27 September 2009

Här igen :)

Jag fick sån lust att blogga så jag måste göra det! :D

Åh jag måste berätta om min mysiga helg!(förra helgen) På fredagen åkte jag hem till Filip och vi va hemma hos honom ett tag, sen åkte vi ner på stan och kolla lite. Där va det inte spec mkt folk så vi drog hem och kollade på och myste:)

På lördagen skulle hela hans familj till västerås och sova där så då va vi ensamma hemma hos Filip. Vi hade det värsta mys och åt kyckling och potatissallad/nudlar och chips.  Vi tänkte gå ut då med men det vart inget för vi va så trötta så vi kollade på film istället.
På söndagen blev filip sjuk så vi kollade bara på film då också. På måndag morgon kände jag också mig sjuk så jag va hemma från skolan. Det blev bara värre och värre under dagen och sen rullade det bara på och jag har varit hemma och sjuk hela veckan. I tosdags längtade jag så otroligt mkt efter filip så jag bestämde mig för att åka och hämta min kudde som jag inte fick med mig hem i söndags medans mamma och pappa va på stan. UNDERBART vare! jag älskar Filip!
Sen i fredags mådde jag mycket bättre men jag fick inte gå till skolan. Filip fick iallafall komma och sova här. Mys as usual :) Han sov här igår också, vi hyrde några filmer och kollade för en gångs skull på dom ute i vardagsrummet med Frida och mamma(!) Helt mysigt det med:) . Sen när mamma och Frida skulle lägga sig så bestämde vi oss för att vi kunde kolla på sista filmen (The fast and the furius) i mitt rum så det gjorde vi:) Nu idag skulle Filip hem tidigt och va med Fredrik och jag hara bara varit hemma och tagit det lugnt. Såg en film med pappa nyss som va jättebra! Den utvalde som filmen hette handlade om att en kille (Andreas Wilson) som går sista året på polishögskolan fick hjälpa polisen med en seriemördare. Ruskigt bra va den:) 







Åh vad jag saknar sommaren och dagarna vid halsjön :(




14 September 2009

BLOGGPAUS

jaa som ni kanske märkt har jag tagit en paus i bloggandet, får se när det blir ett inlägg igen:)




30 Augusti 2009

Västerås. Och världens bästa sött sovande filip<3

Känns som att det va ett tag sen jag skrev ngt här nu... menmen:p jsg skriver ju nu ellerhur? :D
precis nu sitter jag hemma hos filips farbror i västerås:) det är typ 40-årsfest^^ fast jag och filip stängde in oss på rummet där vi ska sova, och typ myste.. men filps somnade för typ en timme sen och jag förstår verkligen inte hur han kan för festen är jääääääääävligt högljudd, skulle inte förvåna mig om dom sprängde högtalarna snart:O! Och rummet som vi sover i ligger naturligtvis väggivägg med "Festrummet" -.- menmen jag ska inte klaga:) Det är ganska mysigt faktiskt, alla är så snälla och jonas, han som fyller 40, är faktiskt ganska kul^^ Det typ första han sa till mig va ; Amanda, tycker du Filip ser rolig ut? Jag ba; eh va njee tror jag väl inte :P ingen humor med det men jag menar hur många brukar fråga sina nästanbrorsbarns flickvänner om dom tycker ens kille ser rolig ut? ^^ nja inte många, tänkte väl det ^^ haha men det gjorde lite att det inte vart sådär pinsamt som det annars kan blil när man träffar nya människor:) Tuva och erik, Filips kusiner är också jättesöta:) hihi:*

Eftersom att vi kom hit igår så åkte vi rätt tidigt in till stan idag, vi va där vid halvelva:) jag köpte ett par väldigt (om jag får säga det själv) snygga jeans på ginatricot. Filip köpte också ett par riktigt snygga jeans på hollywood, och en lika snygg t-shirt i märket Eckö unltd. (samma som jeansen) en keps blev det också:)         Sen efter mkt letande hittade jag en söt ljusrosa Bh också:) bilder på grejerna kmr nån annan dag för jag har inte kameran med mig hit:)

När vi kom hem från stan blev det till att duscha och fixa sig (nya jeansen ett svart linne och en grå mönstrad oversize t-shirt) sen hjälpaca till lite med festen:) efter maten cyklade jag och Filip till någon marknad på rocklunda, sött vare:) lite karuseller och så:)
såklart började det regna så vi cyklade hem igen, och va lite sociala med allt folk och sen stängde vi in oss här.. Och ja resten vet ni ju;)

Funderar på om jag ska väcka filip;/ fast det kanske är lite elakt(a) Nyss kom FIlips mamma in här och undrade hur det va med mig och om jag ville ha något, hon är så snäll, Veronica:) 
Imorgon kanske det blir erikslund en sväng, fast det är ganska värdelöst om jag ska vara ärlig... hade hellre åkt till hälla eller stan för där finns ju lite affärer iaf, i erikslund finns ju typ bara eh.. catalog?:s aja
Nu SKA jag väcka filip:D  hoppas bara han är villig på att vakna för jag har ganska tråkigt -.- men om han inte vill det så är det så;) Omomomomomom det blir hälla imorn ska jag köpa en t-shirt, en väska, en till bh och ett linne:) lika bra att köpa det man vill ha innan pengarna är slut, Jeansen och llinnet va/är min underbara pappa snäll att sponsra och mamma sponsrar bharna:) härligt det:) (Y)
Just sen har jag bestämt mig för att inte byta skola(Y) tänkte att det va lika bra att gå kvar sista året i horndal:) Nej nu måste jag verkligen ta mig ut ur rummet och genom discot dom har fixat (skitcoolt faktiskt:D) och vidare till toan ;o :D haha:)




24 Augusti 2009

Första skoldagen...

Fyfan, jag hatar skolan!
Jag får typ skolstartsångest :(  Mår riktigt dåligt när jag tänker på skolan.

Blir kanske att byta skola... Men ska i vilket fall gå den här veckan i horndal och tänka över det.

Annars har dagen varit riktigt depp :( Fast min älskade solstråle kom hit och då blev det mkt bättre, JAG ÄLSKAR DIG  !<3 
sen har jag klippt mig också, fetingnöjd:)

Nu ligger jag i sängen och kollar runt på lite olika sidor, ska snart lägga mig och läsa STAR med Pamela Anderson
En väldigt bra bok :)



M y  N e w  H a i r ! < 3
 




23 Augusti 2009

Akuten i Avesta = Sjukt seg :(

Hejsan:) Jag har kommit på att jag nog aldrig kommer att skriva spec långa inlägg :P menmen

Igår vare två månadersdag med älsklingen:* fast vi båda hade glömt bort det^^ Iallafall så blev det att vi åkte ut till by (!) och fikade hos hans mormor, och sen svängde vi förbi Oves stuga på vägen hem och fikade där med:)
sen när vi åkte där ifrån fick jag något i ögat:s men jag tänkte att det går väl över. men det gjorde det inte så jag och filip åkte in till akuten och fick sitta och vänta i 3 timmar-.- jag fick nån kräm och sen imorse va ögat ihoplimmat typ^^ Huden runt ögat va helt svullen och jag så väldigt cepe ut haha men nu har det gått ner och ögat är bra igen:)

Och imorn börjar skolan! jag vill verkligen inte:( vill bara ha sommarlov förevigt:((
 Det enda bra med att det blir imorgon är att jag ska klippa mig och att jag ska va med finaste Filip:*

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.





18 Augusti 2009

Hejsan!
Jag har haft så mycket för mig dom senaste dagarna så jag har inte haft tid att blogga :/
Men nu kommer iallafall ett inlägg:)
Inget långt men ändå:)  Jag har vääldigt mycket annat att göra på datorn just nu, bland annat håller jag på med en ny bloggdesign åt mig :D Sen håller jag på med Matilda filips systers bloggdesign också så det tar lite tid. Därför blir det bara ett kort inlägg nu, menmen.

Idag har jag varit med älskling, Som fick sitt moppe kort idag! Grattis Filip<3

Nej nu ska jag fortsätta:)



 



18 Augusti 2009

Hejsan!
Jag har haft så mycket för mig dom senaste dagarna så jag har inte haft tid att blogga :/
Men nu kommer iallafall ett inlägg:)
Inget långt men ändå:)  Jag har vääldigt mycket annat att göra på datorn just nu, bland annat håller jag på med en ny bloggdesign åt mig :D Sen håller jag på med Matilda filips systers bloggdesign också så det tar lite tid. Därför blir det bara ett kort inlägg nu, menmen.

Idag har jag varit med älskling, Som fick sitt moppe kort idag! Grattis Filip<3

Nej nu ska jag fortsätta:)



 



14 Augusti 2009

Banan i håret, ALDRIG MER!

Hemmmmaaa!
eller ja hos filip iaf:)
Kom nyss hem från stan, det va ju diggiloo;) lätt att man måste kika in det eller inte men ändå:) Vi hade ju inga biljetter så vi va typ där nere i 10 min o sen drog vi och va ascoola på gågatan :D träffade Alexz gjorde man också :) och fjortizGermo;)


Och bara så alla vet så ska man INTE ha banan som hårinpackning, (enligt vissa är det ju så himla bra!) för håret vart som dreads och det krävdes en hel shampoo och balsam flaska och en jävla massa tid för att få håret halv bra, och då va det alldeles sprött och torrt och suuuuuperfett i hårbotten :( somsagt banan i håret ALDRIG MER!

Nu ska jag och Filip kolla film, Knowing hoppas den är bra:)





13 Augusti 2009

Hellou!

Massagen idag va absolut inte som jag hade tänkt): mig, men helt okej:) Jag trodde lix att det va mera som massage men hon typ tryckte och så :S haha men de va skönt ändå;)

sen måste jag säga att jag vart FETT nöjd med håret! :D
Aja nu ska jag och filip till willys ;)












12 Augusti 2009

TILLBAKA! hah :)

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade, men jag har verkligen haft fullt upp.
Och jag vet att jag har lovat bilder från Rullsand och jag lovar dom kommer. Så småning om.

Under bloggtorkan har jag bland annat varit en mitt i veckan weekend med familjen i Stockholm. Trevligt var det:)

Vart grönan också, jag älskart! haha.  Jag hade kameran med mig och gick runt som värsta megaturisten men wtf, jag kände ju ingen där iallafall så play roll :D

Det kommer säkerligen lite bilder därifrån också. Även det så småning om;)

Idag har jag vart med älskling<3 och haft det helmysigt, blir att träffa honom imorn igen:)
Nu tycker pappa att jag ska logga ur så jag lär väl göra det då..
Imorn blire iallafall thaimassage och sen färga håret:D Bildbevis kommer:D





12 Augusti 2009

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel



When I see your smile
tears roll down my face.
I can't replace.

And now that I'm strong I have figured out
how this world turns cold and it breaks through my soul,
and I know I'll find deep inside me, I can be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven. 


Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Cause you're my you're my, my,
my true love,
my whole heart,
please don't throw that away.

Cause I'm here, for you
please don't walk away and please tell me you'll stay, stay..

Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.






3 Augusti 2009

Trötter

Det har varit en härlig dag:) och nu är jag riktigt riktigt trött. Det får bli 2 bilder från rullsand och sen godnatt:) Bättre uppdatering imorgon om jag orkar/får tid (:






Syskonkärlek? Erkänn att vi är väldigt söta :D
(och ignorera min fjortispose)





 


Filip du är det bästa jag har
utan dig ingen mig
Jag älskar dig så otroligt enormt jävla mycket
You're my everything

<3








3 Augusti 2009

HAPPYFACE :D

Alltså först måste jag bara be om ursäkt för förra inlägget, GUUD vilket hemskt inläggg :O. Jag är hemskt ledsen för det, men alla för väl pmsa ibland, aaight? :)  (Jag har valt att inte publicera om det inlägget)

Sen ska jag tala om att det faktiskt inte va så hemskt att vara i Rullsand, det va riktigt vackert! Visst det finns väl roligare saker att göra än att campa med familjen men allt kan inte vara världskul.

Jag hinner inte skriva massor om hur dagarna har varit just nu för snart kommer Becca och sen vid 4 blire tha badhus med älskling hans syster, kusiner o deras farmor :p

Imorgon eller ikväll blir det antagligen ett inlägg om rullsand samt lite bilder därifrån och ett inlägg om idag:)

Aja nu ska jag gå och göra Pasta m räksås (mums!) och sociala med Becca, sen packa ihop grejerna till badhuset och ta moppen dit. Bara att hoppas på att bensinen räcker (A)


BTW!  checka in Filip och Fredriks eh,,, OTROLIGT seriösa blogg :D  www.filipofredrik.blogg.se







27 Juli 2009

Måndag

Ja nu är det Måndag igen och jag har inte bloggat sen i Fredags... Har inte haft tid, fullt upp hela helgen:)
I Lördags kom Filip hit vid 13 då satt jag och målade naglarna i typ enåenhalv timme(?) medans Filip satt vid datan. Sen blev det till att fixa sig inför poolpartyt hos Linda.
Jaa sen åkte vi dit o typ gjorde vad man gör på ett poolparty. BADAR. I början vare riktigt stelt och pinsamt o tråkigt, men efter ett tag ( när dom vuxna inte va lika nyktra länge ) så vart det faktiskt trevligt :) Jag filip och frida badade o spelade guitar hero. Sen skjutsade mamma hem oss. Vi kollade på  BeeMovie och myste. När Frida gick och la sig vid halv ett, kvart i ett, så gick jag o Filip ut på en promenad. Filip vela träffa Mathias så vi ringde han också så han kom ut:)
Sen va dagen slut. Typ.

Nä men sen igår vaknade vi väl vid 12, gick upp och åt frukost, eller ja Brunch kanske det blir. Precis när vi hade ätit sa pappa att vi skulle äta middag om en timme-.- Menmen efter de kollade vi på film och sen åkte vi hem till filip där det vart Wallander :)  Matilda hade installerat Sims2 på Filips dator så där blev jag fast till typ 20 över 2. Vi la oss och tänkte sova typ då, men jag va enormt flumm och började sjunga massa gamla barnsånger ( jag vet :O ) haha. Aja sen däckade jag iallafall brevid världens bästa Filip :*<3

Idag har vi inte gjort mycket alls, spelade sims med matilda när vi hade vaknat. Sen blev det en till Wallander -film och sen mer sims(A) och sen madagaskar. Det va våran dag det ;) Nu sitter jag och kolla på aa ni kan ju gissa;) Rätt! en till Wallander ;) Och imorn får jag min nya säng! Jipppppiiiiee:D:DD:D:D:D




Jag o Filip I poolen hos Linda :D
 Filip jag älskar dig<3






24 Juli 2009

Fredag :)

Dagen har varit najs:) vaknade hos filip vid typ 10 (!)
Vi kollade på Sex Drive, Faktiskt riktigt bra film :D Sen drog vi en sväng till Öb och jag köpte en geisha till Matilda för att jag har lånat hennes cykel typ 100 ggr:) Sen skulle jag hem. Då blev det fixa sig och så inför farmor och farfars 60-årskalas:) Jag har tyvärr ingen bild på hur jag såg ut, men jag hade
 mörkblå jeanstights, ett vitt och ett svart linne, högklckade rem sandaletter och den nya blå tjocktröjan:)
Typ mitt i festen åkte jag hem en sväng o va ute o fotade med Moa:)
Nu har jag nyss kommit hem från festen och sitter här och skriver, himla drygt att jag aldrig får till sånnadär låååånga inlägg-.-  Jag vill skriva långa inlägg!
Haha. Nej men seriöst, jag kommer verkligen inte på något att skriva, fast nu skriver jag ju ;s om att jag inte kan skriva... W E I R D. Menmen. Frida sitter bredvid mig och kollar på Djävulen bär Prada rätt kass film om jag ska vara ärlig, men funkar att slötitta på :) Kolla nu vart det ännumer:)
Och imorn kommer Filip hit o sover över:) Treevligt. Sen på söndag är det "poolparty" eller ngt liknande hos Linda. Trevligt det med:) NU mina kääära läsare ( vilket är typ Becca O Filip?^^)  ska jag gå och duscha, sen får vi se vad som händer;)  Men godnatt typ :D






Yes box, amatörphotoshoot youknow :D
Grannens katt btw:)





22 Juli 2009

En månad med älskling idag, Jag älskar dig mest!<3

Blev till att vara med älskling idag med. Åkte moppe in till skogsbo och sen vart det till att kolla på film. Beerfest.
Riktigt dålig va den menmen^^. Sen va vi faktiskt riktigt duktiga och va ut och sprang! (y) När vi kom tbx ville jag hoppa studsmatta och filip tyckte att vi skule spola massa vatten på den så den vart blöt för att det "Är roligare att hoppa då"  men självklart var det inte bara studsmattan som  blev nersprutad, dyngsura vart vi, men kul vare :D 
Eftersom att både jag och Filip tyckte lekparken va så kul så åkte vi dit idag igen, Eller inte :D fast vi va dit men det va bara för att vi hade så tråkigt (a).
Sen ringde Fredrik och FIlip bad honom att kma till skogsbo, så då vart det att åka o hämta han:) Vi hann bara hem till Filip igen innan pappa ringde och sa att jag skulle hem... :( Menmen Jag tycker att alla ska säga grattis :D

Det är faktiskt en månad med filip idag :D



AMANDA JENSSEN   (L)   FILIP BJÖRKLUND





21 Juli 2009

Hej hopp:)

Blev västerås med älsk idag, riktigt najs:) Jag köpte en jacka, 4 par örhängen, ett armband och en tjocktröja :)
Sen när vi kom hem va vi typ i nån lekpark? haha och gungade "norsk gunga" som nån sa att den hette:o hihi:)
Nu sitter jag hos filip och vi har nyss kollat på Twilight, älska den filmen! aja nu ska vi hoppa studsmatta :) bilder på grejejrna kommer sen när jag kommer hem.

nu  kommer bilderna :)

      


Tjocktröjan är från NewYorker
Båda gula örhängena från GinaTricot
De blå örhängena från JC
De grå örhängena, diademet och armbandet från Glitter
Och Jackan är från Intersport/McKinley




20 Juli 2009

Hello babes ;D
Mysdag idag:D vaknade med Filip vid tolv och gick upp påengång faktiskt, åt nudlar (det börjar bli en vana, undrar hur många nudelpaket jag äter i veckan:o) och grattade farfar som fyller 60 idag:) sen har jag inte gjort mkt mer än att kolla på film och myst med Filip. Det behövs inget mer än Filip för att jag ska tycka att dagen har varit jättebra, han är ju världens underbaraste så det är klart<3 Imorgon blir det västerås med Filip och mamma o pappa. Ska väl försöka hitta en jacka tror jag. nu kan jag inte skriva nå mer för pappa säger att jag måster logga ur-.- men sov gott alla:)


TODAYS OUTFIT



Linnet är från GinaTricot
Jeansen är från H&M



19 Juli 2009

Aah nu blir ju det här inlägget på fel sida om tolvslaget menmen :)

Vaknade typ 11:22 (enligt Filip) av att Promoe sjöng svennebanan för full hals, asså har den som alarmsignal :D
Sen blev det upp och äta frukost och allt och sen typ platta håret. Pollenallergiska Filip hade glömt sina allergiabtletter ofc så det blev att åka till skogsbo och hämta dom. Sen vid 17 ringde vi Becca o hörde om hon skulle med till Halsjön, vilket hon ville så det blev att åka dit en sväng.
Hon hängde med hem hit efter och typ "flummade"  lite. Sen har jag väl inte gjort spec mkt mer idag, och nu ska jag kika film med älskling :*

Idag blire dagens outfit iallafall :D



TODAYS OUTFIT

  


Tröjan är köpt för jättelänge sen på Vero Moda
Jeansen är Filips och är från RipCurl




RSS 2.0