Att det aldrig kan gå felfritt


De fina revorna på ena armen och benet. Det svider som sjutton kan jag lova!


Nu ligger jag här i sängen och känner stelheten komma smygande. Eller smygande och smygande, snarare instormande! Jag är nöjd iallafall. Jag sprang ju in till träningen vilket är ungefär 1,4 mil och sen tränade jag. dagens pass blev det sista långpasset innan Söndag. Jag kommer bara springa något varv i elljusspåret eller något liknande fram tills det är dags för tjejmilen.

När jag sprang idag gick allt nästan för bra! det regnade bara pyttelite, jag hade perfekt med kläder på mig, jag orkade springa otroligt mycket längre än vanligtvis och jag fick bara håll en liiten stund i början av turen.
Det kändes nästan lite konstigt. SÅ bra gick det! :D

Fast jag fick lite tji för det sen när jag kom fram till Avestavallen och skulle smita in gammelgrinden. De hade lagat hålet i staketet! Eftersom att jag var lite trött på att springa så klättrade jag lite graciöst över grinden och rev mig både här och där på taggtråden. Så nu har jag fina röda revor på armarna:(

Nu väntar mobilen och att prata en snabbis med Filip och sen ska jag sova. Godnatt!



Lookbook 31 augusti

Jeans - kappahl Linnen och sjal - Gina tricot Jacka och skor - H&M


Fika och långträning

Hej! Jag kom precis hem från skolan och satte mig direkt här. Idag på jättehålet så lunchade jag, Evelina, Therese och Hanan på american och satt och pratade i nästan två timmar. Jag fixade praoplats på Me And Frank också, blir nog bra det. Fast jag funderar nästan på att söka en till, så det blir en vecka på ett ställe och två på ett annat:) Men vi får se, änsålänge är det bara tankar.

Om någon minut så ska jag och syster åka ner till rita och gratta Tindra som fyller år. sen vid halv fem-fem så sticker jag iväg in till stan. Sa ju att jag skulle springa ett långpass:D Jag återkommer om ett litet tag med dagens. Puss!


Sjukdomssymptom utan sjukdom. Again.


Godmorgon sweethearts! Jag har som nästan varje morgon precis vaknat. Just idag var jag otroligt trött och frusen när jag vaknade. Jag har ont lite överrallt och min nästan kroniska (den är inte det men det känns så) unrinvägsinfektion spökar. Igen. Menmen, jag ska blanda iordning lite lingondricka att ha med mig i vattenflaskan till skolan och se till att ha något emellan rumpan och de iskalla stolarna.

Idag har vi bara två lektioner och ett lååååångt hål. Båda lektionerna är långa hantverkslektioner så jag har förberett mig med ögonblicks vattenoboy. Perfekt att bara värma lite vatten och hälla i en påse så får man god varm choklad. Yum!

Nu ska jag gå och fixa mig lite och äta frukost men vi hörs senare med dagens outfit. Puss!



Nu tar jag kväller


Egopicen från min bilduppgift. Länge sedan jag tog så seriösa egopics:O

Då var jag färdigtänad och nyduschad. Det blev en halvtimme cykel och lite stretching till ett och ett halvt avsnitt av SATC. Nu väntar sängen och veckorevyn som jag glömt bort att jag hade. Puss och godnatt!



Jag ska ta tag i det. Jag ska cykla på motionscykeln och kolla på Sex And The City. Så. Lite av äckelkänslan borta.

 


Äcklad av mig själv



Vitt linne - Gina Tricot
Jeansleggins - VeroModa
Kofta - H&M
Halsband - BikBok
__________________________________________________________

En helt okej dag. Efter skolan kom mamma och hämtade mig och syster så gick vi och fikade och handlade lite. När vi kom hem hade pappa lagat köttbullar, spaghetti, brunsås och mos. Det var faktiskt precis vad jag var riktigt sugen på! Det enda som gnager i mig är att jag inte sprungit på länge. Jag är äcklad av mig själv men ändå gör jag inget åt det. Usch. Nej imorgon ska jag iallafall springa milen. Antagligen så blir det att jag springer in till träningen. Lämnar lite stuffs till Mathilda i skolan bara så får hon ta med det till träningen sen. Det blir bra det! Ska ju faktiskt springa tjejmilen på Söndag, hur nu det kommer gå.. Jag får se det som att målet är att ta mig i mål för att satsa på någon speciell tid är bara att glömma. Jag blir så besviken på mig själv att jag gråter:(



Datorkunskap

Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap. Hoffmaestro, yellowcard och Neverstore spelas förfullt och läraren pratar i bakgrunden. Idag ska vi skriva ett brev om vår sommar typ. För att göra uppgiften lite svårare så har de bestämt att vi ska; använda tre olika teckensnitt, tre ord ska vara i en annan färg än svart, rubriken ska vara fet, centrerad och understruken och vi ska infoga en bild. Hard work! Äsch ska väl sätta igång. Puss!




Bjuder på en grym låt från min grymma lista!

HOFFMAESTRO - YOUNG DAD



30 augusti 2010



Vilka tycker ni är snyggast? Personligen så måste jag säga de från Scorett faktiskt! De skulle jag verkligen kunna tänka mig att gå omkring i i höst!

Jaq har precis gått upp och klätt på mig och sitter och lyssnar på grymma listan. Snart ska jag slänga i mig lite frukost och sen fixa mig lite tills bussen går. Om jag hinner så slänger jag upp en dagens också, annars får ni den under dagen. Puss!



Nattinatti

Nu har jag setat och knepat med min fotouppgift i evigheter och nu äntligen är jag snart klar! (Ni får se imorgon) Efter det blir det sängen så jag säger godnatt nu. Sov sött kära läsare!


Music



Tänkte dela med mig av min nya grymma spotifylista. RepeatRepeatRepeat står den på hos mig. Och med Filips härliga högtalare så gör den sig ännu bättre! Så nice!

Grymma listan

^LÄNK^



Utsvultna familjen



Nu är rummet nystädat och tacosen uppäten. Tänkte ta en bild på maten men så glömde jag bort det då hungern fick övertaget. Haha! Såhär hungriga var vi i min familj idag. ALLT tog slut. Tillochmed såsen:o

Nu ligger jag på sängen och lyssnar på yellowcard. Jag har blivit lite smittad av Filips musiksmak faktiskt. Annars brukar jag sucka när Filip sätter på musik men nu så gillade jag det faktiskt!




Cold and wet...

En otroligt seriös bild på mig och Amanda igår :D

Jag sitter och fryser i soffan. Det blev aldrig så att jag var med Elin idag för hon hade försovit sig. Istället så åkte jag till Filip och kollade på PrisonBreak och myste och sen när han skulle iväg till Fredrik så åkte jag och hämtade upp Mathilda så åkte vi och kollade in medeltidsdagarna. Ingen hit direkt. Vi köpte varsin äcklig choklad(smör)boll och så när vi hade gått runt ett varv (som förövrigt tog 2 min) så började det spöregna. Vi satt väl i något tält ett tag men sen skjutsade jag hem henne och åkte hem. När jag kom hem var jag dyngsur och känseln i benen, händerna och fötterna var inte direkt på topp. Nu efter att jag tinat en halvtimme i duschen så känns det bättre men jag fryser fortfarande som en tok!
Nu ska jag nog städa lite på mitt rum och sen börja med maten så det blir klar tills mamma och pappa kommer hem. Puss!



Snabbis

Godmoorniiiinnnggg the bloooooog!

Jag sitter och äter frukost och bloggar. Snart så ska jag plocka undan disken, fixa mig lite och sen skjutsa Amanda till tåget. Efter det så åker jag till Filip en sväng tills Elin är klar i stallet. Då ska vi väl kolla in medeltidsdagarna eller något:) Det ska bli kul att träffa henne iallafall:D

Nu ska jag borsta gaddarna och sen sticka iväg. Vi hörs väl under dagen med telefoonen. Puss!



En liten videoinstruktion :)



Det är några som frågat hur man gör lockar med plattång så jag och Amanda bestämde oss för att visa. Eller ja, Amanda visar, jag filmar. Enjoy!



Babysitter



Tjenare coolingar! Jag sitter och är barnvakt åt Evelina, Jennifer och Albin tillsammans med Amanda. Vi har väl varit här sen halv sex ungefär och ska väl sitta några timmar till. Just nu sitter vi och kollar bloggar men snart ska Amanda fixa mitt hår. Nicenice.



Some inspiration from H&M

Hur snygga är inte hm's "Arizona Dream" bilder? Jag älskar själva fotona och jag älskar kläderna. Thumbs up för H&M!



Pics: H&M.com



2010 Augusti 28

Godmorgon bloggen! Jag sitter och vräker i mig nudlar och kikar lite olika bloggar. Om ett tag ska jag vispa ihop lite chokladpudding och vispgrädde. Hur gott? Jag, Frida och Filip tänkte äta det igår men ingen orkade göra iordning det så vi tar det nu istället. Senare idag så ska jag iallafall möta upp Amanda för att gå lite på stan tror jag? :) Kanske blir en sväng förbi medeltidsdagarna bara för att också. Nej nu ska jag kolla om chokladpuddingen börjar stelna. Puss!


Lite nya hårprodukter!



Hello lovers! Jag har snott datorn av min boyfriend a couple of minutes så tänkte passa på att blogg lite. Dagen började med skola, foto - hantverk - matte - svenska och sen slutade jag för idrotten var inställd. När jag slutade så gick jag och Amanda ner på stan en sväng och kikade lite tills syster kom. Efter ett tag mötte jag och syster Rita, tone och tindra så vi fikade lite med dem. 20 över 4 skulle Tone klippa luggen så då gick jag och Frida lite mer på stan och sen åkte vi till Willys och handlade och mötte upp filip och sen åkte vi hem hit. För ett tag sedan åt vi Fläskfilé och pommes och snart blir det chokladpudding och grädde. Yum!

Nej nu ska Filip få fortsätta med sin webdesign eller vad han håller på med. Puss!



27 Augusti -10


Godmorgon! Igår var ingen riktig bloggdag för mig. Varken lusten eller tiden fanns där för mig. Dagen var så fullproppad att det rann över typ. Först hade jag två lektioner i skolan och sen tog jag ledigt sista för att hinna med att värma upp inför cheeruppvisningen. Vid tolv så körde vi uppvisningarna och vid halv ett var vi klara. Då gick jag och letade reda på Evelina så drog vi och åt på thai. När vi ätit så gick vi på stan ett litet tag och sen skulle hon möta sin mamma så då gick jag lite ensam tills Elin kom och höll mig sällskap tills Amanda kom vid fyra någon gång. Då drog Elin hem och jag och Amanda gick på stan tills bussen gick kvart över fem. När vi kom hem till mig så beställde vi pizzaoch sen färgade vi min systers hår mörkare. Amanda drog väl hem vid nio någon gång och då satt jag och flummade med syster tills vi la oss vid elva.

Idag så har jag just vaknat och ligger faktiskt kvar i sängen. Såfort jag har bloggat klart så ska jag gå upp och äta frukost, fixa mig och allt sånt och sen åker jag iväg och hämtar upp Filip som har låst in sina moppenycklar i moppen och sen åker vi till skolan.
Jag är lite orolig överr att jag inte gjort klart fotouppgiften vi ska redovisa idag. Men vad kan jag göra åt saken? Ingenting. Man kan inte rå för att man inte har något usb-minne.

Nu ska jag gå och fixa mig. Vi hörs senare med outfit och så. Puss!


Amanda och Frida igår när vi färgade Fridas hår :D


Eliin för länge sedan. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket!:O



cheerleadinguppvisning igen!

min "nya" väska. ny är den inte för jag köpte den i umeå men jag har aldrig använt Den förrän nu. ett riktigt fynd, bara 50 spänn på gina. just nu sitter jag på bussen till skolan. jag Bloggade inge mer igår för att filip och jag var barnvakt och sen när vi kom hem så var det rätt i säng och sova så vi inte skulle vara alltför trötta idag. jag är pissnervös också. klockan kvart i och kvart över tolv ska nämligen jag och de andra tjejerna i laget bjuda på två extra uppvisningar i aulan. fast det blir roligt också:) Aja nu är vi framme. puss!


Världens längsta mattelektion

Jag sitter på världens längsta mattelektion. En timme och fyrtio minuter. Yey! Aja efter den här lektionen så har jag bara hantverksteknik och sen slutar jag :) då ska jag hem och springa lite innan filip kommer. Jag ska vara barn/hundvakt och förhoppningsvis så kommer han och håller mig sällskap. bilden ovanför är förresten resultatet av mitt pysslande igår. jag blev helt okej nöjd men upptäckte idag att jag råkat plasta in ett hårstrå. grymt irriterande! Aja nu är rasten slut så ska väl börja jobba igen. bloggar igen när jag kommer hem. puss!


Pyssel på schemat


Fikan med Elin på stan gick på tok för fort men trevligt var det :) Jag tog kvart över sex bussen hem och sen har jag degat i soffan. Nu har jag tänkt pyssla lite. Vad det ska bli får ni se senare om det blir bra.



24 Augusti -10



Hej! Bilden ovanför är en av flera jag tog på Avesta Art, som faktiskt var ganska intressant. Till exempelt Julie's utställning med karikatyrer. Efter Verket tog jag bussen hem. När jag kom hem så hade gullemamma lagat pannkakor som jag och syster vräkte i oss. Nu väntar jag på att pappa ska skjutsa in mig till stan så jag kan fika med Elin som går och väntar på mig. Ska nog gå och leta reda på mitt paraply som nog kan behövas... Puss!



MobilBlogg från bussen.

Jag är soaked wet. Jag fick vänta på bussen i evigheter medan regnet öste ner så nu sitter jag här och fryser ihjäl. Anledningen till att jag inte bloggar förrän nu är för att jag haft så bråttom. Jag var tvungen att duscha på morgonen och det är jag inte van vid:s Aja som ni kanske förstår så sitter jag på bussen till skolan som faktiskt kommer bli rätt chill. Först har vi hantverksteknik och sedan kultur och stilhistoria. Efter det lunch och sen ska vi till verket. Oj nu är jag nästan framme ser jag. Ha en bra dag!


Today



Min dag har varit toppen! Skolan har varit toppen, vädret har varit toppen och humöret har varit toppen.
När jag kom hem från skolan så slappade jag i evigheter och sen stack jag och pappa ut och sprang några kilometer. När jag kom in igen så tryckte jag i mig två darlings (nektariner) och nu chillar jag i soffan och snackar med Elin på msn. Imorgon ska jag till skolan såklart där vi ska besöka Avesta Art och sen kanske jag ska gymma lite. Efter skolan ska jag möta upp Elin för en fika. Det var riktigt länge sedan jag träffade henne så det ska bli jätteroligt! Och på kvällen blir det träning. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det godnatt. Puss!



In school

Tjaaaa! Jag sitter i skolan och har datorkunskap. Jag gick in här med öppen inställning till kursen och så säger läraren det första han gör; Jaa, många säger att det här är den tråkigaste kursen av alla... Det tycker nog jag med! Yeeeey! Han var lite cool iallafall, han sa att vi skulle roa oss med facebook och lite tuffa internetspel medans han och några andra gick och fixade inloggningsuppgifter. Haha! Efter den här lektionen har vi lunch och  sen engelska och svenska sen slutar vi! Jag ska nog kila ner på stan med Amanda en sväng tills bussen går tror jag...
Hejhopp!


23 augusti 2010


Osminkad och vacker...  Baslinne - H&M | Tjocktröja - Only | Byxor - Vero Moda

Godmorgon mina vänner! Idag skiner solen och humöret är på topp! Jag ska strax äta frukost och sen ska jag och syster knalla ner mot bussen. Vi hörs när jag kommer hem! Ha det bäst!



Andra norska rysaren på tre dagar!



Åh jag har nyss kollat på en (enligt mig) grymt läskig film. Fritt vilt hette den. Filmen handlade om några ungdommar som skulle på fjälltur och åka snowboard men allt går inte som de tänkt sig då en av killarna bryter foten. Till sin räddning hittar de ett öde gammalt nedlagt fjällhotell som de tar sig in i. Men är hotellet verkligen så tomt som de tror? Näe fyfan inte en film jag vill se igen. Eller kanske nu när jag har sett den men usch. Tänk att just norska rysare ska vara så läskiga! Om ni gillar skräckisar så rekommenderar jag Fritt Vilt, fritt Vilt 2, Snarveien, Skjult & Villmark. De tycker iallafall jag är riiiktiga rysare!

Nu ska jag gå och plocka fram kläder till imorgon och sen gå och lägga mig. Kanske ringa Filip en snabbis så jag slipper mardrömmar. Godnatt bloggen!



Cheerleading in my ♥


Bild från en av extraträningarna för ett tag sen:)

Kan ni gissa vad jag har, som jag ofta haar? Bråttom.
Just nu är jag bara hemma en snabbis för att byta till träningskläder och äta mat. Om någon minut sticker jag iväg till Filip och sen vid sex möter jag upp Mathilda och Amanda vid busstationen så drar vi på träning. Ha det bra!


My evening

Jag sitter i Mathildas säng och typ halvsover. Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag somnar helt. Min kväll har varit riktigt trevlig, jag kom till Mathilda vid sex ungefär och då var Kasia och Linnea redan här. De fixade sig lite och vi satt och prata ett tag och sen vid halv nio-nio så drog vi ner på stan och käkade pizza. Jag och Kasia iallafall. De andra två var nyttiga med varsin sallad;)
När vi setat där i evigheter så gick vi en runda på stan och sen gick vi hem till Mathilda igen vid elva. Nu sen vi kom hem har vi ätit lite och bäddat Mathildas säng och inom en kort tid så kommer jag däcka av trötthet. Puss och godnatt på er!




Lite bilder från kvällen :)



Hurry Curry

Nu drar jag iväg till Laru för något tjejkvällsliknande. Ha det bäst! vi kanske hörs senare om in så hörs vi imorn. Puss!


21 augusti 2010



Hejsan!
Jag tänkte miniblogga lite nu medans Filip är och hämtar sina högtalare i moppen. Gårdagen spenderades först i skolan (som faktiskt var rätt roligt tack vare Amanda norgren och Frida Pettersson) och sen drog jag och Laru ner på stan för att jag behövde köpa block och grejer. Nu är jag mycket fattigare men 5 block, en pärm, plastfickor och en kalender rikare. När jag var klar på stan så åkte jag hem till Filip och tittade på film. När vi hade ätit så åkte vi hem till mig och sov här. That's why jag inte bloggade igår:) Idag har vi ungefär bara vaknat och ätit frukost och nu ska vi titta på film. Ikväll ska jag träffa Mathilda, Linnea, Kasia och Felicia tror jag det var. Det blir kuul. Aja nu kom Filip in igen. Puss!



We're on frontpage!


Godmorgon sötnosar!
Tydligen så var någon från tidningen och tittade på oss igår för vi hamnade på framsidan med ett av våra kast! :D Riktigt roligt. 

Just nu sitter jag och äter frukost men ska alldeles straxt gå och packa i det sista i väskan, sminka mig och sedan åka till skolan. Idag har vi riktiga lektioner så jag slutar inte förrän fyra. Efter skolan tänkte jag åka och köpa lite block och pennor så jag har till nästa vecka. Och sen ska jag vara med Filip. Mys.

Oj nu måste jag skynda mig ser jag! Ha det bäst!



Jag bjuder på en finfin lagbild också!



Då var första dagen över



Tänkte bara visa er en before/after bild på mitt rum. Usch och fy för hur stökigt det var innan jag städade...


Ja nu ligger jag här i sängen i mitt nystädade fräscha rum (bild^) och första skoldagen har sakta passerat förbi. Som jag sa så kom Filip hit vid fyra och sen dess har vi bara chillat med film och vindruvor. Han drog väl hem vid nio ungefär och då gick jag och tog en dusch och nu ligger jag här i sängen. Imorgon börjar allvaret på riktigt med riktiga lektioner och idrott :o! Jag som inte ens har något skåp än.. Menmen det blir nog bra. Jag får packa tights och t-shirt som idrottskläder för jag vet inte ens om det är inne eller ute. Imorgon efter skolan ska jag iallafall ta mig ner på stan och köpa block och pennor och sånt. Ska förbi ÖB en sväng också för jag såg att de hade billiga laptopfodral. Det kanske bara är skit men värt en titt ändå.

Nu ska jag nog stänga av datorn och sen puffa upp kuddarna, skaka täcket och sen sova. Puss och Godnatt!


Hemma igen

Första skoldagen var helt okej. Jag var med i en timme och sen gick jag och värmde upp och så inför cheeruppvisningen.
Av det lilla jag träffat min nya (lilla)klass så verkade den helt okej. Många verkade redan känna varandra så jag får väl pressa in mig i någon grupp. Haha:)

Iallafall så gick jag ju tidigare och showade med cheer. Alla var grymt nervösa och i det allra sista repet så satte vi inte kastet... ...Som tur var! Det sägs ju att genrepet ska ju gå dåligt för att showen ska bli bra.
Så sant. Uppvisningen var perfekt! Danserna satt, vi var inte i otakt, ingen tabbade sig och jag tror aldrig vi har kastat så högt någon gång!
Det var grymt kul och nu längtar jag nästan lite till familjens dag den tolfte september då vi ska uppträda igen.

Nu ska jag gå och städa mitt rum och senare kommer älsklingen hit så ska vi chilla med film. Jag känner mig helt slut. Jag är jättetrött, har ont i huvudet och fryser så det blir jättebra att krypa under täcket och bli omhålleN av Filip.



The start of something new.



Linne - Gina Tricot | Jeans - Vero Moda | Halsband - Lindex


Idag börjar skolan igen. Mina känslor är blandade. Det ska bli både kul och inte kul. Kul för att jag ska börja i gymnasiet och för att det alltid brukar vara kul att gå i skolan den första veckan. (Att det senare blir öken behöver jag ju inte räkna upp) Och inte kul för att det faktiskt är skolan jag pratar om.

Inte nog med att det blir en ny skola med nya människor nytt allt, så ska vi ha våran första uppvisning med cheerleadingen idag. Det blir klockan tolv, på två- och treornas upprop. Självklart så ska det bli kul men jag är redan så nervös så att jag håller på att kräkas.

Nu ska jag gå och sminka mig och vänta ut sotaren som precis kom och började greja och sen ska jag åka iväg. Hellre en halvtimme tidig än tre minuter sen. Idag iallafall. Puss på er!



Långträning

Nu drar jag iväg på träning igen. Ha det braa!


I don't know what to say

Tänk så tråkigt man kan ha. Nu två dagar i rad! Jag sitter i soffan och tittar på någon dålig film med syster och dricker saft. Jag vill precis som igår hitta på något men alla är upptagna. Imorgon ska jag iallafall sova hos bästa Mathilda. Kanske Linnea kommer också. För mycket nu. Det blir inte kul när det är såhär mycket. Menmen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss!


Stylebytyra.se

Jag har lagt märke till att både Kenza och och Egoina under de senaste dagarna burit smycken från Tyra Sjöstedts onlineshop, Stylebytyra.se.
 Jag kikade in och blev glatt överraskad. Det fanns riktigt mycket snygga grejer och till väldigt bra priser! Det var inte sådär dyrt som "kändisdesign" annars har en tendens att vara.
Nej jag kommer säkerligen beställa hem lite snyggt därifrån inom kort. Thumbs up!




Blogg.se - Devote 1-1

Det känns som att jag vill börja om på nytt med bloggen. Eller egentligen så vill jag bara flytta hela skiten till devote men det går inte. Hade det fungerat så hade jag gjort det. Dirr. MEn nu går inte det så vi får se hur jag gör. Antagligen så behåller jag min blogg här, hos blogg.se och hoppas på förbättringar. Men vi får se. Kanske skaffar en annan blogg hos devote på sidan av.


Nu: Kräftor

 


.

Hellooo! Jag sitter ute på altanen och lökar sönder. För ett tag sedan så var jag iväg till kusinerna och klippte gräset. Jag tror aldrig jag har svettats så mycket någon gång!

Snart ska jag sticka iväg till mormor och tvätta fönster har jag tänkt också... Sen blir det hem och duscha! en varm dusch så det blir kallt utanför.

Klippte och slingadde lite igår också, ni får se när jag har duschat senare. Puss!


Fredag

Nu drar jag snart iväg till Bea och umgås med henne tills jag ska klippa mig 20 över 2. Efter det kanske jag följer med mamma och pappa till Valbo en sväng och kilar igenom IKEA. Kanske man får lite mat där också. Och glass! Inget slår IKEAs mjukglass!


Bloggtorka

Jag har inte orkat blogga på evigheter. Har massor jag vill skriva men har inte orken att göra det. Massor av bilder att ladda upp och massor av outfits jag glömt bort. Jag bara lovar och lovar och nu tänker jag inte lova något mer.
Jag ska FÖRSÖKA blogga bättre när skolan börjar men jag kommer säkert tappa orker och skylla på skolan eller något. Vi får se hur det blir. Jag vill blogga iaf. Tycker det är kul.

Imorgon ska jag träffa bea på förmiddagen och så på eftermiddagen blir det kanske valbo. Har lust för tjejmys också. kanske ska prata ihop mig med mathilda om något. Bara några tjejer, godis och film typ. Yes!



: Städning pågår

Städar, rensar, slänger.


SKIT BLOGG:SE

hade skrivit ett långt inlägg förut. Trodde jag publicerade men icke. Blogg.se är ju så dumt att när man varit offline ett tag så loggas man ut när man klickar spara publicera. Så jävla irriterande!

Nu åker jag iallafall till Jonna och grillar med lite folk. HA det bäst!



Träning i regnet

Ja nu ska jag snart åka iväg till hemköp och handla en baguett och sen åka och hämta upp Mathilda så åker vi och tränar. puss!


Åttondeaugustitvåtusentio

Oversize tee - H&M | Tights - MQ

Helloou fellas!
Jag ligger i sängen med chillmode on och med en flaska GLACÉAU vitaminwater som sällskap. Såfort jag har bloggat klart så ska jag diska lite och packa ihop grejer till imorn(träning) och sen dra mig iväg mot Filips place för mys och PB. Imorgon ska jag ju somsagt träna halva dagen och sen på kvällen ska jag på grillkväll hos Jonna. Hoppas det blir trevligt.

Förövrigt så har jag massor av bilder som ligger och väntar på att jag ska ladda upp dem. Jag har bara inte hunnit göra det än men snart så. Det är bland annat dagens outfit från i fredags och andra bilder. Typ från när jag och Filip var ut med deras båt och så någon från grillkvällen hos Ange.

Senare i veckan så ska jag börja rensa mitt rum så att vi kan börja rusta det någon gång! Om jag gör det så kan mina föräldrar iallafall inte säga att de väntar på att jag ska rensa.

Nu ska jag gå och sno ihop en sallad, diska och packa. Pusshej!

 

 



Årets första kräftor

Hemma från Mathilda nu. Vi drog hem till henne och chillade med film, Boot Camp, och popcorn efter att vi sett Alice i underlandet.  Nu ska jag snart äta kräftor med mamma och pappa och deras kompisar. Lite senare tror jag Filip kommer hit och sover. Mys.


Hello



Efter stan igår så kom dessa fina tjejer hem till mig.Vi åt chips och pratade. Mathilda lade värsta hollywoodparty make up:en på mig som nu en natt efteråt gör att jag ser ut som en spöke...
Senare idag kommer Filip hit så ska vi ha prisonbreak marathon och käka popcorn. Mys.
Nu ska jag och Mathilda kolla på Alice i underlandet. Puss!



I'm so bored! Nooot! :D



Nu drar jag till stan och möter upp Mathilda och Angelica för lite fönstershopping och fika (förhoppningsvis). Vi hörs antingen från mobilen eller när jag kommer hem. Puss och Kram!


I'm so bored!

Hejsan bloggen! Jag sitter och trökar framför datorn. Jag vill hitta på något men alla verkar upptagna, boring. Vill in till stan och ta en fika eller kanske åka och bada. Eller, vad som helst egentligen, bara jag får något att göra!

Imorse var jag iallafall ut på ett långpass med Rebecca. Vi joggade till Västanberg och badade och sen joggade vi tillbaka. Sammanlagt blev det väl 1,2 mil kanske. Skönt var det!
 Äsch om jag skulle ta och laga iordning lite lunch och sen lägga mig i solen kanske? Så får det nog bli. Puss!


Shower in the rain

I just have to tell you guys;

Skojade med mamma förut idag om att man nästan skulle kunna duscha ute på gräsmattan så mycket som det regnar. Tror ni inte hon utmanar mig att gå ut och göra det då? Jag är inte den som vill vara feg så jag gick helt sonika ut och ställde mig vid stuprännan och tvättade håret. Fick både en och två brainfreezers men det var det värt för mamma förvånade min:D



Ett plus jag inte förväntade mig var att håret blev supermjukt och lockarna blev lätthanterliga och fina. +++++!


Nej nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt och göra sallad, städa mitt rum samt infinna mig vid avestavallen klockan tio. Tjoho! ...



Gårdagens lunch



Jag bjöd över mormor på lunch igår lite spontant sådär. Quinoasallad med kräftstjärtar, kikärtor, spenat och massa annat gott. Lyxade till det lite med en oootroliiiigt komplicerad efterätt också. Nja riktigt så komplicerad var den väl inte men åh så god. Krusbärskompott och mosade micrade hallon med vaniljglass. Yum!



Just another rainy day

Jag gillar nog regn tror jag. Nu ska jag cykla ner till ica och handla chilli och charlottenlök i ösregnet. Det blir gummistövlar på! Pusspuss!


All and everything



Usch varför sover inte jag? Jag är riktigt trött och borde verkligen sova för jag ska upp tidigt imorgon för att ta vara på min sista riktiga sommarlovsdag men jag har ingen lust att sova. Det enda jag vill är att ligga i Filips säng med hans arm sådär obekvämt bakom ryggen och titta på Prison Break och irritera mig på att han aldrig blir det minsta lilla nervös hur spännande det än är. Sånt där som är skitdrygt då men saknat nu. Som tur är så kommer jag säkert träffa honom inom de närmaste dagarna. Ehrm, jag MÅSTE träffa honom. Så är det bara. Det bara blev så helt nyss. Jag träffade ju honom imorse men det känns som att vi inte setts på år och dar!

Ångest över att sommarlovet snart är slut har jag också. Tänk, bara 2 veckor kvar. Hemskt. Den här sommaren har varit lugn och skön. Jag har gjort det jag känt för, sovit länge, gått upp tidigt, dygnat, badat, solat. Nästa sommar tänker jag söka sommarjobb på komunen. Det är ju alltid något om jag skulle få två veckor där. Kanske är lite större chans att jag får sommarjobb någon annan stans också eftersom att jag är 17 då... 

Wellwell, om jag skule ta och släcka lampan och blunda lite kanske? Det blir dag fortare då. Jag vill ha dag. Jag vill ha sol och sommar och jag vill inte ha skola. Jag tror att bara för att jag läste min kusins blogg nyss där hon skrev att hon var deppig så blev jag det jag med. Jättedeppig. Jag ska nog lägga mig och grina nu. Hejdå.


En paus bland hallonen



Hello sweeties! Jag kom hem från Filip vid 10 ungefär och då åkte jag direkt hit till mormor. Nu sitter jag i hallonhäcken och bloggar. Tog en liten paus från plockandet. Tänkte att ni också kunde få ta del av min fina utsikt. Nu är ju biden tagen med mobilkamera så inte den bästa bilden kanske men ändå, ser ni inte alla underbara hallon? Jag dör lite. Hallon är typ det godaste som finns. Nej nu ska jag fortsätta. Hejsvejs i hallonbusken!



Hon som bloggar så mycket

Hellooouu! Jag sitter hemma hos Filip och snabb-bloggar lite. Filip är och jobbar och jag ska snart iväg tillMaek's och gymma lite. Efter det åker jag hem en sväng och duschar och fixar lite på rummet och sen åker jag hit igen. Filip fyller ju år idag! Han fick min present imorse, en klocka. Själv är jag rätt nöjd med den. den är i stål med svart urtavla. Nej nu ska jag dra iväg innan det är too late;)


1 Augusti

Hello babes!
Jag har nyligen kommit hem från Ange, jag sov där igår efter grillkvällen. Nio tjejer var vi från början. Ange, jag, Mathilda, Jonna, Linnea, Frida, Viccis, Kasia och Jessica. Vi grillade, körde "Jag har aldrig" och hade kul (iallafall jag:D). Efter några timmar så drog vi ner på stan och sen åkte vi hem till Ange och sov. Idag vaknade vi väl vid tolv kanske och då hade Anges pappa gjort pannkakor åt oss. Yum!

Nu sitter jag på glovet i mitt rum och kollar facebook. Ska nog städa mitt rum nu så jag slipper sitta på golvet. Puss!



RSS 2.0