24:e Maj



Godmorgon! Jag har just vaknat och ligger i sängen och försöker vakna till liv. Bilden beskriver rätt bra hur jag känner mig just nu. Trött!
Men trött har jag inte tid att vara för jag måste upp och gör klart min pastasallad som jag ska ha med mig. Vi ska ju åka till Stockholm idag! Alla estet ettor och så vi i min klass. Vi ska först ut och se Lars Wallins utställning på Waldemarsudde och sen ska vi få se "bakom kulisserna" på Dramaten, där de syr kläder, sminkar och så. Vid sju tror jag det var så ska vi se Romeo och Julia på Dramaten. Jag hade hellre sett någonn annan eftersom jag nyss har sett en version av Romeo och julia men alla andra ville se den här så så fick det bli.

Nu ska jag gå upp och fixa klart allt så jag hinner till bussen i tid! Puss och Kram!


Nytt




Glömde helt bort att visa vad som fanns i paketet jag fick hem från hmför ett tag sedan. Det var iallafall ett träningslinne och en shortsdress! Tycker mycket om båda två men jag tycker att linnet kunde varit lite mindre genomskinligt. Imorgon ska jag till Falun med tandställningen redan kvart över åtta! Så det blir en tidig morgon för mig imorgon


16e Maj

avatars myspace with Gickravatars myspace with Gickr

Hola! Jag kom hem för ett tag sedan efter en dag fylld med modevisningar (våran egen i skolan alltså) och det har varit så kul! Tråkigt att det bara var en dag :( Nu sitter jag iallafall och tittar igenom alla bilder och täkte välja de bästa och pilla lite med dem och sedan publicera några här. Alla var grymt snygga och det blev jättebra bilder, jag är så nöjd!
Jag uppdaterar senare med bilderna. Puss!


14e Maj



Hey babes! Jag sitter och väntar på lite pizza så tänkte att jag kunde uppdatera lite här. Idag har jag umgåtts med min fina pojkvän halva dagen och sedan agerat skönhetssalong åt mamma. Jag har klippt och färgat hennes hår och fixat naglarna, så nu är hon tip top ;)

Snart börjar årets Eurovision Song Contest final också. Jag vet inte riktigt men jag tycker bara låtarna blir sämre och sämre hela tiden. Vad tycker ni?


Fredag den 13e

Det blev sent igår och jag orkade verkligen inte dra igång datorn för att visa er kläderna, så ni får kanske se dem idag istället.

Förövrigt så har jag invigt fredag den 13e på sämsta sätt. Jag är på pisshumör för jag skulle egentligen iväg på BodyPump med min fina vän Ewelina men så vaknade jag en minut innan bussen gick. Kul! Nej så nu sitter jag här och tjurar. Borde klä på mig och äta frukost så jag hinner med nästa buss. Ett bildlöst, tråkigt inlägg blev det här men  jag har inte tid med något annat. vi hörs senare! Puss!


Paket


Åh äntligen kom mitt paket från Hm.com! Som jag längtat!

Nu ska jag iväg till stan en snabbis med mamma och sen på dansuppvisning, det ska bli jättekul! Får se om jag hinner se hela bara, jag ska på boxning klockan 7 :)
När jag kommer hem visar jag er innehållet i paketet. Puss!


Cirkus



Mamma har vunnit biljetter till den lilla cirkusen som är i stan idag så jag och syster tar med oss Tone och Tindra dit för lite underhållning. Vi får väl se vad de har att bjuda på :)


15:19



Hello fellas! Jag sitter på min stekheta altan och svettas nästan ihjäl för det är så varmt! Äter pastasallad gör jag också. En supergod som mamma gjorde igår med kyckling och pesto. 
hittiills idag så har jag haft två lektioner och sen kilade jag ner på stan och åt mjukglass i solskenet med Evelina.
Nu funderar jag på att slänga på mig bikinin och slappa i solen ett tag. See ya later!


11e Maj 11



Godmorgon! Jag sitter och äter frukost, keso med tärnad apelsin. Typ det godaste som finns! Om ett tag ska jag väl packa iordning lite inför dagen och sen ta mig till skolan. Vi har första utegympan idag, fotboll, jipppie! Not. Nej fotboll är bara roligt om man kör helt utan regler och alla är oseriösa. Tyvärr så ska vi ha vikarie idag, en stenhård vikarie som säkert kommer tvinga på oss alla möjliga regler..

Well jag slutar tidigt idag iallafall och det är ju skönt. Nu ska jag packa ihop. Puss och kram!


Mitt alldeles egna lilla hus




Jag är glad idag för nu börjar det bli varmt så att man kan fixa och dona i trädgården! Jag låter lite som en tant men jag gillar faktiskt att odla och greja. Mamma och jag fixade lite idag och det ser lovande ut :)

Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Efter skolan la jag mig i solen någon timme och sen åt jag pastasallad. Nu ska jag sy i dragkedjan i Fridas klänning hade jag tänkt så den blir klar snart.
Imorgon har jag halv studiedag så jag slutar klockan ett. Oskönt! Vi får väl se vad jag hittar på men blir det fint väder så hittar ni mig på gräsmattan i bikini ;)

Förresten så har jag inte hittat min kofta än. Åh jag blir så ledsen, jag bodde ju praktiskt taget i den koftan! Menmen det är som det är. Kanske någon annan behövde den bättre. Fast jag förstår inte hur man kan vara så pantad i huvudet att man tar någon annans kofta! (Jag vet inte om någon har tagit den men jag börjar nästan tro det...) Nej nu ska jag fixa lite och sen krypa i säng!
Puss på er!


Den 8:e maj -11

Hello! Jag är så himla ledsen för jag har tappat bort min bästa och finaste kofta! En mörkröd oversize... Den bara försvann i fredags. Trodde jag hade den på mig till discot men tydligen inte. Inte hade jag glömt den i idrottshallen heller. Åh hoppas verligen att jag hittar den i syrummet eller så. Min finafina kofta..

Nog om den. Solen skiner ute och jag inviger min nya bikini. Jag gillar den bara mer och mer vaje gång jag ser mig själv! Sen såg jag att Angelica Blick hade en lika, det känns ju inte helt fel ;)
Förövrigt så sitter jag och ritar mönster. Jag vill sy ett par "kjol-shorts" (vet inte vad jag ska kalla dem) alltså ett par shorts som nästan ser ut som en kjol, så himla snyggt tycker jag! Sen är det ju praktiskt också. Nu ska jag fortsätta med mönstret. Pussar!






Bjuder på en bild från valborg. Firade (säger man ens att man 'firar' valborg?) hemma hos Eve med fina tjejer och pizza.


Like Sunshine



Ny bikini från H&M 49.50:- delen. Ett riktigt kap, jag är helnöjd!

Förövrigt så sitter jag och poppar smurfarna och väntar på att Evelina ska komma hit och umgås lite. Vi tänkte laga lite mat och så. Senare kanske Ewelina också kommer men det är inte säkert, we'll see ;)


Back in buissness



Hejsan! Nu, efter mycket tjat och gnat så är jag back in buissness. Här ovanför ser ni tre bilder från småbarnsdiscot vi arrangerade igår. På första bilden står jag och posar med snyggingen Lois och på andra bilden har vi ingen mindre än super Mario! Eller ja iallafall Moa utklädd till Mario ;) På tredje bilden har vi söta Sandra utklädd till Pippi Långstrump!

Nu ska jag in till stan och springa älvpromenaden som är hur fin som helst, och sen köpa jordgubbar! Puss på er!


RSS 2.0