Halloweenparty yesterday @ Moa's place

Ja anledningen till att jag bloggat dåligt är att jag haft fullt upp och igår var jag på halloweenparty hos Moa. Nu ska jag iväg på träning och sen hem till Filips nya hem så det bllir nog dåligt om eller bildlös bloggning ikväll. Imorgon ska jag köra hårt och börja måla i mitt rum. Hoppas det blir klart till nästa helg.. Well nu ska jag åka. Ha det bäst!

Some pic's from yesterday;



Oh those summer nights..

Åh vad jag saknar sommaren!

Tjenare snyggingar! Jag sitter och äter frukost, toast med kyckling, curry och banan och blåbärssoppa till det. Det känns riktigt skönt att veta att jag inte ska iväg till skolan förrän om en och en halv timme. Då har jag tre lektioner sen slutar jag. Efter skolan ska jag ner på stan med My och kolla in höstmarknaden lite. Hoppas det är något att se. Om inte annat så finns det ju remmar och bara det gör det värt att gå ner. Men innan det har jag en hel del stuffs som ska göras. Bland annat get dressed. Återkommer lite senare med en outfitbild. Pussen!


Jag är hungrig! Något av detta skulle inte direkt sitta fel..



Jag är vrålhungrig. Jag längtar verkligen efter frukost! Nästan så jag kommer gå upp tidigt bara för att äta. Well nu ska jag ringa min älskling och småprata lite och sen sova. Imorgon börjar jag inte förrän 20 över tolv. Soft. Godnatt!


Hello Torsdag!

En halv bild på dagens Outfit. Jag har strumpor och strumpbyxor från H&M, lång tjocktröja från Gina, halsduk från Cubus och jacka från vero moda. Tänk att hur lång sovmorgon man än har så får man ändå bråttom i slutet. Jag hade tänkt både blogga och fixa håret imorse men Yeah right det kunde jag ju glömma. Inte en chans att jag skulle hinna det. Nu sitter jag iallafall i skolan och har bild. Vi ritar av modebilder från elle och sen ska vi rita dit egna kläder. Det är jätteroligt:) Aja nu ska jag fortsätta. PussHej!


Godnatt världen

Nu är det bedtime för mig. Jag ska kika lite i nya veckorevyn och sen ska jag sova. Imorgon har jag sovmorgon också. Skönt! hörs då, puss!



Nyheter från H&M

 

Jag sitter hemma hos Filip med hans dator och kikar runt på kläder. Jag åkte hit när jag slutade och nu för kanske 5 minuter sedan kom Filip hem. Jag ska väl hjälpa han och packa lite och så. Puss!




Ergonomi på schemat

Hello lovers! Jag sitter i gympahallen och fryser för det blåser kalluft från värmefläkten. Nu när det börjar bli så kallt ute så är det ju jättesmart att ha kalluften på... Anledningen till att vi bara sitter still är att vi har Ergonomi. Alltså att vi lär oss hur man ska bära saker, sitta vid datorn och hur man skottar snö. Well snart har jag rast iaf så då ska gå och köpa en Toast:) efter det har jag so, engelska, lunch, matte och hantverk. Ett riktigt fullspäckat schema. Usch. Menmen bara 2 dagar kvar till höstlovet, så skönt!


I studion igår




Jag och My fotade lite i studion igår på I-valet. Det blev väl mest flummbilder men några fina fick vi iallafall!



Inspiration från Samsöe



Jag sitter i skolan och letar lite inspiration i senaste numret av Elle och hittade denna bilden. Hur fin?! Jag älskar den lite sotiga sminkningen och det "slitna" håret. Den ormskinnsmönstrade kavajen är inte helt fel den heller. 
Nu har jag massor med inspiration till mitt nästa projekt! Vad det är får ni veta senare. Puss!



Lookbook 15-10-10

Ja såhär ser jag ut idag. Slappt och skönt med Jeans och baslinne från Gina Tricot, Randig oversize tröja och armband från Vero Moda & halsduk från Rut m.fl Just nu sitter jag i skolan och trökar. Jag börjar inte förrän halv 10.. Det är segt med långa hål fast idag har jag faktiskt fått lite gjort. Efter lunchen har jag matteprov. Segt. Efter skolan ska jag iallafall ner på stan med Elin, det blir niice.


Inspiration från H&M


Grymt härliga inspirationsbilder från H&M. Vem skulle inte vilja se sådär snygg ut samtidigt som man är både varm och mysig? Tummen upp för H&M!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och läsa lite i rosa boken. Godnatt!


14 10 10

Hej! Jag har så mycket i skolan just nu så bloggen har hamnat lite på sidan av. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att ändra på det men tyvärr inte just nu för nu ska jag skynda mig att packa lite stuffs och sen åker jag iväg till gymmet med Ange!  Det gillas! Vi höööörs!



13 oktober


Godmorgon! Jag ligger i sängen och fryser. Jag mår inte så bra idag, illamående och ont i öronen.. Menmen jag ska försöka ta mig till skolan ändå. Vi får väl se hur det går. Om jag inte mår bättre så åker jag väl helt enkelt hem.

Det märks verkligen att det är höst snart vinter här. Löven skiftar i vackra färger, det är svinkallt ute och vädret går upp och ner. På något sätt tror jag att jag gillar hösten. Den är mysig. Man behöver ingen ursäkt till att bara ligga in och mysa en hel dag eller dricka litervis med varmt te eller oboy.

På tal om oboy, jag ska nog gå och äta lite frukost nu och sen fixa mig lite. Det blir nog tjockjackan på idag tror jag. Puss!


träning

Titta så fin himlen var för en kvart sen när jag och Moa var ute och gick! Nu sitter jag i ett omklädningsrum och väntar på att nån tantgympa ska börja. Mamma skulle precis åka när jag kom hem så jag följde med för att få lite träningsvärk. Vi hörs med en veckans favoriter när jag kommer hem. puss!


11 Oktober 2010

Hej Hej! jag sitter på bussen till skolan och mår illa. Jag var inte hungrig imorse så jag tänkte inte på att äta frukost. Det ångrar jag nu när magen säger ifrån. Jag får köpa en Yoghurt i skolan. Nu när jag kommer fram har jag datakunskap och sen lunch. Vid tolv kommer mamma och hämtar mig och Frida så åker vi till falun och tandläkaren. Jag kom förresten på att jag inte har visat er min nya snygging! Jag köpte en awesome plastklocka av Hanan förra veckan. (Hennes pappa ska öppna affär).  Den är (som ni ser på bilden) svart och lite maskulin. Jag tycker den är skitsnygg!


10 oktober 2010



Hejsan bloggen! Jag sitter här framför datorn och fryser som en idiot. Jag följde med Elin till stallet och tittade när hon red och ända sen dess har jag frusit som jag vet inte vad. Jag tycker lite synd om Elin som fick stå ut med att jag var mesig som en lillskit. Det var iallafall kul att se henne rida.

Igår så var jag ju hem till Evelina på en liten tjejmiddag med Eve, Ewe och Frida. Det var jättemysigt. Vi lagade tacopaj, åt glass med hallon och chokladsås och pratade en massa. Halv tio åkte jag hem till Filip och sov där. Idag vaknade jag av att min fina älskling höll om mig. Vi bakade chokladbollar och tittade på Sex And The City 2. En riktig chilldag.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på några avsnitt av SATC och kanske äta lite B&J. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen gymma med Filip och kanske någon av hans kompisar. Godnatt!


9 oktober 2010



Hejsan! Jag bloggade dåligt igår för att jag var med klassen hela dagen. Först var det ju skola och sen gick vi ner på stan och kollade lite och sen gick vi och åt pizza. Frida lyckades ha ner sin pizza på golvet så en av dem som jobbade  där bakade en pytteliten pizza till henne. Hur gulligt?
efter pizzan så gick vi alla hem till Evelina och fixade oss och sen gick vi till Omar och typ va där hela kvällen. Jag åkte hem vid tolv och la mig och sov.
Nu imorse har jag duschat och så och ska snart iväg till Evelina och hämta mina grejer och så. Sen ikväll sover jag hos Filip.

Nu ska jag fixa mig lite och sen åka. Puss!



Nya väskan!

Ja här har ni en bild på min nya darling. Visserligen en med väldigt dålig kvalité men ni får bättre bilder sen. Jag är jättenöjd! Tycker att den är perfekt för allt. den är stor och rymmer det mesta. att det både är axelrem och handtag är också ett plus.


Torsdag 7 Oktober

 


Dagens outfit; Jeans och stickad oversize tröja - Gina Tricot Halsduk - Rut m.fl Halsband - H&M

Hejsan hoppsan bloggen! Jag sitter och pluggar förfullt. Jag slutade skolan 10 över elva idag för att so:n var inställd. Sköönt! så istället för so så hängde jag med Ewe och Threse och käkade på Janya's. Never again säger jag bara. Maten var på tok för stark och så tog de dubbelt pris om man lämnade mat på tallriken! Sjukt. Så för att få slippa betala dubbelt pris (för maten som brände sönder hela munnen) så skrapade jag och Therese ner våra rester i en varsin servett som vi sedan gömde och kastade när vi kom ut.

När vi ätit så skulle Therese hem och jag kilade ner på stan i väntan på min buss. Nere på H&M så hittade jag en sak jag letat efter och velat ha väldigt länge.. Jag återkommer snart med vad det är!



6 oktober

hejsan alla glada! jag har precis bytt om efter idrotten. vi körde boxit och Shit va jobbigt det va. eller nja kanske inte så jobbigt men tillräckligt för att bli svettig. nu ska jag iväg och köpa pennor och sen ska vi ha so. egentligen skulle vi vara klara med inlämningen idag men typ ingen är det så vi får förhoppningsvis lite mer tid på oss.. slängde in en dagens också. eller rättare sagt en gårdagens. jag har inte hunnit ta någon bild idag men ni får en senare. Nu ska jag jobba.puss!


Godnatt bloggen och ni som läser! :)

 



Underbara träning

Hej! Jag har lånat Filips dator i några minuter så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg. Jag och Filip har nyss kommit hem från gymmet där vi har spenderat den senaste 1½ h. Det gick jättebra för mig. Jag tog det lugnt med uppvärmning på en sån jogga-utan-att-lyfta-fötterna maskin i en kvart och sen körde jag igenom hela kroppen på lätta vikter. Det kändes som att jag behövde ett inte så jobbigt pass. När jag var klar så stretchade jag i nästan en halvtimme. Det var riktigt skönt!

Nu ska jag gå och äta. hörs när jag kommer hem. Puss!


4 oktober



Hello sunshines! Jag sitter i skolan och har datorkunskap. Vi gör inte så jättemycket.. Typ sitter på facebook och bloggar. Gången efter nästa gång så ska vi ha prov i det här. Första gången jag verkligen inte är worried inför ett prov. Känns lätt som en plätt faktiskt. det är nice. Nu ska jag kila iväg och äta. Puss!



At cousins place



Hej! Jag sitter hos kusinerna och äter supergod köttfärsröra och tacochips och pratar med Hilda och hennes kompis. Jag har inte träffat Hilda sen i somras! :O Iallafall så är det jättemysigt här. Det är jag och mamma, mina kusiner från finand, mormor och kusinerna som vi är hos då. Anledningen till att vi alla är här är att min kusin Filip fyller 18 år idag! Grattis till honom!:D
Nu ska vi visst äta daimtårta. Puss!



RSS 2.0