Valborg

Jag sitter och fixar mig inför ikväll. Om 5 minuter ska jag iväg till Mathilda och vid sex så ska vi till Ange och grilla med några fler. Som ni hör så löste sig min kväll också och det ska bli jättekul! Jag har packat med mig hamburgare och potatissallad. Nej nu måste jag skynda mig om jag ska hinna. Ha det bäst! 



On my way out

Nu ska jag kila ner till Bengtssons. Solen skiner lite och den blå himlen lyser igenom molnen. Det kanske blir en bra dag? We'll see. Jag kanske eventuelt har planer för ikväll också. Hoppas! Nej nu måste jag sticka om jag ska hinna in på ica också. Ha det bäst!


Sista April

Drivbild från förra året. Memories♥

Goodmorning babes!
Jag har nyss vinkat av alla som skulle till jobbet/skolan/praon och nu ligger jag i sängen och tittar rivstart och tittar runt på lite olika bloggar. Idag har jag faktiskt ätit havregrynsgröt till frukost. Både gott, nyttigt och ger mättnad i flera timmar. Konstigt att jag inte äter det oftare.
Om en och en halv timme så ska jag vara nere vid Bengtssons för att få skjuts till Pellbo. Jag och Louice ska hjälpa till lite inför ikväll och äta räkmacka. På tal om räkmacka, jag måste gå tidigare till till Bengtssons så jag hinner förbi ica och köpa ett bröd åt mig. Jag är inte så väldigt förtjust det ljusa brödet som brukar vara i räkmackor så jag ska göra en egen åt mig med lite grövre bröd.

Nu ska jag ta en tupplur och sen ska jag fixa mig lite. Vi hörs!



Film och myys



Jag och Filip har precis kommit in från en liten promenad runt Fors. Bilden beskriver verkligen inte hur fin solen var i verkligheten!

Nu ska jag och Filip Lägga oss och titta på Avatar och jag ska nog ta en kopp te och en kiwi. Imorgon ska jag vara ledig från skolan för att hjälpa till i Pellbo och senare på kvällen så ska jag och Moa kanske ha minispa.

Nej nu väntar Filip, godnatt!



Ritat



Jag ritade denna idag på bilden och slöjden. Rätt nöjd faktiskt, om man får säga så?
Klart man får. Jag är skitnöjd med bilden! Sådär.



Blåsippor



Jag såg dessa sweeties på vägen hem från bussen. Nu känns det verkligen som att våren är här!

Jag sitter och äter hallonsorbet, den godaste glassen som finns! Om ett tag kommer min älskling hit och då ska vi titta på Avatar! Jag köpte filmen igår på Elgiganten för bara 99kr, ett fynd.
Jag har lovat min syster att fota henne lite nu så jag måste gå och göra det. Vi hörs senare!


Miniinlägg

Godmorgon! Jag och Filip har försovit oss så jag har jättebråttom. Vi hörs när jag kommer hem från skolan. Puss!


Ny kamera!



Idag på träningen. Alla fattar att de är jätteseriösa ellerhur?


Nu ligger jag nyduschad och fresch i sängen med min älskling sovandes bredvid.
På träningen idag så var vi bara fem stycken. Tråkigt men vi fick mycket gjort iallafall. Vi körde styrka i 30 minuter och sen övande vi hjulningar och lite sånt. Jag kommer att ha rejäl träningsvärk imorn kan jag säga!

På vägen hem från tandläkaren idag så stannade vi till så jag fick gå in på elgiganten en sväng. Pappa hade nämligen tipsat om en helt okej digitalkamera för 750:- på rea. Vi gick in och kikade och det visade sig att kameran var ett riktigt kap så ett knallrosa exemplar fick följa med hem till mig. Jag har länge tänkt att jag vill ha en liten digitalkamera som jag kan ta med mig överallt. Min NikonD60 är lite stor och allt för dyr för att slänga runt med överallt så denna lilla skapelse passar mig perfekt.

Nu faller snart mina ögonlock ihop så jag ska nog lägga mig och krama Filip lite tills jag somnar. Godnatt!

Ps. Bilder från tjejkvällen och bounce kommer jag lovar Ds.



Från en träning till nästa

Kom nyss hem från en jätteseg springrunda. Jag tog bara eljljusspåret idag på 2,5 km men det gick riktigt segt ändå. Menmen det kommer väl.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen åka till träningen. Idag ska ju jag hålla i den! det ska bli jätteroligt. Tyvärr vet jag att det är många som inte kan komma men så är det. När jag kommer hem så kommer Filip hit och sover här. Ni ska också få veta vad jag köpte idag. Supernöjd! Den är knallrosa, vattentät och har 10 megapixlar. Någon som kan gissa?


Solglasögon sökes!

Justja!

Tänkte bara berätta att igår på bussen till skolan så tappade jag mina solglasögon, eller det var inte ens mina glasögon utan jag hade fått låna dem. I vilket fall så sprang jag och hoppade på bussen igen för att hämta solisarna men då finns de inte. Det är alltså någon som har plockat upp glasögonen, förhoppningsvis för att vara snäll och ge dem till mig nästa gång vi ses, men det kan lika gärna vara någon som tog dem för att de var snygga. Jag blir så jävla irriterad på folk som inte har något vett i skallen överhuvudtaget! Hu skulle de känna sig om det var någon som tog deras glasöhon eller något annat som är deras?! Inte fan skulle de vara glada iallafall.

Som tur är så är glasögonen unika så jag ser ju att de är mina om någon skulle ha sådana.

Och om du som tagit mina solglasögon mot förmodan skulle läsa det här så vill jag bara säga att jag skulle bli jätteglad om du lämnade tillbaka dem till mig. Förr eller senare kommer jag ändå på dig och jag tror du föredrar att själv lämna tillbaka dem till mig. Du kan ju alltid låtsas att du har tagit hand om dem och tänkt lämna dem till mig.

Till alla er andra kan jag säga att de är svarta. De ser ut precis som ett par RayBan bara det att det står "The Dubliner" i guld på sidan istället för Rayban. Om ni ser någon med sådana så säg till mig. Puss!


Gah va skönt!

Då var jag färdig med engelskauppsatsen då! Gud vad härligt!

Nu ska jag fixa mig lite och sen kommer pappa och hämtar mig så åker vi först in till stan och sen kör vi vidare mot Falun och tandregleringen.

PussPuss!


De skrämmer bort smutsen

Oh my god! Jag sitter och pluggar och så plötsligt börjar det dåna som jag vet inte vad. Det låter hörge och högre. Tillslut måste jag gå och titta vad det är som låter så förfärligt och det visar sig vara sopbilen. Alltså inte den som hämtar folks sopor utan den som tvättar gatorna. När jag öppnade dörren så kändes det nästan som att gå in i en vägg av ljud. Läskigt. Man kan lugnt säga att den skrämmer bort smutsen.


Lyxfrukost

Godmorgon! Jag ligger i sängen och pluggar lite. Vi har så himla mycket att göra i skolan nu. Idag vill jag iallafall bli klar med engelskauppsatsen så det ska jag kämpa för!

För ett tag sen så kom Filip hit, han har prao på stora enso så pappa skulle visa honom lite och så. När de åkte så fixade jag lite frukost. Smoothie, äggröra, tomatsallad och vanlig sallad. Mums!
Jag har inte ätit det än för jag väntar på att mamma ska vakna men jag ska nog gå och fixa iordning och koka lite kaffe åt mamma och sen väcka henne.

Vi hörs!


Så bra det kan bli!

Jag har varit hos mormor nästan hela dagen. Vi har pratat, pratat, pratat, lagat mat, gått igenom alla hennes maskeradkläder och läst kokböcker. Jag lagade en jättegod nudelsallad med rotfruktsnudlar och bacon till lunch medans mormor planterade blommor. Vid tre så var jag så trött så jag somnade på soffan och sov tills mamma kom och frågade om jag ville gå med henne hem.
På väg hem så ringde Filip och frågade om jag ville ses och det ville jag ju såklart så han kom och hälsade på lite. Vi hoppade studsmatta, tittade på tv och åt puckoglass. Han åkte hem vid åtta och då satte jag mig här.

Jag sitter och tittar lite efter skor till avslutningen men kan inte hitta några. Jag vill ha ett par som jag kan använda både på avslutningen och efteråt också. Alltså inga superhöga klackskor som jag använder en gång bara.

Imorgon ska jag till tandläkaren i Falun och fixa tandställningen och sen på kvällen så ska jag hålla i cheerträningen för att Michelle inte kan komma. Trreevligt! Alla kommer hata mig efteråt för jag planerar mycket styrka/kondition. Höhöhö.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen sova. Godnatt!


På väg hem

Jag sitter i biblioteket och fördriver tiden medans jag väntar på mormor. Hon ska komma och hämta mig för jag mår skit. Jag orkar verkligen ingenting och allt är hemskt. hon skulle komma efter en kvart så jag borde väl gå ut och sätta mig i solen några minuter innan hon kommer så hon inte behöver vänta. Vi hörs!



27 April

Godmorgon! Idag är jag hur trött som helst även att solen skiner in. Jag orkade mig inte upp förrän 7 så nu hinner jag inte laga frukost. Det får bli lite rester från igår istället.

Idag har vi iallafall kabaré träning. Det behövs verkligen! Vi har premiär nästa fredag och INGEN kan sina repliker...

Nej nu ska jag gå och få lite i magen. Pusspuss!


Trött som alltid

LOVE på grejerna. Shampoot och balsamet är underbart och både skummet och tvålen luktar persika. Yummie!

Nu är jag nybadad och fräsch. Tyvärligt nog så tog varmvattnet slut i mitten av mitt bad så vattnet blev kallt. Men så kan det vara.
Pappa hade köpt någon vitaminolja man skulle smörja in kroppen med så jag testade den. Jag vet inte riktigt hur den fungerar men den luktar väldigt gott iallafall.

Nu ligger jag i sängen och snackar med Elin på msn. snart ska jag nog logga ut och sova, det behövs verkligen kan jag säga. Helst skulle jag sova hela dagarna för jag är så himla trött jämt! Även fast jag sover så mycket det går om nätterna så är jag trött. Jag längtar till sommaren. Då kan jag sova hur länge jag vill och solen skiner och ger alla glada vitaminer. Puss på det!



B u b b e l b a d


Ungefär såhär såg min mat ut idag. - spenaten.  Bilder från google


Nu har jag varit ute och sprungit, stretchat i evigheter, lagat mat och kikat på avslutningsklänning åt min syster.

Såfort pappa kom hem så stack vi ut och sprang. Det gick så bra så istället ta den vanliga 4,5:an så tog vi sjuan! Det sved ordentligt men känslan efteråt var härlig. Jag vet att jag orkar, nu är det bara tiden jag ska tävla emot.
När jag kom hem så stod jag en bra stund och stretchade, så himla skönt! Efter det gick jag in och stekte mina kikärtsbiffar som jag hade gjort iordning och åt dem tillsammans med coleslaw. Gottgott.

Nyss satt jag och letade lite efter avslutningsklänning åt min syster, jag hittade en väldigt fin till ett bra pris som Frida också gillade faktiskt. Tillochmed mamma tyckte om den, då har jag verkligen lyckats.

Nu ska jag lägga mig och slappna av i ett varmt bubbelbad med hårinpackning och ansiktsmask. Jag bloggar efteråt om jag hinner. Pusspuss!



Ungdomsfullmäktige = boring.

Då var jag hemma från ännu en dag i skolan då. Vi lagade creps på hemkunskapen och jag blev jättebesviken. Enligt vad alla säger så ska det ju vara så himla gott men jag tyckte bara det smakade degiga pannkakor. Sen att det kändes som att det jag åt klumpade ihop sig till en fet degklump i magen gjorde nog bara saken ännu sämre.

Vid 20 över tolv kom en buss och hämtade mig och de andra som skulle med till ungdomsfullmäktige. När vi kom dit så var det säkert 50 pers som redan var där så vi fick självklart sitta längst fram. Det började med att en man gick fram och presenterade lite förslag på hur centrum skulle kunna förändras. Sen var det en tant som pratade lite om skolmaten och hon va inne på helt rätt spår tycker jag! Hon sa att de från och med 2011 skulle försöka ha "hemlagad" mat i skolan (alltså inga halvfabrikat), bättre salladsbord och att det skulle finnas två rätter att välja på. Efter henne kom en gubbe som pratade om bussar. Han virrade som tusan så jag fattade ingenting av vad han sa. När allt var presenterat så var det meningen att vi skulle diskutera allt.

Nu är jag iallafall hemma och ska snart göra iordning lite mat.


26 April

[Tights - Vero Moda   Svart linne   T-shirt - Bounce    Armband - Vero Moda]


Godmorgon!
Jag vaknade av att solen sken in i mitt ansikte, hur härligt är inte det?
Idag är det måndag igen och det betyder skola. Jag börjar inte förrän nio men måste ändå ta bussen till skolan som vanligt. Vid 12 ska jag och några till på något slags kommunmöte och "framföra våra skolors åsikt". Supertråkigt men ingen från klassen vill så jag offrade mig.
När jag kommer hem från det så ska jag nog ut och springa en sväng. Eller nog, jag ska ut och springa för det var så himla länge sen!

Nu ska jag gå och fixa mig lite och sen ska jag gå till bussen. Ha det bra!



B O U N C E

OH MY GOD! Bounce var helt otroligt jävla ASUM!

Globen var fullsatt och alla var helt lyriska.
Showen var väldigt välgjord och förvånade mig titt som tätt. De blandade godbitar från föregående shower med nya koreografier. Olika dansstilar som balett, salsa och lindy hop var också inbakat i det hela.
Vid ett tillfälle så började en hel sektion av läktaren att dansa. Sjukt coolt! Det var inte ett enda nummer som var tråkigt att se.

Showen bestod ju mest utav Bounce men också utav fler andra gästdansargrupper. Bland annat;

Caché Dance Company - En nystartad salsagrupp i Stockholm med professionella dansare som brinner för salsan.

Cullbergbaletten

Harlem hot shots -
Ett svenskt danskompani som är specialinriktat på autentisk showunderhållning från swingeran. Jitterbug, Lindy Hop, Charleston, Black bottom, Stepp men även akrobatik, sång och komik.

Spin Kings - Riktiga B-Boys. Superduktiga på breakdance och sådan akrobatik.

Ja det var de som var med + ett antal anonyma gästdansare.

Att se Bounce
och alla andra sjukt duktiga dansarna i showen gav verkligen ett sug efter att dansa. Shit vad jag vill dansa! Så himla tråkigt att min dansgrupp lades ned. Showen gav mig verkligen ett sug efter att också bli sådär bra som de är.

På slutet av showen så spelades det upp ett bildspel över Bounces tid som dansgrupp och jag tror nog inte det var många som lyckades hålla sig torra i ögonen. Det var jättesorgligt och Jennie, en tjej i Bounce satt och storgrät på scenen.

För övrigt så har min stockholmsresa varit riktigt rolig. Ja förutom att de som satt på raden ovanför mig och Filip tappade ut HELA sin popcorn bytta på oss. Usch va sur jag blev då för jag fick popcorn överallt.
Självklart köpte jag lite souvenirer också! En t-shirt, en vattenflaska och ett program över showen. Hela kalaset gick på 320 och det var det verkligen värt!

På tåget hem så somnade både jag och Filip och tröttheten sitter fortfarande i så nu blir det sängen för mig. Imorgon får ni bilder från både tjejkvällen och från idag. Puss och godnatt!




Dagens



Väska - nuknuk.se
Skinnjacka - H&M
Jeans - Vero Moda
Linne - H&M



T H E D A Y

Godmorgon! Solen steker ute och humöret är på topp! Om en och en halv timme går tåget mot stockholm och jag är gladast i världen!

Just nu sitter jag och äter frukost, äggröra och bacon. Om en stund ska jag gå och fixa mig och efter det så ska ni få en outfitbild.
Min hals är värre än någonsin! Den gör inte ont men det kliar somfan och min röst är helt cepe.

Aja vi hörs om en stund. Puss!


Supertrevlig saturday!

Hejsan hoppsan! Jag ligger i sängen och lyssnar på musik och flummar med Mathilda på msn. För 40 minuter sen kom jag hem från tjejkvällen hos Michelle. Det har varit jättekul!
När vi kom dit så fick vi en varsin mangosmoothie och så hade hon dukat upp med morötter, gurka och chips med dipp. När alla hade kommit så gick vi en tipspromenad med frågor som tex "Vem har bäst minne?" och så fanns det olika alternativ av oss i laget. Efter det gjorde vi olika tävlingar för att se vem som va tex mest fingerfärdig. Det var skitroligt! Åt gjorde vi också, i massor. Ann hade lagat tre supergoda pajer med gott bröd och sallad till. Efter maten kikade vi film och proppade i oss popcorn. Ingen kan gissa vad vi såg för film va? Bring it on såklart! Som om inte det var nog så fick vi jättegod marängswiss också. Vid halv tolv kom mina parents och hämtade mig och nu ligger jag här.

Min dag har varit jätterolig. Härligt att träffa lite folk och göra något kul!

Jag har satt klockan på åtta imorgon bitti så att jag ska hinna med allt innan tåget går halv elva. Vi hörs mer imorgon/senare idag. Godnatt!

PS. Bilder från idag finns det massor! Ni får se dem någon annan dag för nu ska jag sussa.


Tjejkväll hos Michelle!

Nu bär det iväg till Micelle. Vi får se om jag hinner och orkar blogga när jag kommer hem. Ha det fint!


Basic black

Titta så fina mina naglar blev!


Nu är det bara 45 minuter kvar tills jag har barnvaktat färdigt. Naglarna är färdigmålade och jag sitter och kollar runt på lite olika bloggar. När jag kommer hem så ska jag byta om och fixa mig och sen skjutsar mamma mig till stan.

Om ni vill veta så nyser jag var tionde sekund och på de 4 timmarna jag har varit här så har jag säker gjort slut på tre meter toapapper på grund av att min näsa bara rinner och rinner. There's no end of it! hur sjuk jag än blir så SKA jag på Bounce imorn. Om det skulle vara så att jag inte mår nå bra så får jag helt enkelt proppa i mig ipren.


Barnvaktning

Jag sitter och nerdar med min dator mitt emot Albin som nerdar med sin. Eller deras kanske det är. Han spelar iallafall något spel som låter som bara den och sen sitter han och förklarar allt som händer i spelet för mig. Han är så söt.
Albins systrar har stängt in sig på Rummet och sitter och tittar på film tror jag.

Om en stund tror jag att jag ska fixa mina naglar lite. Svarta kommer de bli idag. Och korta också för den delen, alla har gått av typ.



Barnvakt

Hello! Här sitter jag pigg och glad och äter tacopaj. Om en kvart ska jag befinna mig hos barnen jag ska vakta. Jag funnderar på att ta med mig datorn utifall att jag skulle få tid att plugga lite. Vid halv två kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till Michelle där lagträffen ska vara.

Måste bara säga att jag älskar vädret också! Perfekt för att vara barnvakt. Hehe.
Nej nu måste jag dra. Ha det bäst!


Ps! Bara EN dag och EN natt till BOUNCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu är det kväller hos mig.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska ju somsagt upp åtta imorgon bitti för att vara barnvakt.
Sov sött!


PUCKO-glass


Idag när glassbilen kom på besök på våran gata så kände vi för att köpa lite glass. Jag blev familjens utvalda att springa iväg och shoppa lite. Först tänkte jag köpa en bytta Mövenpick (stavning) men den var så himla dyr så jag fick tänka om. Jag stog länge och väl och kikade och tillslut så såg jag den. Glassen som skrek mitt namn. PUCKO-glassen. Visserligen var de lite dyra de med men jag var orubblig i mitt beslut, puckoglassen skulle jag ha. Nu har jag nyss avnjutit denna underbara skapelse och jag kan inte säga annat än att den va supergod!

TRY IT!


Dagens fångst



HALVTRANSPARENT OVERSIZELINNE - H&M 49.50:-



KOFTA - Vero Moda 25:- (REA)



Bara två nätter och en dag!

Jag tittade nyss på Anna Anka söker assistent och jag är uppriktigt förvånad över hur mycket alla klagar hela tiden! Herregud.

Nu ska jag gå och lägga iordning allt till imorn, det är så skönt när allt är framlagt när man vaknar.
Imorgon ska jag vara barnvakt från 9 till halv 2 och sen ska jag på lagträff vid 2 till 10. Riktigt roligt! När jag kommer hem då så blir det direkt i säng så jag är pigg på inför Stockholmsresan.

GAAAH! Bara två nätter och en dag kvar till Bounce!!!!!! IIIH vad jag längtar!!!



Tralalalala!

Med humöret på topp sitter jag här och bloggar.
Jag kom hem från stan för ett tag sen. Det blev ett halvtransparent linne (igen) och en söt kofta. Jag som hade tänkt att hålla lite i pengarna... Menmen det var trevligt iallafall.
Just nu är jag väldigt träningssugen men inte ett dugg sugen på att gå ut... Jag ska nog kika om mamma kanske har någon träningsvideo gömd någonstans. Lite senare så ska jag fixa bilder på köpen så ni får se. Men nu; träning!



And off I go!




Kom hem från skolan för ett tag sen och sen dess har jag fixat mig lite och bytt om. Nu ska jag äta och sen drar jag iväg till stan för att träffa Elin. Jag kommer frysa ihjäl. Om ni ser en stor isbit på en svart moppe av märket keeway så är det jag. Nu måste jag skynda mig om jag ska slippa köra rally. Vi hörs när jag kommer hem! 



23 April

Godmorgon! Igår efter lunch i skolan så hängde jag och Sara med åttorna till Avesta och tittade på estets  uppsättning av Grease. Föreställningen var väl en och en halv till två timmar lång och jag tycker att den var jättebra! efter det så tog jag bussen hem till Filip och var där ett tag och sen hämtade mamma upp mig så skjutsade hon mig till badhuset där jag skulle träffa Ku och bada. Vi kom inte hemförrän vid 10 och då var jag så trött så jag somnade på en gång.

Nu har jag nyss ätit tomatsoppa och ägg och ska springa iväg till bussen när som helt. Skönt med en solig fredag!
Jag ska till stan med Elin efter skolan så vi får väl se när jag bloggar igen. Ha det bäst!


Bara TVÅ dagar till BOUNCE!!!!!!!!!!!!!!


Förkyldning på G?

Marken är vit och snön vräker ner utanför. Härligt att vakna till det!
För övrigt så har jag ont i halsen och mår allmänt dåligt men jag måste till skolan ändå. Vi har nationellt i matte första lektionen, andra har vi svenskaprov och tredje så ska vi vara med i någon "vi i nian tävling". Pressat schema? -JA! Eftermiddagen är iallafal chill, först bild sen slöjd.
Senare kanske jag åker hem till Filip en sväng, vi får se hur det bliiir.

Nu ska jag göra iordning lite fruktsallad att ha som provgodis och sen ska jag äta frukost. Have a nice day!


Disgusting

Hejhej!
Jag står och lagar mat (suprise, suprise). Idag blir det röda linser och blomkål in någon indisk kryddblandning. Haha vilken koll jag har. Jag har iallafall ingen aning om hur det kommer smaka, det kanske smakar skit, vem vet?

Jag är så seg på att blogga så nu har jag hunnit göra klart maten OCH ätit den. Jag kan bara säga att det var det äckligaste jag har ätit i hela mitt liv. Aldrig att jag tänker äta linser igen. Usch!

Om en kvart så ska jag och mamma åka in till stan en sväng och köpa hårfärg till Frida och typ handla mat eller något. Efter det så skjutsar mamma mig till träningen. Jag lär gå och fixa allt inför träningen nu men vi hörs när jag kommer hem. Puss!



Onsdagmorgon

Godmorgon solstrålar!
Jag har nyss ätit frukost, en omelett med skinka och lite fruktsallad till. Jag har skärt iordning en fruktsallad att ha med mig till skolan som mellanmål och då blev det lite över som fick ingå i min frukost.
Idag står det träning och plugg på mitt schema. Nu snart drar jag mig iväg mot bussen till skolan och sen när jag kommer hem så ska jag plugga som bara den! Vid halv åtta börjar cheerleadingen och då blir det träning. fullt upp känns det som. Menmen ni får ha en bra dag så hörs vi senare idag. Puss!


Nya kläderna



Shortsen har jag gjort (klippt av) själv men aldrig visat förut så de fick hänga med på bilden. Spetslinnet köpte jag idag på H&M för 50 kr, ett riktigt fynd!



Den här t-shirten är suuperskön! Jag kommer leva i den framöver...
79.50:-

Tightsen fick jag ingen bra bild på men det kommer väl. Nu ska jag lägga mig. sovsött!



Min dag

Somsagt så åkte jag till stan med Jonna efter skolan. Vi hade trevligt och det blev några fynd faktiskt. En lång vit T-shirt, ett spetslinne och ett par spetsleggins. Ni får bilder senare.
När jag kom hem så var jag på superbra humör men efter ett tag så exploderade jag nästan för att jag var så grinig! Jag förstår inte hur det kunde bli så för jag hade verkligen inget att vara grinig över. Jag tvingade iallafall mig själv att sticka ut och springa en sväng och tadaa! Humöret blev på topp igen. Tänk vad lite motion kan göra!
Det blev bara ännu bättre av att det gick jättebra att springa och jag orkade springa nästan hela rundan. Stolt.
När jag kom hem så stretchade jag i säkert en halvtimme och sen åt jag broccoli och blomkålsgratäng som mamma hade lagat. Mums!

Nu har jag nyss duschat och ska snart krypa ner i sängen och läsa lite om gammelsvenska för jag har prov på torsdag.



Såhär ser lilla jag ut idag



Spetstights - Only
Skjortklänning - Gina Tricot

Godmorgon!
Jag har superbråttom och måste verkligen rusa till bussen nu. Slängde upp en dagens iallafall för det var så länge sedan. Ha en fin dag, vi hörs när ja kommer hem från stan. Puss!



Kväller för mig

Dagens måltid. Baconinlindad kycklingfilé med mozarellafyllning och så broccoli och lite sås till det. Finfint!

Jag har nyss kommit hem från en superskön promenad med Moa. Vi gick och pratade om allt från himmel till jord tror jag.

Nu sitter jag vid datorn och i vardagsrummet och halvkollar på James Bond. Jag fryser helt sjukt mycket! Precis nu så skulle det vara otroligt skönt att bara sjunka ner i ett varmt bad och tänka på allt och ingenting. Nej det får vänta till någon annan dag. Idag får det bli en kopp te och en bra bok under täcket istället. Imorgon ska jag åka till stan med Jonna efter skolan. Jag har lite ärenden att uträtta och det är alltid trevligt med sällskap.

Åh gud! Jag fick helt plötsligt världens huvudvärk! Ett tecken på att sängen kallar eller? Så får det bli godnatt på er, vi hörs imorgon!


Hemma

Äntligen hemma!
Dagen har varit rätt soft faktiskt. Först sovmorgon, spanska, biologiprov som gick helt okej och sen lunch. Korv och mos var det som serverades så jag åt bara morötter. Efter lunchen hade vi idrott men våra lärare hade inte informerat oss om att vi hade bad så hela nian fick ut och gå istället.
Nu ska jag byta om till hemmamyskläder och sen ska jag fixa lite mellis. Antagligen kommer jag lägga mig på altanen och slappa till älskling kommer hit.
Vi hörs!



Facelook

Godmorgon! Det här får bli ett supersnabbt inlägg för jag har lite bråttom. Idag är det iallafall skola igen och efter den så kommer min älskling hit en stund. När han åker hem så har jag planerat med Moa att vi ska ut och powerwalka.
Nu mpste jag rusa till bussen! Vi hörs!


Hallonfil



Såhär mumsig blev min kvällsmat. Fil, solroskärnor, linfrön och hallon. Yummie!
Nu ska jag gå och smörja mig med bus och sen krypa ner i sängen och plugga lite innan Wallander börjar igen 20 över 10.

Godnatt!



Sunday evening

Äntligen hemma från dubbla träningar.  Jäklar vad skönt det är, jag hoppas på träningsvärk imorgon!
Nu sitter jag nyduschad och fresch i soffan och kikar på Wallander. De har just hittat en container med döda flyktingar som skulle smugglas in i Sverige. Superhemskt!

Nu blev det precis paus så nu ska jag fixa lite kvällsmat. Puss!


Boxning nästa!

Hemma från cheerleadingen nu. Sitter och dricker en banan/äpple/apelsinsmoothie och läser lite om Gi igen. Jag förstår fortfarande rätt lite men det kommer väl. Jag har iallafall förstått att jag ska dissa potatis, bröd, ris och pasta helt så det ska jag göra. Tänkte börja imorn, vi får väl se hur det går.

Om en kvart kommer Moa och hämtar upp mig så ska vi ner och boxas lite. Visserligen är jag rätt trött men det är så himla skönt efteråt så jag ska ner dit ändå.
Jag borde gå och byta om så jag är klar när hon kommer. Ha det bäst!


sool



Såhär ser det ut vid mig at the moment. Jag ligger i solen på altanen och plugga och äte melon och keso och en banan smoothie.



Sunday Morning

Med betoning på Sun. Solen skiner ute idag igen, så underbart.
Jag ligger i sängen och läser lite om GI-metoden, jag har tänkt att jga ska testa att köra den några veckor men det verkar ju så jäkla invecklat! Mamma hade en bok om det som jag ska försöka plöja igenom kanske förstår jag bättre då.
Plugga ska jag göra idag också! Jag har faktiskt biologiprov imorn och jag har inte pluggat ett skit. Ingenting. Nada. Det är så typiskt mig att skjuta upp allt till sista dagen!

Förutom att plugga och så så ska jag ut och powerwalka lite har jag tänkt. Jag vill verkligen ha någon att gå med för det är så grymt tråkigt att gå själv + att jag blir mer peppad om jag går med någon annan.

Nej nu ska jag ut och sätta mig i solen och läsa. Ha en fin dag!


Tired of being awake

Nu ska jag läsa lite i Fredrik Paulúns bok ALLT OM GLYKEMISKT INDEX och sen sova. Imorgon ska jag ut och gå en sväng och sen ska jag iväg på träning. Godnatt på er!

Åh om precis en vecka så har jag nyss kommit hem från världens bästa dansgrupps sista show i globen. Fifan va kul det kommer att bli! Gaah vad jag längtar!!


En till tävling!

Jag tävlar om ett cupcake set från Lyckas Med Mat hos Kalasgott i setet ingår

Sugarpaste
Cupcake dekorationsset
8st färgglada Pastafärger
Söta princess-cupcakeformar

Hoppas att jag vinner för det vore supertrevligt med lite nya bakgrejer!

Mina tre favoriter på hemsidan är den här feshbagen (en slags brödpåse) och de här cupcakedekorationerna samt den här grymma japanska kock-kniven


Tävling hos Marias Krypin!


Jag är med och tävlar hos Marias Krypin om en valfri plastklocka från Weardesign :D



Shutter Island

FÖRE OCH EFTER: Bilden till vänster är tagen av gården när askmolnet kommer tumlandes. Bilden till höger visar hur Vigfús gård ser ut nu (efter att askmolnet passerat). Foto: Vigfús Andresson

Helt sjukt! Det ser ju ut som att den andra bilden är i svartvitt! Jag läste att sist den här vulkanen hade ett utbrott så spydde den ur sig aska i 2 år!


Jag sitter och äter grönsaker och dipp och tittar på Shutter Island. Filmen är baserad på thrillerromanen Patient 67 av Dennis Lehane. Om jag ska vara ärlig så tycker jag filmen är jättekonstig. Jag fattar inte riktigt vad som händer och varför. Sen slutade den mitt i allt. Weird.

Nu ska jag titta på slutet av James Bond - Live and let die. Seeya!


Lördag

Idag har jag sovit länge och sen åkte jag till stan med föräldrarna en sväng.

För ett tag sen så var jag och pappa ut och sprang lite. Segt som bara den, jag orkar knappt springa en km i sträck... Menmen det är ju därför jag tränar, för att bli bättre.

Nu sitter jag nyduschad och fresch på altanen och snackar med Elin på msn. Egentligen lyssnar jag på musik också men den överröstas av regnet som smattrar mot taket. Bara för att jag skrev sådär så gav sig regnet så nu duggar det bara! Weird.
Jag har jättelust att hitta på något men alla är upptagna eller så bor de jättelångt bort. Nu när jag för en gångs skull har tid och lite halvt lust att städa mitt rum så har mamma redan gjort det. Ironiskt.

Äsch jag ska nog ladda över och redigera lite foton tror jag. Ha det braa!


Knack, knack...

(Haha bara jag som fattar rubriken)

Nu börjar tröttheten komma krypande. Snart ska jag nog krypa ner i sängen och stänga för idag.
Imorgon ska jag ut och springa en vända igen, jag vill vara fit for fight när det är dags för vårruset ju!

Nej men godnatt på er, vi hörs imorgon. Puss!



Fredagsmyys



Då var middagen avklarad och jag ligger och slappar i soffan framför Skavlan. John Cleese är med och gästar programmet och han är faktiskt riktigt rolig! Det är helt sjukt att han som är 70 år måste ut på turne för att samla ihop de pengar som hans ex kräver i skilsmässan. Nästan 20 miljoner dollar. Sorgligt.


De senaste dagarna har jag fått några kommentarer om att min blogg innehåller mycket mat nu för tiden. Ingen har vad jag vet sett det som något dåligt. Inte än. Haha. Men alltså jag skriver ju om mitt liv och just nu har mitt liv rätt mycket fokus på mat och träning så då skriver jag ju om det.



Nu: Gymmet

Riktigt dålig bild men den får duga för nu.

Kom precis hem från stan. Jag har köpt en ny träningsjacka! Jag är supernöjd, nu slipper jag använda min fula neongröna mer.
Självklart så ska jag ut på en provtur. Ner till gymmet blir det. Senare ikväll ska vi ha finmiddag här hemma! Musslor och pommes till förrätt och sen blir det oxfilè och grönsaker för min del, pommes för de andra.

Nu ska jag ut. Hörs sen!


16 april 2010



Åh vad jag är glad! Jag har blivit preliminärt intagen på
Mode Design!


Jag hade ju nationella i matte idag och det gick jättebra! Jag är riktigt nöjd faktiskt. Vi slutade tidigt så vid kvart över ett hämtade mamma mig i skolan och sen dess har jag läst lite olika bloggar och plockat ihop mina grejer som ligger lite överallt.
Snart ska jag nog fixa lite på mitt rum också för just nu har jag ett bombnedslag av kläder på golvet.
När pappa kommer hem så ska vi ut och springa en sväng och om jag har tur så kanske det blir lite bastu också.

Nu ska jag dumpa mina jobbiga kliande byxor i tvätten och sen byta om till myskläder.

Vi hörs senare. Puss!


Godmorgon

Idag skiner solen lite halvt iallafall, trevligt. Jag har nyss ätit en good frukost med två mackor med skinka och keso samt lite äggröra och ofcourse ruccola och tomat.

Idag slutar jag 10 i ett tack vare matteprovet. Mamma skulle komma och hämta mig har hon sagt. Superskönt. Det är ju helt värdelöst att sluta tidigt om man ändå måste sitta och vänta på den vanliga bussen.

Nu ska jag gå och platta mitt hår lite och sen dra mig mot bussen. Vi hörs när jag kommer hem!



Jag är tröööött

Nu är jag hemma från Ku. Vi hade roligt som alltid och efteråt tog jag och Moa en promenad hem.
Nu ska jag ta en macka och sen gå och lägga mig så att jag är pigg inför nationella i matte imorgon. Ha det bäst!


Världens godaste bröd!

Ingredienser till Snabbt fiberbröd:

2 st
  • 2 finrivna morötter
  • 4 1/2 dl grahamsmjöl
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl solroskärnor
  • 1 dl linfrö
  • 1 dl vetekross
  • 1 dl rågkross
  • 2 dl lingonsylt
  • 1 dl ljus sirap
  • 2 msk bakpulver
  • 1 msk salt
  • 5 dl vatten

Gör Så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj kanterna på två avlånga bakformar med olivolja.
  3. Klipp till ett bakplåtspapper och lägg i botten.
  4. Skala och riv morötterna fint.
  5. Blanda mjöl och bakpulver först i en stor degbunke.
  6. Blanda sedan i alla ingredienser och arbeta snabbt ihop till en lös deg.
  7. Fördela degen i formarna.
  8. Grädda fiberbröden i nedre delen av ugnen i ca 60 minuter.
  9. Stjälp upp fiberbröden på galler och låt dem kallna under bakduk.

 



Yummie!

Det blir bak så nu blir det soppa och nybakat bröd!


15 april 2010

Helloo!
Nu är jag äntligen hemma från en lååååång dag i skolan. Dagen har känts ovanligt lång, vet inte varför faktiskt... den har bara har det.

Snart kommer mamma hem och då ska jag laga mat. Jag smällde nyss i mig en pizzabit för att jag var så hungrig så det blir något nyttigt jag tänker laga. Kanske morot, potatis och purjolökssoppa? Det är gott och nyttigt.
Om jag har jättetur så kan jag kanske baka något lätt bröd till.
Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Vi hörs väl kanske lite till innan jag går till Ku.
Puuss!



Helt slut

den här onsdagen har gått i ett! Först skolan som visserligen inte var speciellt jobbig men det är ju ändå skolan liksom. På slöjden hände en rätt rolig sak faktiskt, våran syslöjdslärare Maja berättade att träslöjdsläraren Leif hade tatuerat sig. Vi blev såklart jättenyfikna och hela tjejgänget sprang iväg för att titta på tatueringen. När vi frågade så sa Leif -jaså! och började knäppa upp skärpet(!) Behöver jag säga att vi blev lite fundersamma och oroade över vad vi skulle få se? Som tur var så jävlades han bara med oss och tatueringen var på armen. Vi fick oss ett gott skratt efteråt iallafall!

Efter skolan tog jag bussen till Filip. Bussen jag brukar ta går först till Fors sen till ett annat ställe och sen tillbaka Fors igen och sen till stan så idag passade den mig perfekt (annars brukar det vara jobbigt att åka buss i en timme för att åka 2 mil...). Jag gick av i Fors och köpte en sallad på Labamba så jag skulle orka träna sen för jag hade inte ätit sen frukosten. 10 över 4 kom bussen tillbaka och jag åkte med till Skogsbo och Filip. Vi åkte och gymmade nästan direkt och sen åkte vi hem till honom en sväng innan det var dags för mig att gå till träningen. Träningen gick superbra idag tycker jag!

Imorgon ska det bli sämre väder har jag hört så jag ska vila från att träna då och ha en pluggdag, åtminstonde till 7 för då börjar KU.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och läsa nya VeckoRevyn som jag fick hem idag. Så mysigt så. Godnatt och sov gott!



14 april 2010

Frukost bild...
God morgon solstrålar!
Jag sitter och äter frukost, samma som igår fast idag böt jag ut avocadon mot keso. Om några minuter ska jag ut i solen och gå till bussen men först ska jag borsta tänderna. Om ni ville veta alltså.
Idag så åker jag direkt in till Filip efter skolan. Vi ska iväg och gymma lite hade vi tänkt. Efter det så har jag träning och kommer inte hem förrän vid halv tio. Vi får se om jag bloggar nå mer idag annars hörs vi imorgon. Förhoppningsvis är ni ju ute i solen istället för att sitta inne vid datorn.


Mat mat MAT!




Jag har bestämt mig för att fota all mat jag äter, speciellt frukosten. Om jag vet att jag ska fota min frukost och sedan publicera bilderna här så gör jag ju godare och snyggare frukost varje morgon. Det gör att jag förhoppningsvis tvingar mig själv att äta frukost så jag mår bättre. Utan frukost blir man ju grinig och trött. För att inte glömma hungrig!

Från och med nu har jag lovat mig själv att vara hälsosammare. Vem vill inte vara fit till Beach 2010?

Det betyder att jag ska:

Springa minst två gånger i veckan
Helst gymma en gång i veckan kanske mer
Powerwalka en gång i veckan
Äta mindre och nyttigare
Sluta med godis, läsk och annat onyttigt. (Bara som helgmys)
Lägga mig tidigare och gå upp tidigare.

Nu väntar sängen. Godnatt sweeties!



Dagens



Kavaj - H&M
Linne - H&M
Solisar - Kicks



Powerwalk

Jag ska nog ut och powerwalka lite nu. Vet inte om det blir lika långt som igår men några kilometer lär det väl bli. Puss på er!


Älskade solsken

När solen skiner och sommaren börjar komma så mår jag så himla bra! 

Jag ligger på altanen och solar, nyss gjorde jag en hallon och blåbärs smoothie som jag njuter av. Solen steker och fåglarna kvittrar. Spotify är på och blundar jag så är sommaren här.
Jag kom väl hem från skolan vid tre ungefär och sen dess har jag legat här och slappat. Jag solade lite igår och kanske inbillar jag mig men jag tror jag fick lite färg då faktiskt! De säger ju att solen är som starkast på våren och det betvivlar jag verkligen inte.
När pappa kommer hem så ska vi ut och springa en sväng, jag vill komma i form tills jag ska springa VårRuset! Jag ser verkligen fram emot det för det är riktigt roligt!

Jag kom just på att det bara är ungefär 2 veckor kvar tills jag ska på bounce! GUD vad jag längtar! Äntligen ska jag få se dem live!!!! Jag åker dit med Filip, mamma, Veronica och Matilda. Det ska bli så roligt! Gaah.

Nu ska jag återgå till solen. Vi hörs!



Back to school (day 2)

Godmorgon!  Idag lyxade jag faktiskt till det lite med att gå upp en halvtimme tidigare och göra äggröra till frukost! Till den åt jag ruccola, tomat och avocado så jag kommer klara mig ända fram till lunchen.

Solen skikner idag också och det gör mig på sånt himla bra humör! Efter skolan ska jag ut och springa med pappsen och njuta av vädret. Vi hörs när jag kommer hem!


Min mat de senaste dagarna. Mums!



12 April 2010

Godkväll kära bloggläsare!

Idag så har jag solat och gått en långpromenad med pappa. Eller det var mer en powerwalk än en promenad.
När vi kom hem så städade jag min garderob, det behövdes verkligen! Jag är inne i en städperiod tror jag. Igår rummet, idag garderoben. Det är mycket för att vara mig. Nu har jag setat i snart en timme och fixat med matbilderna, matfreak som jag är så tänker jag göra ett bildinlägg med matbilderna om en liten stund.
Imorgon har jag kortdag så jag hoppas på sol igen så jag kan sola lite.

Nu ska jag fixa inlägget och sen ska jag lägga mig och läsa lite. Vi hörs imorn!



Blekfis

Såhär ser jag ut at the moment. Jag är en BLEKFIS.

Min kära mormor kom och hämtade mig efter skolan så jag kom hem en timme tidigare. Solen steker så jag tänkte tvätta bort sminket, göra en god smoothie och sedan lägga mig på altanen och ta vara på värmen.

Puss!


Slut på lovet

Idag är det första skoldagen, segt. Jag är rätt så trött och har ont i magen men det fixar sig nog. Solen skiner och fåglarna kvittrar så på den fronten kan det inte bli bättre! Nu ska jag äta frukost och sen kila iväg. Ha en bra dag i skolan/på jobbet så hörs vi sen!



Förlåt

Det blir inga bilder idag för jag är alldeles för trött och min dator är superseg för tillfället. Det blir nog bättre imorn förhoppningsvis. Godnatt!


Solbrillor

Jag älskar vädret! Visserligen blåser det rättså mycket men bara man håller sig i solen så är det varmt och skönt.
Nu ska jag ut och springa en sväng och sen vid fyra ska jag på träning. Ha det fint!



Solskinsdag

Hejsan!

Idag skiner solen för fullt! Jag blir så glaaad!

Jag har verkligen varit jättedålig på att blogga den här helgen men den har varit full av så himla mycket annat.
Ikväll tänker jag blogga för hela helgen för jag har massor av fina bilder jag vill visa (på mat) och sen SKA jag visa er mitt linne. Jag ska se till att ta lite bilder ute i solen idag. Nu ska jag ut och tvätta min moppe och fota lite. Vi ses!


10 april 2010

Hello sunshines!

Snart ska jag ut på årets första riktiga moppetur! Lagomt nervös jag är bara för att jag vurpade förra året... Hehe.

Iallafall så blir jag nog borta hela dagen så jag kommer inte blogga speciellt mycket idag men ni klarar er nog.

Ha det fint!



Mys

Filip kom hit för ett tag sen och nu sitter vi och tittar på Austin Powers. Weird film. Haha.

Min och pappas sushi blev aaas god! ni får bilder imorgon för nu ska jag mysa med Filip. Ha en fin kväll!



Sushi!

Det var superskönt att ut och springa och sedan basta! Nu känner jag mig ren och fräsch.

Nu ska pappa och jag börja med sushin, jag ska fotodokumentera det så får ni se sen. Jag lovar att jag visar även om det blir helt fail. Om det skulle bli fail är det faktiskt inte hela världen det är ju faktiskt första gången vi testar på att göra hemma. Hörs sen!


.

Nu är riset färdigt och jag ska ut och springa lite. Efter det blir det minispa med dusch, bastu, hårinpackning och sånt.

Vi hörs senare. Puss!



Min dag hittils

Jag står och kokar ris. Det är faktiskt jättesvårt att göra perfekt ris! Hoppas jag lyckas nu för idag ska jag göra sushi!
Mormor hämtade mig klockan elva och då åkte vi in till stan. Första stoppet blev thaibutiken. Jag frågade om de hade sushigrejer och hon virvlade runt och plockade fram det ena och det andra. Först blev jag väldigt imponerad av att hon visste vad som var vad och vad alla kinestecken betyder och sen kom jag på att hon nog var en thaikines eller så. Hehe. Det var tur att hon hjälpte mig iallafall för annars hade det tagit lååååång tid för mig att hitta rätt.

Snart ska jag nog plocka ihop lite på mitt megastökiga rum och fota linnet jag köpte för några dagar sen! Det är korallfärgat och halvtransparent. Me like. Min garderob ska fyllas med fler transparenta plagg innan sommaren är över för det är så jäkla snyggt! Och sen har det många användnigsområden beroende på hur man matchar.

Ikväll blir det nog en liten trendspaning tror jag. Vi får se. Ha det gött! 



Ingen sovmorgon men glad iallafall!

Godmorgon mina kära läsare! Idag vaknade jag av att telefonen ringde och att ingen svarade. Jag som inte kan låta det ringa utan att få veta vem det var sprang upp och svarade. Tyärr kunde jag inte somna om efter det så min sovmorgon blev ruined.

Istället ringde jag mormor och frågade om hon ville följa med till stan och det ville hon. Hon plockar upp mig om 10 minuter så jag måste skynda mig. Ha det bäst!


John Blund knackar på

Jag börjar bli riktigt trött, snart bäddar jag nog ner mig under mina täcken och sover. Imorgon har jag inga planer alls så jag tänker ta en lång sovmorgon. Eller lång blir den nog inte för jag vill inte sova bort hela dagen så vid elva slår jag nog upp mina blå.

Nej snart kommer John Blund känner jag. Godnatt!



8 April 2010

Mmm... Jag åt skaldjurspasta för ett tag sedan, så gott! Jag kokade nudlar och broccoli och sen hade jag i lite räkor, kräftstjärtar och musslor.

Min dag har varit härlig. Bussen till stan var lite tidig så Mathilda hade inte kommit när jag kom fram men det gjorde ingenting. Solen stekte så jag stod och lekte cool i mina solglasögon några minuter. När hon kom så gick vi in på plus och fikade. Det blev en ost och skinkfralla och en milkshake till frukost för mig. Gott!
Efter det gick vi på stan en sväng och sen gick vi hem till Mathilda.
Vid halv sex kom pappa och hämtade mig så åkte vi och hämtade mina glasögon så nu ser jag riktigt bra. Det är så himla skönt! Nu har alla saker konturer, alla färger är skarpare och jag ser skarpt hur långt som helst! Underbart!

Nu ska jag nog lägga mig i sängen med datorn och kika runt efter inspiration. Jag älskar att bläddra runt på olika modebloggar, inredningsbloggar och matlagningsbloggar. Kanske bloggar mer senare. Puss!



Bonjour à tous de belles personnes!

Jag har nyss vaknat och sitter och filosoferar lite. Haha.

Snart ska jag gå upp och fixa mig så jag slipper få så bråttom till bussen som jag brukar ha. Ett plus är iallafall att jag slipper äta frukost eftersom att jag och Mathilda ska gå och fika direkt när jag kommer dit.Det gör att jag får ganska mycket tid över så jag borde inte få bråttom, men jag känner ju mig själv, jag hittar nog på något så jag får springa ändå...

När mamma och pappa hämtar mig så ska vi hämta mina glasögon! Det ska bli jätteskönt för ända sen jag fick veta att jag har dålig syn så känns det som att den bara blivit sämre och sämre.

Nu ska jag fixa mig så jag hinner i tid. Vi hörs när jag kommer hem!



Hjälp!

Är det någon underbart snäll människa som skulle vilja lära mig hur man mobilbloggar? Jag har försökt flera gånger men det blir bara fel. Om någon vill vara en ängel och hjälpa mig så vore jag evigt tacksam!

Nu har jag nyss ätit kvällsis och snart ska jag krypa ner i sängen, ska bara plocka ihop en outfit till imorn så jag slipper det då. Så lat är jag.

Puss och godnatt på er, i hörs imorn!



A smiling egopic

Uppdateringen har varit riktigt dålig idag men jag har haft mycket annat att göra idag. Först var jag ju på besök hos tandläkaren och efter det åkte jag och Filip ner på stan en sväng. Eller jag gick på stan medans han åkte runt. Haha.
Jag köpte iallafall ett korallrött linne som ni får bild på någon annan dag för jag har inget bra foto just nu.
På eftermiddagen åkte jag och Filip till Maek's och gymmade, riktigt skönt nu efter allt påskgodis. Jag tog det rättså lugnt så jag borde inte få träningsvärk men man vet ju aldrig. Jag hoppas iallafall inte att jag får det. Och vid åtta kom mamma och pappa och hämtade mig. sen dess har jag bara latat mig framför tv:n och ätit tacos.

Morgondagens planer har blivit lite förändrade för lagträffen blev inställd. Grymt tråkigt för den såg jag riktigt fram emot, menmen. Istället ska jag ta elva-bussen in till stan och träffa bästa Mathilda! Först blir det fika eller för min del troligen frukost och sen drar vi to her place I think.



7 april

Nu blir det gymmet och sen vet jag inte. Ikväll ska jag hem iallafall så då blir det bättre uppdatering. Puss!



Ben & Jerry's - Half Baked



Jag sitter och äter glass. Inte vilken glass som helst utan Ben & Jerry's!
Alla säger ju att den är så god så jag blev tvungen att testa. Jag kan säga att jag håller med! Själva glassen smakar väl ungefär som "vanlig" glass men det extra var supergott! I glassen jag valde så är det kakdeg och brownie klumpar och chokladbitar. Asum combination!

Nu ska jag och Filip titta på film och sen ska jag sova för jag är helt slut!
 
Vi hörs imorn när jag har varit hos tandläkaren. Godnatt babes!



Kortis

Nu är jag hemmaaaa. Jag hade jättetrevligt med Elin på stan. Vid ett skulle så skulle Elin till Nathalie och jag göra annat men det slutade med att jag gick med Elin och Nathalie på stan ett tag och sen tog jag bussen hem.

Nu sitter jag och äter nudlar och lyssnar på musik. Vid fem - sex någon gång skjutsar mamma mig till Filip så sover jag där. Jag tar med mig datorn så jag bloggar väl lite ikväll.

Nu: Städa rummet (iallafall börja)



Skjorta - H&M herr, byxa - Vero Moda, armband - Only, Linne GinaT


Jag var självklart aldrig ut och sprang imorse. Igår kväll kändes det som en väldigt bra idé men imorse när klockan ringde så kändes det som världens sämsta idé.
Nu är jag uppe iallafall och solen strålar utanför! Jag som trodde det skulle bli dåligt väder idag fick mig en GLAD överraskning!

Nu har jag som alltid lite bråttom och måste rusa till bussen men vi hörs när jag kommer hem! Ha  en bra dag i solen!


5 April 2010

Min dag har varit jättetrevlig! Vi åkte vid åtta imorse och jag sov nästan hela vägen. Jag hade jättehöga förväntningar på badhuset så jag blev lite besviken när vi kom dit men det glömdes snabbt bort. Forsen var grym! Dock så slog man i lite här och där så jag har stora blåmärken på höfterna och sen krossade jag mitt finger. Nästan iallafall.

Jag sitter och tittar på Johan Falk. Idag är det sista filmen, tråkigt för jag gillar dem starkt!
Imorgon ska jag gå upp tidigt och springa eller iallafall powerwalka en vända innan jag tar bussen till stan. Det var verkligen jättelänge sedan jag joggade så konditionen är väl inte på topp direkt men jag måste ju börja någon gång.
Vid halv tolv ska jag möta upp Elin på stan så ska vi gå och fika. Det kommer säkerligen att bli min frukost om jag känner mig själv rätt. Jag har så himla svårt att äta på morgonen! 
Nu blev det jäkligt spännande så jag måste titta. Ha det bra!



Gustavsvik

Nu blir det badhus för hela slanten. Kommer hem i eftermiddag/kväll. Vi får se hur det blir med bloggningen då. Ha det bäst!


Min älskling är här

så jag blev lite innaktiv. Imorgon ska vi ju somsagt till Örebro och bada så uppdateringen blir väl kass då med. But hey! Jag har faktiskt lov.

Ha det bäst! Pussar //Amanda


Egoopic!



Ja såhär ser jag ut idag. Jag är inte så sur som jag ser ut. Hehe.
Nu ska jag hjälpa till med salladen. Vi hörs!



Gårdagens grillmiddag



Så färgglad och fin att jag bara var tvungen att fota. Erkänn att det ser riktigt somrigt och gott ut?



Fjärde april


Idag har jag haft fullt upp och varken hunnit eller orkat blogga. Vid 12 åt jag en underbar frukost bestående av äggröra och lax och sen åkte jag iväg och mötte Rebecca. Vi tog en liten cykeltur och sen var vi hemma hos mig och bakade hallon och blåbärspaj, den blev riktigt good. Efter det gick vi ut och gick en sväng och sen har vi bara slappat. Nu sitter jag och tittar på Transformers igen och läser lite bloggar. När filmen är slut så ska jag hjälpa mamma med pastasalladen till imorgon och sen packa allt jag behöver ha med mig så jag slipper göra det tidigt imorgon.


Good night sleep tight!

I'm cheking out for the night se ya all tomorrow. Hugs!


Babyfilmer

Åååh!  Jag och familljen har precis setat och tittat på gamla babyfilmer på mig och Frida. Så söta! Om man får säga så om sig själv, höhö.
Roligast var nog när jag var typ 4 år och skulle dammsuga mitt rum. Jag har hörselskydd på mig och det börjar med att jag dammsuger väggen. Jag fortsätter med att dammsuga golvet och så råkar dammsugaren fastna i en gunghäst. Jag blir skitsur och ställer mig och stoppar ner huvudet i sängen för att markera att jag är sur. Antagligen kommer jag på att jag faktiskt vill dammsuga ändå så jag går och stoppar huvudet på min skrivbordsstol istället för att visa att jag fortfarande är sur och sen tar jag upp dammsugaren och dammsuger fram och tillbaka på golvet framför mig utan att flytta huvudet. Att jag har en gul tröja på mig som gör att jag ser ut som en kyckling gör ju inte direkt saken mindre rolig. Jag ska försöka få in det på datorn så ni får se.


Summerfeelings

Jag får så jäkla mycket sommarkänslor av dessa låtar så det är inte sant!

Feel the summer! postgirobygget <---Spotify link!



SOL!

Gud vad skönt det är att vara ute! Nyss tog jag och mamma en cykeltur och jag fotade lite. Antagligen kommer det en bildinlägg senare. Nu ska jag nog göra iordning en laxmacka och sätta mig i solen. Sen blir det dusch och testa min nya hårkräm från sunsilk. 

Föresten angående dusch, för några veckor sen så köpte jag ju tres Emme shampoo och balsam och jag måste faktiskt säga att jag tänker hålla fast vid mitt sunsilk. Visst tres emme var bra men man behövde ta väldigt mycket för att få effekt och sen blev mitt hår väldigt frissigt av det. Men det är ju så, olika shampoon passar olika bra till olika hår.

Mina planer ändrades medans jag skrev. Det blir ingen laxmacka i solen utan istället så åkte jag på att fixa potatis och sallad till maten. Men somsagt det är ju bara roligt.

Puss!


Todays outfit


Jeansleggins - Vero Moda
Linne - Gina tricot
T-shirt - H&M



Glad påsk igen!

Hejsan!Solen strålar och det känns verkligen att våren börjar komma. 
Jag har nyss ätit en supergod påsklunch med massor av fisk och annat gott. Snart ska jag gå ut och tvätta min moppe så den är fin och fräsch när jag ska börja köra igen. Om jag har tur så kan jag provköra lite idag, det var ju faktiskt en hel vinter sen som jag körde!

Igår bakade jag ju en smulpaj med äpple och jordgubbar som blev jättegod! Jag hade aldrig testat kombinationen jordgubbar och äpple förut men det blev riktigt gott ihop. Jag tänkte dela med mig av receptet. Mitt recept blir en ganska liten paj men du kan såklart bara öka på ingredienserna om du vill ha en större.


Pajdeg

100g smör (ej smält) + lite extra som du ska smälta
100g socker
200g mjöl
(Alltså dubbelt så mycket mjöl som socker och smör)

Fyllning

Frukt och bär som du tycker om (det går jättebra med frysta, bara de får tina lite innan). Ta så mycket att pajformens botten är fylld och sen lite till.

Tillagning

Degen blandar du bara ihop till en smulig massa, bäst går det om du använder händerna.
Frukten delas i bitar om ca 2 cm.
Fyll formen med frukten och strö över degsmulorna tills frukten är täckt.
Till sist så skvätter du ut det smälta smöret över pajen. OBS! inte mycket.

Stoppa in den i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter.

NJUT!



Kväller

Hej sweeties, jag sitter och tittar på mord i sinnet och äter grönsaksstavar med dipp.
Nyss har jag som ni ser tävlat lite. Vi får se hur det gåår...

Nyss hade jag ingenting inbokat på lovet men nu har jag ganska mycket inbokat.

Lördag: Grillmiddag och mys med familjen

Söndag: -

Måndag:
Åka till Gustavsvik och bada med familjen och kusinerna, förhoppningsvis så följer min älskling med.

Tisdag: Fika med Elin på stan. Det ska bli skitkul för det var evigheter sen jag täffade henne!

Onsdag: Tandläkaren 11:00 (Ska försöka få Filip att följa med mig för fegis som jag är så vill jag inte gå ensam).

Torsdag: Lag/tjejträff hos Michelle. Trevligt värre!

Jag ska nog stänga av datorn nu och gå och lägga mig såfort Mord i sinnet är slut. Irriterande nog så är jag inte ett dugg trött. Precis som jag sa! Blä på det.

Vi hörs imorn! Puss och godnatt!



Tävling hos Maria Petterson!

Jag är med och tävlar om en goodiebag med ett värde över 10.000 kr hos Maria Petterson! Var med du med!

TÄVLA HÄR


TÄVLING GOODIEBAG VÄRDE ÖVER 8000;-

Här kommer en alldeles underbar tävling för er alla! En goodiebag med lite allt möjligt från olika sponsorer. Vill du unna dig det lilla extra, då tycker jag absolut att du ska ta chansen till att försöka vinna dessa fantastiska produkter!
Det du kan vinna i denna tävling är:
( OBS, ALLA SPONSORER & PRODUKTER ÄR LÄNKADE! )

 Från Wellnessproducts ett Swissdepilset värde 349:-
 Från Dammsugarkungen en Elvisp värde 370:-
Från Rosenserien ett paket innehållande: Läppcerat - Jordgubb, Makeup krämLermask, värde 609:-
Från laptop-skydd ett iPhoneskin och ett displayskydd för iPhone, värde 268:
Från E.L.F ett smink paket inehållane: 2x mineral eyeshadow, mineral lipstick, mineral lipgloss, studio line minty lipgloss, värde 250:-
Från Textilonnet panelgardiner värda 179:-
Från Nagelshop ett stone set värde 250:-
Från Amorspilar ett paket innehållande: 1 x LIV1 x Eros Aqua Gel1 x INVIT Hygiene, värde 987:-
Från Minmusli 2st presentkort på valfri musli värde 320:-
Från Inneonline 2st ljuslyktor värde 118:-
Från Medicalfinance en Cicatrix silikongel, behandling mot ärr. tex acne & operations ärr. värde 349:-
Från Isch en valfri produkt värde 199:-
Från Runns en hello kitty nagellacksfläkt värde 120:-
 Från lexfashion ett armband värde 45:- 
Från Trendic en hamburger telefon värde 350:-
Från A&l design 4st handukar 2x virvar Jacquard och 2x rand handduk värde 320:-
Från KarinHerzog-Oxygen en oxygen face cream värde 399:-
Från Sverige online Chokladasken The king & queen of sweden & en Almanacka med kunga familjen. värde 428:-
Från Voodolls en valfri Voodoll värde 99:-
Från Sakfabriken en Miso Pretty dusch värde 139:-
Från Nivea massa smink värde ca 2000:-

För att vara med och tävla ska du göra följande:


- Kopiera tävlingen, och lägga in den i din blogg.
- Länka till sponsorerna i din blogg.
- Besöka sponsorernas sidor.
- Lämna en kommentar i detta inlägg om varför just du vill vinna.

För att tävla utan blogg:

- Maila 10st vänner och tipsa om tävlingen. Maila sedan över en kopia till mig [email protected]
- Besöka sponsorernas sidor.
- Lämna en kommentar i detta inlägg om varför just du vill vinna.

- VILL DU TJÄNA FLER LOTTER? VÄRVA DÅ VÄNNER TILL TÄVLINGEN! EN OCH SAMMA PERSON KAN VÄRVA MAX 5 NYA TÄVLANDEN, OCH FÅ 5ST EXTRA LOTTER! BE DÅ PERSONERNA DU HAR VÄRVAT ATT LÄGGA IN DITT NAMN, DIN BLOGG, ELLER DIN HOTMAIL I SIN KOMMENTAR, OCH SKRIVA I KOMMENTAREN "JAG BLEV VÄRVAD AV..."


Tävlingen avslutas den 18/4-10!
Kom ihåg att om du inte är med och tävlar kan du inte vinna.
Men alla som är med och tävlar har lika stor chans till att vinna!



Regnbågslax



Som jag sa så är jag fiskoman. Denna goding stod på menyn idag.



Ovettigt inlägg

Vid fem ska vi få gäster, mina kusiner ska komma och fika lite. Tur att jag har bakat en äppel jordgubbs paj nyss så vi har något(t) att bjuda på.

Innan de kommer så ska vi äta fiisk och jag ska nog fixa mig lite så jag inte ser ut som skit. Hugs!



Fisk

Jag är fiskoman. Jag skulle kunna leva på fisk, helt seriöst. Då menar jag självklart inte fiskpinnar eller torsk utan färsk nyttig fisk, gärna uppfiskad av av pappa eller någon jag känner för konstigt nog så blir den godare då.

Idag ska vi äta regnbåge och potatis, en helt basic fiskmiddag alltså och det vattnas i munnen bara jag tänker på det.
Det är härligt med påsk, jul och midsommar för då har vi sill och rökt lax hemma. SÅ gott!



Mera gottis!



GLAD PÅSK!


Jag fick mitt första påskägg imorse! fullt med godsaker!


Morning sunshines! Idag skiner solen för fullt igen, härligt!
Jag ska strax åka hem till mig, bloggar mer då. Ha det braa!



Sweet dreams

Nu ska jag och Filip kika film. Jag kommer säkerligen bara se små snuttar här och där menmen.
Imorgon ska jag hem tidigt och göra ingenting. Sov gott!


Oops!

Jag tänkte bara att jag skulle blunda lite och så vaknar jag av att min kind är kletig. Någon mer än jag som alltid dreglar om man somnar någon annan stans än i sängen? Typ i bilen, på soffan, bussen...

En till sak jag har tänkt på är att när jag sover ensam så blir jag nästan aldrig trött. Jag kan sitta uppe länge och titta på film och så, men såfort någon sover över hos mig eller jag hos någon annan så blir jag supertrött! Grymt irriterande.

Nu är jag sådär lite läskigt trött. Jag vet att så länge jag håller mig sysselsatt så är det lugnt, men om jag skulle titta på film nu tex så skulle jag nog inte hålla mig vaken många minuter... Om jag inte sitter upp förstås men risken finns ändå. Jag ska nog gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket nu så jag är färdig om vi ska kika film eller så.


Felsms.com

Jag sitter och småskrattar lite för mig själv, hittade nyss en hemsida där folk har skickat in sina felskickade sms. Verkligen skitkul om man inte har speciellt mycket annat att göra.

Min dag har varit jättemysig. Jag och Filip var till badhuset som sagt och bubblade, pkte rutchkana och fjantade oss. Åt jättegoda toasts gjorde vi också.
När vi kom hem från badet så bestämde vi oss för att titta på film eftersom att båda va ganska trötta efter allt badande. Vi såg The bounty hunter med Gerard Butler och Jennifer Aniston, helt klart sevärd.
Efter det så gick vi ut och hoppade lite studsmatta, första gången för mig i år! Och sen dess har vi setat vid varsin dator. Nej vi har ätit också, fläskfilé och strips.

Nu ska jag fortsätta läsa om folks pinsamheter och vara glad över att det inte är jag. Ha det bäst!


Skärtorsdag

Godmorgon! Idag är det skärtorsdagen och min första lovdag! Dagen ska spenderas med Filip. Vi ska åka till badhuset hade vi tänkt. Jag skulle vilja simma lite så att träningsvärken minskas, inte för att jag vet om jag har träningsvärk än för jag ligger fortfarande i sängen men chansen är miniliten att jag inte har det.
Jag borde gå upp nu så jag hinner allt. vi får se om jag bloggar nå mer innan jag drar, annars hörs vi när jag kommer hem. Puss!


Sleep time

Nu kryper jag ner under täcket och stänger ögonen för sista gången denna kväll. Imorgon vaknar jag upp med ny enegrgi, glädje, supermjuka fötter och antagligen rejält med träningsvärk. Vi hörs då. Godnatt på er!



RSS 2.0