Skofrossa




Jag skulle verkligen inte ha något emot att ha dessa skor i garderoben! Önskelistan är fixad ;)



21.01

pimp myspace with Gickr


Jag kände inte för att se bra ut så då gjorde jag inte det heller. Mitt hår är lortigt. Hela jag är lortig. Jag borde hoppa in i duschen innan Filip kommer vid halv tio...

Just nu sitter jag och tittar på Idol och tuggar tuggummi. Min dag har varit rätt chill. Först var jag i butiken mellan 10 och halv 4 (Jag åt en jättegod kycklingsallad till lunch. Jag rekommenderar verkligen plushusets sallader, superfräscha och goda). vid tre kom My och höll mig sällskap sista halvtimmen och sen gick vi på stan en sväng. Jag köpte bara ett nagellack (som jag ska visa er senare) men jag ska till till någon större stad med familjen någon dag så handlar nog mer då. Nu ska jag gå och måla ett till lager på naglarna och hoppa in i duschen. Imorgon ska jag på kalasmiddag hos Filip för hans pappa har fyllt år. Det blir nog kul, Isa och Hampus skulle visst komma också :) Well nu måste jag kila. Puss!


26 November 2010 - as always

Hinner inte blogga egentligen. Jag försov mig och nu sitter jag och trycker i mig frukost. Om 10 minuter måste jag gå till bussen och jag ser ut som ett skatbo i håret. Bråttom!


In a hurry

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen kila iväg till bussen. Det är ju öppet hus i skolan idag så jag ska dit och sitta och sy lite så folk ser vad vi gör typ. Det enda som är lite segt är att bussen jag måste ta dit är framme 40 minuter innan det börjar.. Aja nu ska jag äta. Puss!


25 November 2010



A day off


Dagens uniform - myströja och tights.

Hello sunshines! Jag är ledig idag så jag sitter hemma och slöar. Jag har gjort en lista över vad som ska göras idag och jga tänkte att om jag lägger upp den här, så ni ser den då blir det ju pinsamt i slutet av dagen om jag inte har gjort det som står på listan. Det kan hända att jag blir lite effektivare då :)

Nu ska jag gå ut och hämta lite ved och tända en brasa och sen ska jag sätta igång diskmaskinen, och hänga tvätt. Vad jag mer ska göra får ni se snart:) Puss!



Mys



Jag och mamma tog en promenad för ett tag sedan och vi höll helt ärligt på att blåsa bort! Nu sitter jag på jättekudden i mitt rum med täcket omkring mig och myser med tända ljus och glögg. Några Werthers hittade jag på också. Idag har det varit en väldigt lugn dag. Jag har mest suttit och fördrivit tiden. Jag slutade vid fyra och då mötte Mathilda upp mig så gick vi och handlade lite på coop. Pepparkakor och ost bland annat. Såå gott! Sen åkte vi hem till henne och fixade lite innan de andra kom. Sen var det bara att sätta igång med smällkaramellsverkstan. De blev riktigt fina måste jag säga :D Jag och mamma kom väl hem vid nio ungefär och då gick vi ut och gick. Nu ska jag gå och fixa lite och sen krypa ner i sängen med en rykande färsk VeckoRevyn som kom på posten idag. Sov gott!


24 November

Precis en månad till julafton!

Tråkigt inlägg på tråkigt inlägg. Den här veckan kommer bloggen bli seg känner jag :( Men jag har så himla mycket att göra! Idag åker jag ju på prao om tio minuter och jobbar till sex, då ska jag direkt till Mathilda och pyssla ihop smällkarameller och sen kommer jag hem. Imorgon är jag ioförsig ledig då kanske jag bloggar lite extra. På kvällen sen är det öppet hus. Jaja nog med mitt tjat. Vi hörs ikväll!


23 November





Retard...

Hejsan! förlåt att jag inte bloggat något i helgen men jag har inte haft tid. Jag ska skriva ett inlägg om min helg senare för nu har jag bråttom iväg till bussen. Jag ska ju praoa i tre veckor nu och idag är första dagen. Jag hoppas det blir lite halvkul iallafall! Efter praoen hinner jag inte hem ínnan träningen så jag sticker hem till bästa Filip istället. I och med det så kommer jag inte hem förrän tio ikväll! :o
Well  nu måste jag gå. Pusshej!



The last session



Jag vet att jag sa att jag skulle sova men så kikade jag in på youbetterwork och såg den här videon. Jag kunde verkligen inte låta bli att lägga upp den här. Såå F*cking awesome!


19 November

Dåligt boggat idag jag vet men jag har varit i skolan och sen hos Filip hela dagen. Nu ska jag krypa ner bredvid Filip och sova. Imorgon ska jag stå i kiosken i ishallen hela dagen och sen direkt när jag slutar så ska jag till kopparhallen och showa med cheerleadingen. det ska bli riktigt roligt! :D
well godnatt folks! Vi snakkes imorgon!


Pics



Jag tänkte bara visa upp mina nya knästrumpor! Alla i laget köpte varsinna att ha när vi showar och så. det gav väldigt mycket mera helhet när alla hade lika strumpor :)



18 November



Usch vilken dålig dag det här har varit, alla runt mig har varit sura hela dagen. Allt jag har gjort har jag gjort fel. Tyckte jag något så var det fel, tyckte jag inte något så var det fel.

Fick en härlig stund hos Filip iallafall. Han var glad och gullig och fick mig att må toppen. Vi spelade Lego Indiana Jones och tittade på Harry Potter - Bakom Magin på femman. Riktigt roligt att se faktiskt. JAg blir så taggad till att se filmen nästa vecka!

Imorgon har jag en lång och otroligt seg dag i skolan. visserligen har jag sovmorgon så jag kan ta kvar i tio bussen men sen är det bara drygt för jag har bara två lektioner. Först hantverk halv elva och sen har jag hål tills idrotten börjar halv tre. Osoft. Efter skolan ska jag iallafall hem till världens bästa och spendera natten där. Det blir Mys :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en tioårig Harry Potter som precis ska börja på Hogwarts. Ja alltså jag ska läsa boken. Puss och godnatt!


17 November



Isa :D




Lego Indiana Jones! Jag är Indiana och Isa den andra killen. Hihi:)

Den här dagen har verkligen varit chill. Först var jag i skolan och hade tre lektioner. efter det åkte jag hem, chillade i soffan med syster, åt kyckling och potatissallad och bara tog det lugnt. Vid fyra tog jag sen bussen till Jularbo och gick därifrån till Isabella i Nordanö. Sen har jag chillat med henne hela eftermiddagen. Vi har spelat xbox nästan hela tiden faktiskt. Haha :P Vi började med Band Hero men jag var så dålig så vi bytte till Lego Indiana Jones istället. Det var skitkul! Vid nio fick jag skjuts hem av deras kompis och sen dess har jag setat här. Nu ska jag gå och tvätta håret och sen ska jag krypa ner i sängen. Puss!



JENKA - soft bubblegum


Hela mitt rum doftar jenka. Ni vet det där tuggummit med röd-blått-vitt papper med en isbjörn på? Det man tuggade så mycket förut, som höll smaken i ungefär fem minuter? Det var det godaste som fanns tyckte jag, mest för att jag älskade lukten!
Nu undrar ni varför jag berättar detta ointressanta tjat. Jo såhär är det; Jag har haft svinont i min fot (hålfot) hela dagen, nästan som kramp och sendrag blandat med brännässlor och nu på kvällen började det dra sig uppåt i fotleden och knät. Jag berättade det för pappa och då sa han att han hade en kräm jag kunde låna av som skulle lindra det onda. Och vet ni va? När jag öppnar tuben så svämmar stark jenkadoft ut tillsammans med en flod av minnen från tiderna i Fors Skola och totalt dränker mig. Jag måste ha tuggat en hel del tuggummi för jag hade så himla många fina minnen och massor med känslor som jag kopplade ihop med lukten av jenka. Det var riktigt kul att känna lukten av det älskade tuggummit. Jag kommer ihåg vilka man var kär i, hur det kändes och hur man var jättecool på skolgården på kvällarna. för att inte tala om när vi satt och spelade UNO med hur många kort somhelst. Gud minnena svämmar över. Haha kände bara att jag hade lust att brätta om deta roliga fenomen, att människan kopplar olika dofter med olika saker. Tillexempelt tål jag verkligen inte lukten eller smaken av nougat eller nutella (speciellt inte nutella, kan knappt vara i samma rum) sedan jag mådde så dåligt att jag fick åka ambulans till Sjukhuset en sommardag för massa år sedan. Jag hade ätit en cornetto och en nötkräm samma dag som det hände så jag kopplade väl på något sätt. Nuförtiden mår jag otroligt dåligt när jag känner lukten av det. eller råkar ta fel i alladin asken...




16 November

Godmorgon! Jag ligger i sängen och pluggar, eller jag blev precis klar. Jag vaknade vid sex och då slog jag på tv'n och datorn så jag inte kunde somna om och så oillade jag med powerpoint tills nu. Nu ska jag gå upp och fixa mig och äta frukost och sen ska jag kila över till Moa så gör vi sällskap till bussen. Idag har jag långdag i skolan också så vi hörs nog inte förrän jag kommer hem någon gång vid kvart över tre halv fyra. Puss!


Dagens 15 November



Skjorta - H&M Herr
Tights - Gina Tricot
Skärp - H&M

Nu ska jag krypa ner i sängen och stänga mina blå för idag. Imorgon hoppas jag på att vakna upp som ett bättre jag. Puss!



15:26


Snön vräker ner utanför och graderna kryper nedanför nollan. Jag sitter varm och skön inomhus iklädd pappas alltför stora tröja och ett par fluffiga tofflor jag sydde i åttan. Jag har nyss ätit lite mat också. Lax med thaiwok och ris blev det. (Bild^) Mumsigt. Nu ska jag nog fortsätta vika och rensa i min garderob. 

Jag uppdaterar med dagens om ett tag. Puss på er!



Dagens horoskop



Www.ditthoroskop.nu



Måndag



Godmorgon! Jag sitter framför tv'n och dricker mint-choklad te från Fubert och Fubelina. Supergott! Om bara några minuter så ska jag gå och fixa lite och sen kila iväg till skolan. Jag börjar halv elva idag och slutar runt halv tolv. Soft! Efter skolan tänkte jag och Filip hitta på något. Kanske gå och bowla eller så. Puss på er!



Kläder på hög



När det ser ut såhär känns det som att det är dags att rensa lite...

Nu drar jag iväg till Mathilda för att umgås lite med henne och träna lite dans! Hörs när jag kommer hem!



14 November

Godmorgon!
Jag ligger i sängen och slötittar på något danskt matlagningsprogram. Det är ju fars dag idag så för ett tag sedan gjorde vi frukost på sängen åt pappa. Det såg så mysigt ut så jag gjorde till mig själv också och nu ligger jag här. Om ett tag ska jag städa upp lite på mitt rum och sen ska jag rensa min garderob. När jag är klar med allt detta så ska jag iväg till Mathilda och träna lite dans innan träningen. Well, där har ni min dag!


Buzz!

Ja den här kvällen har spenderats med familjen framför tv'n. Vi har nämligen dammat av vårat gamla ps2 spel Buzz! Gud va roligt det var! Jag och Frida turades om att vinna men ingen slog mitt rekord på 5600! den var den högsta poängen som vi fått på buzz någonsin! :D


Hela familjen!



Jag! Kul att det fanns mitt riktiga cheerlags klubbfärger:D


När jag vann första gången så vann jag.. Trummvirvel.. Världens största crossiant! woho!

Första gången jag vann så blev det rekord..


Andra gången jag vann så blev det vattenskotrar som var priset:)



andra gången jag vann så slog jag mig själv, och därmed ökade rekordet med ytterligare 400 poäng! (Ja jag bytte namn ;) )



Bulgariens övergivna barn - VÄRT ATT LÄSA

Jag såg precis Bulgariens övergivna barn, en dokumentär på tv4 och jag är så sjukt illa berörd, jag mår illa. I dokumentären får man följa ett barnhem för ”efterblivna” på landsbygden i den lilla byn Mogilino. På hemmet bor 75 oönskade barn.

De flesta av barnen lider av småfel som blindhet och dövhet, men alla har klassats som efterblivna och blir behandlade därefter. De får inte lära sig att läsa eller skriva då personalen säger att det är hoplöst då de ändå inte kan lära sig. Då ingen någonsin pratar med barnen så kan de heller inte prata, och därför inte kommunicera på något sätt förutom gestikuleringar eller skrik.

 

I dokumentären får man se hur vårdarna låter barnen tyna bort, utan att de verka det minsta berörda. Alla barnen är svårt undernärda och de tas aldrig ut, utan sitter och vaggar fram och tillbaka dagligen i brist på stimulans Ett av barnen som är blind, kan inte gå utan att vårdarna håller honom i handen och då vårdarna sällan går runt med honom så står han blixtstilla kvar i samma position i flera timmar i väntan på att vårdarna ska ta honom någon annan stans. På en dag så kan barnen sitta på pottan i flera timmar, bara för att det är lättast så för vårdarna. Eftersom att barnen klassas som efterblivna så får de varken utbildning, omtanke eller tillgång till något som kan utveckla dem. I ett visst rum på hemmet finns de som klassas sängbundna. De sängbundna barnen lider av hypotermi och undernäring och den enda mänskliga kontakt de har är när vårdarna byter deras blöjor. Annars lämnas de utan sjukvård eller någon som helst mänsklig kontakt. En av de sängbundna är en liten pojke med pinnsmala ben och enorma ögon. Han gör nästan inget annat än ligger och suger på tummen och vaggar fram och tillbaka. För ett tag sedan så hade vårdarna fått lov att kapa av hans ena tumme då den hade kallbrand.

 

På kvällarna låser vårdarna dörrarna till sovrummen och alla vårdare förutom en går hem. Det är för att slippa handskas med barnen som de låser in dem. Man kan höra hur den skriker där inne utan någon som helst respons från vårdaren. En av de manliga skötarna misshandlar barnen varje dag när de tvättar. Barnen är antingen blinda, döva eller både och kan varken tala eller klaga. Man ser hur barnens tårar rinner ner för deras utmärglade kinder och gråten förblir droppar i havet. Det är heller inte ovanligt att de manliga vårdarna våldtar barnen men detta utreds aldrig. Istället beskyller föreståndaren de andra barnen som är döva, blinda och lider av autism samt knappt kan gå för att våldta varandra.

 

Jag förstår inte hur detta kan få vara som det är! Bulgarien är ett land som inte är i krig och det är medlem i EU, hur kan regeringen tillåta att barnen behandlas så groteskt?! Deras regering hävdar att inga av Bulgariens barnhem är försummande, och att varje barn har rätt till sjukvård, tandläkarvård och sjukgymnastik.

Efter en intervju med en föreståndare på barnhemmet ställs frågan hur någon kan tillåta detta, hur de inte blir berörda av barnens vanvård. Föreståndarens svar:

 

"Vi kan inte hjälpa barnen, så vi låter de vara".

En av vårdarna får frågan om varför de inte hjälper barnen som helt uppenbart är döende och hon svara att hon tycker barnen ser friska ut. Att om de inte har feber så är de inte sjuka.

 

En av flickorna som bor på hemmet, Vasky, lider av lätt autism och annars är hon precis som alla andra. Men hennes mamma klarade inte av att ta hand om henne ensam så hon skickade iväg henne till hemmet. På hemmet blir Vasky som isolerad från de andra då hon kan prata och är näst intill normal. I början av dokumentären så sitter hon och läser en tidning och nästa gång de besöker hemmet så har hon slutit sig och sitter bara och vaggar fram och tillbaka med tom blick. Varje dag skriver Vasky brev till sin mamma som vårdarna ska skicka iväg. Men inte ett enda kommer fram. En av vårdarna ljuger för Vasky och säger att hennes mamma ska komma och hälsa på. Vasky gör sig fin, kammar håret fixar med sina kläder och sätter sig fint på en stol och väntar med ett stort leende på sin mamma. Hon vill inget annat än att komma hem till sin mamma. Hon säger det flera gånger under dokumentären. Varför låter de detta föregå.  Det är ren jävla ondska som finns på detta barnhem. Barnhemmet är försett med tillräckligt med pengar för att ge barnen bra levnadsstandard, men problemet ligger inte i ekonomin. Det är hjärtlösa, vidriga människor behandlar barnen som odjur. Barnen som egentligen kunde fått ut det bästa av sina liv. Istället tynar de bort för att deras öden hamnat i fel händer. Och det är så jävla hjärtskärande, hur ett liv bara kan förbises. Hur någon som faktiskt kan hjälpa, väljer att titta bort.

 

Barnen kommer aldrig få en ärlig chans i livet, det får man se i dokumentären.

Om jag kunde hjälpa skulle jag göra vad som helst. Jag vill ta hand om alla barnen. Ta hem dem och få dem känna sig älskade. Ta dem ifrån detta koncentrationsläger för barn. För det är precis vad det är, ett koncentrationsläger för barn.


Två av de sängbundna


Vasky


Några av barnen. Lägg märke till att de smalaste faktiskt sitter I pottan och I sin egen avföring utan att någon bryr sig. Så får de sitta i flera timmar.



Converse

Här får ni lite bilder på mina nya skor! Jag glömde helt bort att blogga om dem förra veckan men nu så. :)Jag är iallafall supernöjd! De svartvita är lite annorlunda och stentuffa tycker jag! Jag tror nog alla tre kommer att användas flitigt framöver! :)



Tänkte bara säga att jag lever

Hej!
Jag bloggar sämst i världen. Förlåt för det.
Jag sitter i skolans bibliotek och lånar datorn lite. Jag har hål nu och efter det har jag svenska och idrott. Jag har ingen aning om hur jag ska orka med det för jag mår inte alls bra. Jag har ont i magen och huvudet och jag mår illa. Inte så jätte nice. Egentligen vill (och borde) jag åka hem men det vore inte så bra att missa en till idrottslektion. Aja nu vet ni att jag lever.

Puss!



11 November 2010



Två bilder från imorse när jag väntade på bussen..

Hejsan sweeties! Den här dagen har hittils varit rätt chill. Jag började skolan 20 över tio och slutade ca fem i elva ;) Jag kom väl hem vid halv tolv kanske och sen dess har jag ätit fryspizza (suupergod med lite extra mosarella på) och fixat lite. Nu ska jag kila iväg till kusinerna och skotta undan snövallen som säkerligen är genomfrusen och dödstung nu. Jag får skjuts dit av mormor och sen får jag en skön promenad hem i solskenet. Jag älskar torsdagar!

Puss!



Hej mitt vinterland!

Ja imorse såg det ut såhär utanför Mathildas fönster. Jag sov där inatt och när vi vaknade så var det verkligen vinter ute. Nu sitter jag i skolan och väntar på lektion, två timmar matte.. Jippie.. ! Efter skolan ska jag hem till Filip och mysa. Sen ikväll ska jag gå en promenad och fixa med rummet. Nu börjar jag ha det fint i snökaoset:)


Botox



Mina fina kompisar!

Nu blir det träning! Hörs när jag kommer hem ikväll! :)


Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen



Bäst.



misshandlad tisdag

Supersliten.. Goodmorning fellas! jag sitter på bussen och fryser. Jag kan inte förstå hur det kan vara så kallt?! När jag och Moa gick till bussen så höll vi på att frysa ihjäl trots att det bara var en halv minus när jag gick hemifrån. Wellwell idag när jag vaknade hade jag så ont i hela kroppen att jag knappt kunde gå upp. När jag väl efter många försök tog mig upp så dunkade huvudet som jag vet inte vad. Jag kände mig misshandlad.. Nu, en ipren senare känns det lite bättre men vi får se om jag verkligen kommer att orka hela dagen. Nu är jag framme vid skolan. PussHej!


New in!






Här har ni några sneakpeaks på vad jag fick hem idag! Tack till mina underbara kusiner som fixade åt mig!♥
Riktiga bilder på vad det är får ni imorgon :)

Jag ligger i sängen helt mörbultad och stel och pratar med Filip i mobilen. Snart ska jag väl sova men först ska jag skicka iväg min svenskainlämning så att Maria inte blir sur. Imorgon har jag chilldag i skolan och sen träning och möte på kvällen. Blir fint det. Godnatt!:)


Afrodans!

Nu har jag målat klart första lagret på dörr och fönsterlisterna, fönsterbrädan och de andra listerna är påväg upp. Det känns riktigt bra! Om 10 minuter ska jag åka och hämta upp Mathilda och sen ska vi shaka lite ass på afrodans. Snacka träningsvärk jag kommer ha.. Fast den jag fick av boxningen kanske jag tränar bort nu idag :)

Well nu lär jag byta om. Pusshej!



Daniel Adams-Ray


Jag sitter här och lyssnar på Daniel Adams-Rays (som tillsammans med Oskar Linnros utgjorde Snook) debutabum Gubben I Lådan. Det är riktigt bra! Personligen tycker jag det är mycket bättre än vad Oskars är. Kanske är det för att jag under en period hade Veronica Maggiofeber och att Oskar låter precis som en manlig variant av henne. Oftast brukar det vara så att jag bara gillar singlarna som släpps men med Daniel så gillar jag hela albumet rätt igenom. Det är kung.



Svinkalla Måndag

Godmorgon!
Idag är det Måndag, första dagen efter lovet, svinkallt ute och fint väder. Jag sitter och äter nudlar och ska snart kila iväg till bussen. Första lektionen är en lång datakunskapslektion (fast den är ändå rätt slapp) och sen har jag lunch, engelska och svenska sen slutar jag :) De följande två veckorna kommer bli ganska tråkiga för det är bara en (min) klass av de tre som läser ihop som är i skolan, de andra är på praktik:( Jag, Isa och My räknade ut att det var fem(!) veckor kvar tills vi skulle gå i skolan ihop igen. Så är det bara för att de har lagt praktiken helt cepe så att när RL kommer tillbaka från sin då ska HV ut på sin :(

Aja nu ska jag sluta gnälla. Jag bloggar nog ifrån skolan också. Pusshej!


Söndag

En liten sneakpeak på mitt rum! (utan lister)

Det känns som att jag bloggar ganska glest, förlåt för det.
Idag har jag mest grejat med rummet, golvet är lagt och listerna är målade. Nu på kvällen så hade jag egentligen träning men ingen som kunde skjutsa mig dit så det blev inget med det. Istället kilade jag ner till skolan för ett skönt boxningspass. Nu sitter jag i sängen nyduschad och fresh och bloggar lite. Snart ska jag bläddra lite i det senaste numret av digitalfoto och sen blir det nattinatti för mig. Imorgon väntar en lång dag i skolan och sen ska jag hem för mer fix med rummet. Golv och taklisterna ska upp, fönster och dörrrlisterna ska målas, möbler ska flyttas in... Förhoppningsvis blir det lite afrodans eller kettlebell på eftermiddagen också.

Godnatt!



Min dag

Hejsan hoppsan! Det har inte blivit någon bloggning förrän nu för jag har helt glömt bort det! Gårdagen var i vilket fall jättemysig:) Det blev bara jag, Filip, Hampus, Isa och Fredrik för My kunde inte komma. Vi tittade på Fritt Vilt 1 och Fritt Vilt 2, gick ut och gick, tittade på ännu mer film och sen knökade vi ihop oss i Filips rum och sov. Idag vaknade jag halv nio av att klockan ringde för då skulle Isa upp och iväg till stallet och fixa inför att tävla.
Vid halv ett kom mamma och hämtade mig och sen har jag fixat lite saker och sen vid fem åkte vi till kyrkogården för att sätta ljus på Adrians grav. Det var så himla fint med alla ljus som stod utställda att jag fick tårar i ögonen. När vi kom hem från kyrkogården så bakade jag kladdkaksmuffins som vi skulle ha till efterrätt och spelade wii med Filip. Lite senare kom pappa och mammas kompisar och åt och spelade kort. Nu har de precis åkt hem och jag sitter här och bloggar lite. Snart ska jag krypa ner bredvid min fina Filip och sova. Godnatt!







Så himla vackert. Skulle kunna gått där i flera timmar och bara rensat tankarna bland alla ljus och all kärlek.



Filmkväll



Nu sitter jag här färdigfixad och väntar på att pappa ska komma så vi kan åka. Kvällen kommer att spenderas hemma hos Filip tillsammans med Filip, Fredrik, Isa, My och Hampus med massa godis, filmer och pizza. Treevligt! Jag ska försöka ta lite bilder som jag kan visa här sen men jag lovar inget ;)

Ah nu kom pappa så nu ska vi åka. Puss&hej leverpastej!


Svar på kommentar

Jag har fått några kommentarer från någon som heter Maria och anonym (med samma IP nr så utgår från att de är samma person?) Well i vilket fall så tänkte jag att jag kan svara på dem här.

Till Maria/anonym:
Haha nej jag jobbar verkligen inte svart! Jag håller på att rusta mitt rum :) Jag kan lägga ut foton på hur det växer fram så får du se. Ja visst är det roligt att fixa? :)



Dagens planer


Min fina morgontrötta syster!


snyggingar! Jag har just gått upp och fixat mig lite och nu står det bakning på schemat! Jag och syster tänkte kila iväg till mormor om en stund och hjälpa henne lite och då passade det bra att ha bakat lite att ha med sig. Scones eller hurtbullar får det nog bli för det går snabbt och är enkelt att göra. 
När jag kommer hem igen sen är det målning som gäller. Sista lagret nu :D

Ikväll ska jag hem till Filip för filmkväll och pizza med lite folk. Det blir nog jättekul tror jag! Vi (eller ja, jag och Filip) hade tänkt att vi skulle kika på någon skräckis (som jag redan sett så jag inte gör bort mig framför massa folk :$) och så! :D
 
Men nej nu ska jag sätta igång. Ha en fin dag! Puss /Amanda



Det tar sig :)



Ja framåt går det. Nu har jag bara ett lager kvar att måla på väggen samt lite lister och småplock att måla vita. Efter det är det bara golvet kvar att lägga innan jag kan börja inreda. Wiho!

Well kanske man ska ta och krypa i säng nu så jag får några timmars sömn innan det är dags att gå upp igen.

Godnatt!



Ny design!

Vad tycks? Jag är helnöjd! :D


Torsdag 4 November


Blåbärssoppa kan vara något av det godaste som finns. Jag sitter och dricker en kopp nu som frukost och det är så himla gott! Ett stort plus är att det hjälper mig mot magont. Som nu, jag har rätt ont i magen och så dricker jag lite blåbärssoppa och då lugnar magen ner sig.

Om ungefär en kvart ska jag dra mig bortåt bussplatsen för att ta bussen in till stan och möta upp Isa och My. Vi ska kika lite på stan och sen hem till My för lite Twilightmatathon!:)
Egentligen har jag heldagsträning idag men eftersom att jag inte kan vara med (och vet att om jag åker dit för att titta så blir det så att jag är med ändå) så bestämde jag mig för att inte gå.

Well, jag ska väl gå och fixa mig lite och sen dra mig iväg. Vi hörs från mobilen! Puss!



LANVIN for H&M




Ha-begäret exploderar i mig. Hur awesome är inte dessa två uursnygga blåsor ur Lanvins gästkollektion för H&M? Om jag hade råd så skulle dessa två lätt klickas hem då de släpps men tyvärr ligger priset på ungefär 1500 kr... Inte alltför billigt alltså. Men åh så snygga de är! Nästan så jag ska spara och köpa den svarta...



On my way to funny stuff!

är precis vad jag är. Jag och pappa är nämligen påväg till IKEA för att handla lite till mitt rum :D


RSS 2.0