Tjugoåttonde

Solen skiner förfullt och jag har precis blivit klar med disken efter att jag bjöd hit mormor och Ove på frukost/fika. För min del var det frukost och deras fika/lunch haha :)
Jag bakad scones och dukade upp med massor av olika sylter, jordgubbar, lingondricka, kaffe och melon m.m.

Nu ska jag plocka ihop lite på rummet och sen fixa mig lite, packa och åka iväg till Mathilda som äntligen kommit hem! Hon, jag och Ida ska mysa, grilla, bada, sola och ha det allmänt bra hade vi tänkt!

Hoppas ni får en lika trevlig dag som jag! Puss!


Tjugosjätte



Hello!
Tänkte bara slänga in en liten bild på mig idag. Osminkad och trött haha :)

Idag har jag sovit länge och sen kom Filip vid 4 och nu ska jag iväg till Filips sommarstuga och grilla och bada i iskalla älven! Ha en trevlig kväll!


En midsommarnattsdröm



En bild från fotograferingen med pappa igår. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med fler av bilderna! Min pappa kan han!
Nu ska jag byta om och sen ska vi bege oss mot Rita. Vi hörs kanske senare eller imorgon. Puss!


Min Idol




Jag har verkligen snöat in mig på Veronica Maggio! Jag har visserligen alltid gillat henne men nu med nya plattan så har hon verkligen fångat min uppmärksamhet. Det är inte ofta jag faktiskt tycker att varenda låt på en platta är bra men Veronica lyckas verkligen!
Hon har sin egna stil och jag gillar att hon har sammarbetat med Christian Waltz på Satan i gatan. Hennes förra album Och vinnaren är.. var också grymt bra! Då sammarbetade hon ju med Oskar Linnros vilket verkligen avspeglar sig i musiken. Varför jag gillar nya skivan mer är nog för att jag får för mig att den är mer "henne" på något sätt. Hur som, Veronica är grym!

Gårdagen var över förväntan. Vi bastade, grillade och spelade kubb. en riktigt trevlig midsommarafton!
Just nu har jag precis ätit kebab och ska väl hoppa in i duschen så jag är lite fräsch ikväll när vi ska till pappas tante. Trevligttrevligt!



Midsommarmorgon




Världens bästa små tjejer ♥

Några bilder från imorse när vi var och plockade blommor! Jag försov mig så jag fick verkligen rusa runt här hemma och sen cykla som en galning för att hinna haha. Sen när jag väl kom dit så var lastbilarna sena såklart men så kan det vara.
Nu ska jag byta om och fixa mig så åker vi till mina kusiner och äter midsommarlunch!

Ha en trevlig midsommar!


Månskensregn


Bild från förra sommaren då vi var vid Rullsand med husvagnen.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag får liksom ingen lust att blogga ibland.. Men jag ska försöka sätta igång nu, jag vill blogga egentligen! Bara att tiden inte räcker till.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har konstig ångest.. Vaknade ensam hemma hos Filip vid halv elva (han börjar jobbet klockan 7.. ) och satt vid hans dator ett tag och väntade ut regnet och sen svängde jag förbi coop och handlade lite nödvändigheter till imorgon. Väl hemma packade jag iordning lite till imorgon, jag ska fira midsommar med min familj hos mina kusiner i brist på bättre. Vi ska grilla och basta och så så jag får det nog trevligt ändå :)

Mot kvällningen åkte jag till Evelina och åt pizza med henne, Ewe och Carro. Vi var där och sa hejdå för Eve den lyllosen åker nämligen utomlands imorgon och är borta i 4 veckor! Hur skönt vore inte det?! 4 veckor i värmen...

Egentligen borde jag sova nu för jag ska upp tidigt imorgon och plocka blommor med Moa. Det är en tradition här i min lilla by, att man varje midsommarmorgon åker antingen lastbilsflak eller traktorvagn till en äng och plockar blommor som sedan ska pryda midsommarstången.

Puss på er!


Snygga brudar



Hola amigos!
Det var länge sen jag bloggade nu men det bara blir att jag inte hinner blogga. De senaste dagarna har jag jobbat på Coop, tränat och hjälpt mormor med att tvätta fönster. Igår var jag och jobbade och sen gick jag en sväng på stan med mamma. Jag hittade en urfin långklänning på H&M för ynka 100kr som jag slog till på. Än så länge tycker jag att jag ser helkul ut i långklänning men jag ska försöka vänja mig. Det är ju så damn snyggt på alla andra!
Igår kväll kom Eve, Ewe och Isa hit för att fira mig lite grann. Vi grillade och tittade på skräckfilm. En helmysig kväll! Jag fick några presenter som jag kan visa senare :)

Nu ska jag diska och sen ta mig till mormor för att tvätta de sista fönstrena sen åker jag in till gymmet och boxas lite!
Förövrigt så fyller min fina pappa år idag, grattis pappa! Så om jag hinner ska jag slänga ihop en kladdkaka så vi har något att bjuda på. Puss!


Godmorgon!

Jag har nyss vaknat och ligger i sängen och tittar på smallville. Om ett tag ska jag åka in till gymmet och träna lite. Det är välbehövligt kan jag tala om! Jag har inte tränat på flera dagar... Efter det så ska jag till Coop för första arbetsdagen. Jag och några till ska få en introduktion i sysslorna och sådär. Jag var där på intervju förra veckan och jag blev så glad när chefen ringde i fredags och berättade att han gärna ville att jag skulle jobba på Coop Extra i sommar!

Nu ska jag gå upp och äta lite frukost. Puss!


Mot Grönan!

Just nu sitter jag på tåget påväg mot huvudstaden tillsammans med Isa, Frida och Ebba! Vi kom precis till uppsala så vi har inte allt för långt kvar. När vi kommer fram så ska vi väl kika lite i affärer och sen ta spårvagnen ut till Grönalund! Jag hoppas att vädret blir så bra som det stog på storm.no för jag har bara shorts på mig.. Menmen det blir nog bra. Ha en härlig dag alla fina, för det ska jag ha! Puss!


Grillmys vid sjön med fina flickor!



Lite bilder från igår!

Idag har jag umgåtts med min fina pojkvän och städat. Filips mamma fyllde år så vi fikade jättegod marängsviss och rabarberpaj!
När jag kom hem dammsög jag hela huset och städade mitt badrumsskåp. Det är galet vad gamla hårspraysflaskor, DATE parfymer och annat skit jag har samlat på mig! Men nu är det fint och fräscht!

Imorgon tar jag, Isa, Frida och Ebba tåget till Stockholm för gå på Grönan! Det ska bli jätteroligt! Jag har inte varit på Grönalund på länge och nu har de ju en ny bergodalbana :D Jag gör nog ett inlägg innan jag åker imorgon bitti så vi hörs då. Puss!


11 Juni 2011

Idag har jag haft en riktigt skön dag! Vaknade runt 10 och gick upp och åt frukost. Efter frukosten lade jag mig i solen en sväng och sen åkte jag och mamma till sjön för årets första dopp! Det var faktiskt riktigt skönt! Jag är glad att jag inte pinade mig att bada i typ April som jag gjort alla andra år.
Mot eftermiddagen åkte jag, Hilda och Evelina upp till sjön och grillade och badade och efter ett tag kom Bella och Rebecca och gjorde oss sällskap. En helmysig kväll!

Nu har jag nyss kommit hem och ska bädda ner mig i sängen och titta lite på tv. Puss!



Bild från första doppet för i år :D Invigde min fina gula bikini också!


Sommarlov



Ja nu är det sommarlov då! Jag fick det egentligen igår men det är först idag som jag verkligen känner att det är sommarlov. Tidigare idag var jag och gratulerade min fina vän Mathilda som gick ur nian och åt lite jordgubbar hemma hos henne och sen gick jag tillbaka till skolan för att se när kusin Filip tog studenten. Efter det blev det champagne, mat och tårta i trädgården hos Filip. En riktigt trevlig dag! För ett tag sedan kom min moster med sin man och hälsade på så nu sitter vi och umgås på altanen. Snart ska jag hämta upp kusin Hilda så ska vi bege oss in till stan för att träffa lite folk! Trevligt, trevligt!

Ha en härlig första kväll på sommarlovet! Och grattis till er som tagit studenten!


13.48



Nu ska jag iväg till skolan för att ha min allra sista lektion för det här läsåret. Vi ska vara i fotostudion och fota kläderna vi sytt under året. Eftersom att jag ska vara med på bild så har jag plattat håret men till ingen nytta ser det ut som. Hela himlen har gått i regnmoln... well det är behövligt med lite regn nu så att luften blir normal igen! Sen får det gärna bli fint igen till imorgon.

Efter lektionen kommer jag direkt hem och packar om till träning och sen ikväll ska jag träna.
Puss!


8 Juni 2011



God morgon! Idag har jag bara en lektion och den börjar halv tre så jag tog en välbehövd sovmorgon och vaknade någon gång vid 10. Nu tänkte jag ge mig ut gå lite i solskenet och sen mixa ihop en smoothie.

Det ska bli regn senare så jag får väl skynda mig iväg. Puss!


Bröllop ♥



Jag och Frida innan, båda klänningarna har jag sytt.



Såhär fina blomdekorationer hade de dekorerat alla borden med!



Tone och Tindras blombollar + Tones krans hon hade i håret. De var hur fina som helst!



Istället för bröllopstårta så fick vi supergoda och fina cupcakes! En jätterolig idé tycker jag! Goda var de också...



Bordsdekoration. Det glittrade verkligen om hela dukningen av dessa små söta "diamanter"



Efterrätten, vaniljpanacotta med rabarbersås och någon ört. Helt sjukt gott! Jag ville aldrig att den skulle ta slut!



Champagne eller i mitt fall, äppelcider.



Menyn och bordsplaceringsskyltarna. De hade skrivit namnen på små fina trähjärtan.



Varmrätten var supergod. Vi fick rostbiff med bakade tomater, sallad och potatisgratäng.
Förrätten glömde jag helt bort att ta kort på, den var så god så jag hade ätit upp innna jag kom på att jga skulle fota. Det var iallafall räkor och avokadomousse med orange rom och surdegsbröd.

Det var några bilder! Ville inte lägga upp någon bild på folk för jag vet inte om de vill vara med :)


5 Juni 2011


Jag igår. Färdigfixad bara klänningen och skorna som saknas.

Hjälp vad tiden har sprungit iväg idag! Tyckte jag nyss gick upp ur sängen och nu är det snart kväll.

Bröllopet igår var helt otroligt fint. Alla var så vackra och jag tror inte ett öga var torrt i kyrkan. Festen efteråt var också riktigt rolig. Frida och jag var visserligen de enda "barnen" men det gjorde inte så mycket. Vi fick i uppdrag att fota och filma så vi underhöll oss med det och så kände vi ju ganska många så vi hade kul ändå.

Jag tänkte att jag ska göra ett inlägg med lite bilder snart. Jag tog inte en enda bild i kyrkan men lite innan och efter som jag tänkte visa er.

Nu ska jag gå och äta lite mat. Puss!


Beautiful, Perfect Necklace


T-shirt H&M Shortsen har jag sytt själv.

Nu har jag fixat naglarna, skrubbat hela mig med bodyscrub, smörjt mig med jordgubbsbodybutter från the bodyshop och kört en intensivtoning för att få en jämnare färg på håret så nu är jag fit for fight! Eller ja bröllop i det här fallet då.

Annars så tänkte jag bara visa er hur jag ser ut idag. Jag har på mig mitt fina halsband som jag fick av Frida. Jag är så himla glad för det! Har verkligen suktat efter det men tyckt att det har varit lite för dyrt (för mig att lägga på ett halsband) men så fick jag det av min fina syster! 

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten och vara social med våra gäster. Puss!


17 år





Tänk att för precis 17 år och 46 minuter sedan så kom jag till världen. Just nu ligger jag i sängen och drar mig lite. För ett tag sedan så kom mamma, Frida och pappa in och väckte mig med sång och presenter. Och den obligatoriska minitårtan såklart.

Jag fick en Forerunner 305 från Garmin av mamma och pappa. En 'löparklocka' med gps och pulsmätare som jag hade önskat mig och av Frida fick jag ett supersnyggt halsband!

Av släkten fick jag pengar, de var här och fikade igår för att då var alla lediga. Och vet ni vad! jag glömde ta kort på min fina tårta! Jag som bakade i flera dagar och så glömde jag ta kort! Men som tur är finns en liten bit kvar som jag har tagit kort på och så kakorna då :)

Mot eftermiddagen får vi finbesök från Norge! Min faster och hennes man kommer och bor hos oss i helgen för att vi ska på bröllop imorgon! Det ska bli så roligt! Jag har sytt en klänning som jag ska ha på mig och så har jag sytt en till Frida.

Nu ska jag gå upp och städa lite på rummet så det är fint och fräscht tills Filip kommer och grattar mig. Min fina Filip♥ 

Puss! 


RSS 2.0