbelvatten. Jag älskar bubbelvatten! Vi har det i en kran bervid den vanliga vattenkranen så när jag vill ha är det bara att gå och ta.
Idag har jag varit med Filip större delen av dagen, vid fyra var vi upp på stan en sväng och jag uträttade några ärenden och sen gick vi och kikade på telefoner och fikade. Jag tog kvart över fem bussen hem och sen dess har jag bara setat och segat framför datorn. Jag funderar på om jag ska städa lite på mitt rum för det behövs verkligen... Visst det är tråkigt men det blir ju så bra när man är klar.

Innan jag städar så ska jag nog kika lite på nelly.com för de har fri frakt till på onsdag så man borde ju passa på att handla nu. Jag blev jättesur nyss när jag såg att de supersnygga och billiga legginsen från nelly var slutsålda.

Menmen. Snart ska jag och pappa beställa biljetter till bounce. Både han och jag har glömt bort det hela tiden så biljetterna börjar ta slut men det finns några kvar och dem ska vi lägga beslag påom några minuter.

Nu blir det nelly.com, publicerar nog mina favoriter senare. Ha det bra!


RSS 2.0