30 mars 2011


Weheartit.com

En riktigt härlig dag. Först var jag i skolan som vanligt, slutade halv ett och gick till gymmet och körde lite easyline och powerwalk. Tog bussen hem vid halv tre och åt quinoasallad och slappade lite. 4 kom pappa hem och så skjutsade han mig till Verket (dit jag skulle på typ ett möte) Det tog ungefär en timme och sen åkte jag hem igen. Åt pasta med spenat och tomat och fiskpinnar till det (weird kombination jag vet men hade inte så mycket annat). Gick ner till KU på Michelles dop. Fikade och åt jättegoda piroger som Gunilla hade bakat. Kom hem vid nio och sen dess har jag bara segat i soffan.

Nu ska jag gå och lägga mig och kika i nya ToppHälsa och sen sova. Puss och kram!



Donuts


Ph by me

Jag ligger i sängen och slappar och planerar lite inför imorgon. Eller planerar och planerar, skriver en lista över det jag behöver få gjort. Bland annat behöver ringa några viktiga samtal, t.ex. ett till Stadiums kundtjänst för att klaga på dem. Ni minns att jag beställde en röd sportbh därifrån för någon dag sedan? Jag fick hem den idag men jag blev minst sagt irriterad! Jag beställde en röd bh i storlek S och fick hem en svart i storlek XL, hur i hela världen får de en lite röd att bli en stor svart?! Jag är såå sur!

Förutom den incidenten så har min dag varit riktigt bra. Filip mötte upp mig efter skolan så gick vi hem till honom där i knappt gjorde någonting alls. Vi tittade lite på tv och slappade vilket var väldigt skönt faktiskt. Sen vid åtta så hämtade mamma mig så åkte vi till nya ICA (som hade invigning idag) och handlade. När vi skulle gå ut så fick vi en liten goodiebag också, fylld med en marabou premium mörk choklad med havssalt, kaffepulver, lantchips och en stor förpackning med nå nya flingor. Rätt bra tycker jag!
När vi kom hem så dukade jag upp med lite fika till mig och syster och sen gick jag och la mig med datorn.

Nu ska jag somna till ljudet av porlande vatten och kväkande grodor. Vi hörs imorgon! Puss och kram!


Onsdag 30 mars 2011


En bild jag tog i somras.

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost, smoothie och ägg fick det bli. Så himla praktiskt när man gör iordning en stor sats smoothie på kvällen innnan, då har man både till kvällsis, frukost och ett mellis.

Idag är jag glad! Solen skiner ute och vi har bad i skolan så jag får använda min nya bikini! Badet i skolan får bli min träning idag för jag tänker ägna min tid efter skolan åt att vara med Filip. Vi tänkte kolla in nya ICA som har invigning idag och kanske ta en fika och se en film.

Nu ska jag kila iväg, puss på er!


Easyline, chailatte och mjukisbyxor


Hälsosmoothie med kesella, blåbär och citron, halv åtta hos mig (Halv tio?) och gojibär. Det blev kvällens mys för mig.
 
Jag är helt slut i musklerna efter dagens pass. Först shakade jag loss på zumba på lunchen och sen provade jag  på ett Easyline pass på eftermiddagen (anledningen till mina trötta muskler). Det är styrkemaskiner där tyngden regleras med lufttryck vilket innebär att ju fortare och ju större rörelser du gör, desto jobbigare blir det. När jag kom dit och testade lite innan passet så blev jag lite orolig, det var ju inte jobbigt! Men, med en superpigg ledare som sprang runt i rummet och gjorde motstånd här och där samtidigt som hon skrek, liiite till, liiite snabbare! Bättre kan du! BRA där! hela tiden, då blev det jobbigt. En halvtimmes pass och jag tog ut mig totalt! Skulle dock kunna kombinera det med något annat pass eller en stund på löpbandet.

Sammanfattningsvis så var det riktigt jobbigt och en genomkörare för hela kroppen på bara en halvtimme! Perfekt att kombinera med några kilometer på löpbandet. Jag kommer verkligen testa på det igen!

För övrigt så har jag fikat med mig underbara bästa vän idag. Det var evigheter sen jag träffade henne så det var riktigt trevligt! För mig var det mellistime så jag fikade en banan och en chailatte, helt perfekt om ni frågar mig. Jag var inte ens sugen på något sött! Framsteg framsteg.

Nu ska jag packa badväskan till imorgon och sen krypa till kojs. Nattinatti!



Kost och träningsföreläsning


Frukt frukt frukt, vad skulle jag göra om det inte fanns?

Dagen har varit riktigt bra. Pallrade mig upp vid åtta och tog en långdusch. Kom på att jag inte började förrän halv ett så bjöd hit mormor på fika. Städade mitt rum och gick till bussen. När jag åkt smsar Evelina att engelskan är inställd vilket innebar att jag blev hel ledig idag. Spenderade dagen hos Filip istället. Vi tittade klart på Prison Break och jag grät floder. Sen gjorde jag pasta och tonfisksås och gick och tränade.

Idag blev det bara en halvtimme på löpbandet för jag kände att jag inte orkade så mycket mer. Varvade powerwalk och jogg i 5-minutersintervaller. Kändes lite lagom för idag. När jag var klar hoppade jag in i duschen och bytte om och sen gick jag en trappa ner på kost och träningsföreläsningen.
Den var riktigt intressant. Mycket visste jag redan men jag fick en del bra tips faktiskt. Jag kanske kan skriva ett inlägg med lite av det hon pratade om någon dag?

Nu ska jag krypa till sängs. Nattie! 


Dagens outfit



En usel bild på hur jag ser ut idag. Jeans - Gina Tricot | Body - Vero Moda | Halsband (Nytt!) - Bikbok | Armband - Glitter | Kofta - Frank Q




En kickass frukost


Ph : by me

Mormor var just här på besök och fikade lite medan jag åt frukost. Detta fick det bli idag. Jag har svårt att äta smörgås och liknande på morgonen så då passar en smoothie perfekt. Den jag gjorde idag är en riktig vitaminbomb med spenat, citron, ingefära, banan och mango + vatten. Bananen och mangons sötma gör att spenaten inte smakar något alls.

Nu sitter jag här och bloggar lite och ska snart dra mig iväg mot bussen till skolan. Jag har bara en lektion idag så jag slutar vid halv två - två någon gång. Då ska jag träffa min fina pojkvän och sen ikväll ska jag träna och gå på en kostföreläsning de annordnar på gymmet. Det ska bli riktigt intressant!

Lägger upp dagens outfit senare. Puss!


Sportbh och boxningshandskar


Beställde hem den här från Stadium för någon dag sedan. Nu när jag tränar rätt mycket så behöver jag en bra sportbh och har letat ett tag. För någon vecka sedan jag provade den här modellen och gillade den. Dock var det i en storlek för stor så nu när jag såg att den fanns på stadium.se i min storlek så slog jag till! En röd fick det bli, lite roligare än en svart tycker jag. Nu väntar jag bara på att den ska komma hem så jag får använda den.

Förövrigt så gick det riktigt bra att träna idag! Core och Box blev det och jag tog verkligen ut mig helt och hållet! Det var riktigt skönt men tyvärr så fick jag allt för stora handskar på boxen så det var lite svårt att slå. Behöver ha small men det finns väldigt få sånna så idag fick jag large... Vore toppen med ett par egna men de kostar ju ganska mycket. Eller ja, mycket och mycket men känns inte värt 350 kr, då kan jag lika gärna låna ett par stora.
Om någon ser några billigare någon stans kan ni ju kanske tipsa mig? Vill gärna ha ett par casall..

Nu ska jag hoppa in i duschen och krypa till sängs. Godnatt!



En toppendag i Stockholm med fina flickor



27 Mars 2011



Dagens klädval = Slappt och skönt. Mina nya mjukisar (som visade sig vara perfekta) från BikBok och ett linne från H&M.

Söndag idag. Av någon anledning den tråkigaste dagen i veckan. Dagen har hittils ägnats åt plugg och så kommer den fortsätta. Med ett litet avbrott för träning och städning av rummet bara.

Jag funderar på att förändra min blogg lite. Bli lite mer träning och matinriktad med en touch av kläder. Det är ju trots allt mina stora intressen. Att fixa en ny design tar nog ett tag för jag vill ha många fina bilder och just nu är det bara trist och grått ute.

Nu ska ajg göra en sallad till köttet pappa grillar och sen ska jag äta. Tidsinställer ett inlägg med bilder från igår så det inte blir så tomt här när jag är och tränar. Puss!


26 Mars



Jag har haft en toppendag i Stockholm med ett gäng härliga tjejer! Det kändes inte som att det gått en dag sen vi sågs sist, allt var precis som om vi fortfarande gick i samma klass. Jag köpte ett supersnyggt halsband, tre nagellack och ett par mjukisar (som tyvärr blev fel storlek så ska försöka byta dem). Inte så mycket men så var jag inte ute efter något speciellt heller. Musikalen Romeo och Julia var verkligen jättebra och absolut sevärd tycker jag.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på någon norsk verision av Beck men ska snart krypa i säng för jag har otrolig huvudvärk. Hoppas det blir bättre till imorgon. Då får ni bilder på det jag köpt. Godnatt!


Huvudstaden



Min dag har varit toppen! Vaknade bredvid min fina och slappade bort halva dagen framför Prison Break, åt på kinarestaurangen och tittade på mer Prison Break. (Nu har jag bara ett avsnitt kvar på sista säsongen! Väldigt tråkigt tycker jag för PB är det bästa jag sett.) Åkte hem från Filip vid fem, gjorde bakad potatis, tog en powerwalk och slappade. Chill dag.

Imorgon ska jag till huvudstaden med min gamla klass (dvs min högstadieklass) och shoppa samt gå och se Romeo och Julia med Måns Zelmerlöv! Det ska bli jätteroligt att träffa alla igen och få shoppa lite!

Nu ska jag krypa ner i sängen för jag har varit uppe på tok för länge nu!  Godnatt!


24 Mars



Bloggen har hamnat lite åt sidan för stunden men jag återkommer snart med bättre update.

Nu ska jag iväg och mysa med min mormor och sen träna. Natten spenderas hos fina Filip. Puss!


21 Mars



Mathilda och Gustav, så söta :*

Nu ska jag iväg till skolan. Jag varken hann eller orkade blogga igår, vi får se om det blir bättre idag. Efter skolan ska jag iallafall till Filip tror jag. Puss!


Tattoos


Bilderna är från tattoologist.com

Jag är riktigt sugen på att tatuera mig som på någon av bilderna där uppe. En tatuering på ryggen är så sjukt snyggt tycker jag. Dock så skulle jag aldrig tatuera mig i svanken, det kan vara riktigt snyggt på andra men jag vet inte, gillar det inte bara. Revbenen är också ett riktigt snyggt ställe att ha en tatuering på. Kanske tre svalor på revbenen? Åh så snyggt!♥

Nu ska jag fixa mig lite och sen ta mig ner till Ica och handla lite. Senare kommer Isa hit och umgås lite. Vi tänkte basta och lite sånt. Trevligt! Skulle egentligen till Mathilda ikväll med det körde ihop sig lite med skjuts och så så vi ska ses i veckan istället.


En suck av sommarens sista dagar




Snart kommer Filip hit. Vi ska mysa hela kvällen. Imorgon ska jag träffa min Mathilda + några fler. Längtar lite, så länge sen jag träffade henne nu...


Today



Såhär har jag sett ut idag. Letade fram min gamla jacka jag köpte för nått år sedan. Vet inte om jag gillar den men kan väl använda den någon gång och se hur det känns.

Nu: Promenad i solen sen blir det iväg på jobb!


Nattinatti

Tänkte bara säga godnatt! Nu kryper jag ner i sängen och stänger mina blå för idag. Puss!


Min syster hon är snäll hon!



Skickade ett paniksms till mamma på bussen hem. Jag skrev att jag var så hungrig att jag skulla vräka i mig chips mot min vilja när jag kom hem om jag inte åt något snart. Då måste hon ha ringt hem för när jag kom hem så stog syster och stekte fattiga riddare till henne och mig. Extra goda fattiga riddare med grädde och apelsin och med sirap och yoghurt till. Så gott!

När jag ätit var jag ut och gick med Moa i en timme ungefär och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Snart ska jag gå och hjälpa mamma med maten. Kebabsallad i pitabröd. Yum!


Stylisterna



Jag sitter här och tittar på några avsnitt av stylisterna som jag missat. Jag tycker den serien är riktigt rolig! Tråkigt att avsnitten är så korta bara. Min favorit av dem som är kvar är Caroline! Hon är så glad och trevlig och är alltid snygg! Jag skulle gärna se mer av henne efter stylisterna. Om Caroline inte vinner så hoppas jag att Melody ska göra det för hon är så himla snäll! Glädjs åt andra och hjälper gärna till. Hon är jordnära och mogen. Att hon har grym stil gör det bara bättre.
Någon som däremot inte är värd att vinna är Kajsa. Hon bara letar fel och är sur. Såfort något blir fel skyller hon på andra och hon kan verkligen inte glädjas med andra. Nej usch!



Vem blir det, Melody eller Caroline?


22:03


Shorts Mammas gamla avklippta Levis. Linne (nytt) H&M.

Idag har jag myst med min Filip och bara tagit det lugnt. Jag blev alldeles matt efter duschen imorse så jag har inte orkat med något annat. Filip åkte hem vid fem någon gång och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Huvudet värker och jag har ont överallt. Vi får se om jag orkar gå till skolan imorgon..
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt Stylisterna och sen ska jag sova. Puss!


Romme 3 Mars 2011

Väldigt försenade men här är iallafall bilderna från Romme!


Jag och min fina pojkvän.


Isa som för hundrade gången spänner på sig snowboarden


Så söt!


Haha i ankarliften. "Sista bilden av oss innan vi dör" (den brantaste delen av liftbacken, säger man ens så, liftbacke? närmade sig)


Cooling! Alla fick vänta på mig så jag kunde ta bilden, haha


Ful bild? haha :)


De coola killarna


De ännu coolare killarna


13 Mars 2011



Jag vaknade jättetidigt (för att vara mig) idag, halv nio. Det var för att familjen åkte iväg mot Romme då och slamrade och pratade så jag vaknade. Det är väl inte så konstigt att jag vaknade men att jag inte somnade om, det är konstigt.
Nu ligger jag iallafall i sängen och tittar på Stylisterna och äter frukost. Jag var inte sugen alls men jag måste äta för penicillinets skull så det fick bli en ostmacka och varm oboy. Oboyen blev himla god måste jag säga! (tyvärr lika onyttig som god) Jag skummade lattemjölk och grädde + lite vanlig mjölk och blandade i oboypulver och kardemumma. Mums!

Well nu ska jag kolla klart på avsnittet och sen hoppa in i duschen. Vilket nog kommer ta ett tag då jag inte orkar speciellt mycket. Får leta på en pall och sitta ner och duscha, haha!


Melodifestivalen 2011..



..tycker jag ska vinnas av The Moniker! Man blir så glad av hans låt och jag tror den kan klara sig bra i Tyskland. Fast jag blir inte ledsen om Eric eller Nicke Borg vinner heller. Bara inte Danny eller Sanna vinner för de var verkligen inte bra!

Men, min favorit är utan tvekan Sara Varga. Hon har en så fin röst och låten är underbar! Men jag tror inte en låt på svenska går så långt...

Well anledningen till att jag knappt bloggat de senaste dagarna är för att jag har blivit sjuk igen! Bihåleinflammation konstaterade doktorn den här gången. Min kropp kommer bli inpregnerad av penicillin...
Nu mår jag bättre iallafall, sitter och äter gott och blandat och myser framför Mello finalen.
Imorgon kommer familjen spendera dagen i Romme och jag får inte följa med för att jag är sjuk. Jag tror att jag skulle orka följa med men vet ej om jag skulle vara så frisk på måndag då...




Beach 2011

jag sitter på bussen in till stan och lyssnar på musik. Ett måste om man vill kunna tänka då bussen just plockade upp 30 småungar som låter mycket mer än man väntar sig. Jag slutade ju tidigt idag så jag har både hunnit åka hem, packa träningskläder och Chillat lite sen jag slutade. Nu sitter jag Somsagt på bussen till stan. Jag ska gymma och sola hade jag tänkt. sen vid 5 ska jag på Yoga. Det var länge sen sist jag var på Yoga så vi får väl se hur det går. Haha. Nu ska jag fortsätta dricka min blåbärs Smoothie och njuta av tystnaden när ungarna går av.


Thursday


Modell: Jag Fotograf: Felicia

Godmorgon! Det är torsdag idag vilket innebär att jag har kortdag i skolan. Från 10 över tio till halv ett. Efter skolan ska jag träffa min underbara mormor. Det känns som att det var evigheter sen jag träffade henne så det blir trevligt! Spenderar nog några timmar hos henne innan det är dags för yoga klockan fem. Jag tar det lite lugnt med träningen nu eftersom att jag fortfarande hostar. Igår kväll upptäckte jag även att det liksom "pyste" från bröstet när jag andas in och "brummar" när jag andas ut. Läskigt.

Ikväll är det KU också. Det var ett tag sen jag var där nu, jag har haft så himla mycket att göra ett tag men idag ska jag dit och umgås lite.

Ha en fin dag! Puss!


9 Mars


Ph by pappa Modell jag. I Norge i somras på en underbar strand (om den varit någon grad varmare)

Jag sitter och väntar på att min lektion ska börja och drömmer om sommaren. I somras var jag ju i vackra nordnorge och hälsade på släkten och hade det allmänt härligt och nu i sommar vet jag inte vad jag ska göra. Till hösten är en tripp till turkiet inplanerad iallafall. Det ska bli jätteroligt för jag har aldrig varit utanför norden!
well jag ska väl ta och plocka fram allt så jag kan fortsätta med min klänning. Gah jag har så otroligt mycket inspiration och idéer just nu så jag håller på att spricka! Vill sy så himla mycket men har ingen tid...


Fettis dagen


Bild från en kul kväll i somras. Saknar!

Seg dag idag. Pms kallas det visst. Allt har blitvit fel. Va och gymmade iallafall, jag och Evelina som båda förtfarande är lite sjuka så ut som två slöa tanter kan jag tänka mig såsom vi klagade och pustade. För att vi var sjuka såklart. efter det spenderade jag några timmar med min underbara pojkvän och sen åkte jag hem och åt en semla och nu ska jag sova. Godnatt!


Monday evening

Hej! Kan inte säga att bloggen varit bra uppdaterad under helgen men det är för att jag har blivit sjuk! Åkte på en liten förkyldning på lördag morgon och låg däckad hela dagen igår. Nu mår jag bra igen så det blir skola imorgon.  Tänkte skaka lite rumpa på lunchen till och med. Det är perfekt att gymmet har lunchpass tycker jag!
Well tänkte bara uppdatera er lite om läget. Pusspuss!


5 Mars 2011

Godmorgon! Solen skiner ute och jag har nyss kommit tillbaka från frukosten (som var riktigt bra!) och håller på att packa ihop lite. Snart ska vi ner på stan och kika lite till i affärerna. Senare ska vi till Barkaby på någon outlet. Det blir nog en toppendag!



D E S I G N A T



Hotellet vi bor på, Clarion Sign, är ritat av Gert Wingårdh (som bland annat har ritat Universeum i Göteborg och House of Sweden i Washington) och inrett med designermöbler från flera av Skandinaviens främsta formgivare. Just vårat rum är inrett med bland annat möbler signerade Norway Says och Fjord Fiesta. Hela hotellet är pure design. I love it!
Det enda jag kan komma på som inte är helt toppen är glasdörren till toaletten. Visst snyggt och så i designväg men praktiskt? Nja.. Det känns lite som att vara i samma rum som de andra vilket kanske inte är så trevligt när man uträttar behov eller duschar.

Nu ska jag krypa ner mellan lakanen och sova. Imorgon väntar en härlig hotellfrukost och sedan mer shopping. Köpte lite idag men visar det imorgon när jag kommer hem.

Godnatt!


Huvudstaden



Framme i Stockholm nu. Sitter på hotellrummet och chillar med lite. Vårat rum är himla snyggt! Jag ska ta lite bilder så ni får se senare.
Nu ska vi gå ner på stan och äta lite, för min del blir det sushi skulle jag tro. Mums!


Rödbrun



Även mitt hår fick sig en släng av hårfärg och här ser ni resultatet. Jag blev jättenöjd men nästa gång blir det nog liite mer åt det röda hållet. Dock så gör inte bilden färgen rättvisa för det är mörkare i verkligheten.

Just nu sitter jag i sängen och ser över vad jag ska fixa till imorgon när jag ska åka till Romme med min Filip, Isa och några till. Skönt att ha allt färdig fixat ikväll så får man några minuters extra sömn imorgon bitti. 
Det ska bli jätteroligt att åka iväg men jag är lite orolig för jag kan faktiskt inte åka! Jag kan ta mig ner för backen (såvida den inte är för brant) men fort går det inte och det ser inte speciellt snyggt ut. But hey! alla kan inte vara bäst på allt. Jag har åkt slalom en gång förut och det var inte speciellt länge så jag borde inte vara bättre än jag är. De andra får helt enkelt varva mig några gånger bara. Haha.

Puss!


Stjärnorna finns här



Nyss hemkommen från Falun. Fixade tandställningen bland annat (inte långt kvar nu!) och småshoppade lite. Ni får se vad senare. Nu ska jag kleta i lite färg i systers hår.

Later!


RSS 2.0