Perfekt sommaroutfit



Godmorgon! jag har nyss vaknat och ska alldeles strax iväg tilll mina kusiner som jag ska vara barnvakt åt. Jag tänkte höra med deras mamma om hon har en symaskin jag kan låna för jag har massor med saker som behöver lagas och då är det ju perfekt att göra det idag. Men vi får se, det kan ju hända att hon är jättestressad och inte hinner. Wellwell ha en fin dag sötnosar!



23:49 29 Juni 2010

Jag har haft en av de mysigaste dagarna på länge idag. Den började med att jag gick upp och satte mig vid datorn lite. Vid halv tolv ungefär så kom Filip och vi myste i solen hela förmiddagen. Vid tre ungefär började vi känna oss lite hungriga så vi plockade fram en engångsgrill och grillade hamburgare. Extra gott blev det när det var JAG som grillat. Såklart:D Sen framåt sex någon gång så hämtade jag, Frida och Filip upp Matilda och så åkte vi till lillsjön och badade. Vi badade inte speciellt länge, men tillräckligt för att det skulle räcka. Jag var jättetaskig mot Matilda och skvätte ner hela henne innan hon hade doppat sig. Usch jag har dåligt samvete för det faktiskt för jag vet hur det skulle kännas om det var jag som blev nerskvätt. Förlåt Matilda:(
Efter vi hade badat så åkte vi hem till Filip och tittade på film, eller jag och Filip iallafall. Matilda och Frida vet jag inte vad de gjorde. Vid halv elva körde jag och Frida hem och nu ligger jag här.
Imorgon ska jag vara barnvakt mellan 8 och 16 och sen på kvällen blir det bio och mat med älskling. Vi ska se den sena visningen av Eclipse klockan 22 så vi tänkte äta innan. Det blir väl något otroligt romantiskt som American eller City Burger. Haha:) Mina förväntningar på filmen är höga och det ska bli riktigt mysigt med mat och bio imorgon. Det blir lite som en dejt. Myyys!

Nej nu borde jag sova om jag ska orka upp imorgon (elva minuter kvar). Sov gott!




Pic's from Stockholm last year



Sommar och sol

Jag har setat klistrad framför Nellys rea i snart en timme. Jag kan inte köpa något men ändå pinar jag mig genom att sitta och titta på alla fynd. Menmen så är det. Jag ska ju faktiskt till Sthlm om en vecka. För typ 5 minuter sedan så ringde Filip och sa att han skulle åka så han borde vara här om ungefär 5 minuter. Bäst jag sätter fart så jag hinner bli klar med allt innan han kommer.


Inte långt kvar tills man kan hitta smultron i buskarna!



Grillad laxfilé med parmesanpasta



Jag har haft så fullt upp idag att jag helt har glömt bort bloggen! Först var jag ju och jobbade och när jag kom hem så stack jag och ut och sprang. Efter det grillade vi och jag satt i evigheter och bara myste på altanen. Nu har jag precis sett två avsnitt av Satc (Sex and the city) och ska snart krypa ner i sängen.
Imorgon ska jag vara med Filipälskling. Vi får väl se vad vi hittar på, om det blir fint väder kanske vi åker iväg och badar/solar någon stans. Jag hoppas iallafall det:)

Godnatt sweeties!


Nu blir det jobb!


Linne - H&M   Hotpants - American appareal  

Jag är sen somvanligt. Jag skulle ha varit i Dicka nu men ändå sitter jag här. Varför? Jag vet inte. Ska nog rappa på lite och sticka iväg. Ha det bra!



28 Juni -10

Godmorgon! Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå ut och kika om det var fint väder och det var det. Det andra jag gjorde var att göra iordning frukost och attta med både den och datorn ut på altanen, så nu sitter jag här och äter frukost och bloggar. Så fort jag har bloggat klart ska jag koppla in datorn i stereon och sätta på lite musik, sen slänger jag mig i solstolen på gräsmatta för att fånga några av solens strålar. Vid två ska jag till Dicka och jobba igen. Visst det är värt pengarna men jag skulle vilja hänga med trevligt folk vid en trevlig sjö någon dag också. Det får bli sen, efter norgeresan typ. Eller nästa vecka om den blir fin. På måndag nästa vecka så ska jag iallafall till Sthlm med mamma och Frida, förhoppningsvis så hänger Ange på också. Då blir det shoppiiiing!

Nej nu ska jag ut i solen. Puss på er!


T J E J M I L E N



Ja då var man anmäld till tjejmilen 2010 då. Det kommer bli en riktig utmaning att komma i form men såfort jag hade anmält mig så sprang jag en testrunda för att se hur mycket jag har förlorat sen sist jag sprang. Förvånansvärt nog så hade jag inte förlorat mycket alls och jag tyckte knappt att femkilometern knappt var jobbig! Det var hääärligt!:D

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen. Nattie!



Midsommarafton


Ph1: Jordgubbstårta till efterätt, mmm! Ph2: Midsommarstången vid Grytnäs Gammelgård, jag blev förvånad över att det var så mycket folk! Ph3:Millan och hennes otroligt söta unge som jag hoppas döps till Saga. Ph4: "Saga" om jag får bestämma:D Ph5: Norsk fylla. Ph6: Den obligatoriska sillen. Ph7: Kusin Filip och pappa spelade gitarr och vi sjöng:)


27 Juni -10

Morning morning! Solen skiner och allt är toppen:D Jag har just gått upp och håller på att koka nudlar till frukost. Om 10 minuter ska jag vara i Dicka för att jobba lite, men först tänkte jag slänga in lite bilder från min midsommar.


Summerevening


Ph 1: The real me. Haha. Ph 2: Ost och kex Ph 3: Hedvig blev trött och somnade på soffan, sötan! Ph 4: Mys.  Ph 5 : Kan det bli mer midsommar än så?

Nu har gästerna dragit sig hemmåt efter en trevlig kväll. Jag är supertrött och ska alldeles straxt krypa ner i sängen och sova några timmar innan jag ska upp och jobba vid nio. Senare vid tre ska hela släkten samlas för lekar och pizza hos kusinerna. Den här helgen blev en riktig släkthelg! Mys.

Nej nu ska jag sova. Puss!


Skalmanneeeen


Skalmannen tog sin första utomhustur idag och oj va han for runt! Han sprang så fort han kund med sina korta ben. Inte så fort alltså. Haha.
Förresten så fick jag som jag ville, mina andra kusiner kommer hit om ett litet tag. Vi ska väl spela lite kubb och ha det allmänt trevligt. Ost och kex hörde jag det ryktas om också, mums!:D Nej nu ska jag marinera mig i myggspray och joina de andra. Puss!



Lookbook Midsommarafton


T-shirt, Halsband, Skor & blomma - H&M | Shorts - New Yorker

Jag har haft en toppenmidsommar! Vi åt gott, lekte lekar och hade det allmänt bra. Jag tog väldigt mycket bilder och några kommer upp här ikväll eller imorgon. Nu ska jag ut och steka lite i solen och sen får vi se vad som händer. Förhoppningsvis så åker vi till någon eller att någon kommer hit.

Puss!



13:37

Nu är jag snart färdigfixad, lite makeup bara så är jag done! Tyvärr så glömde jag lite dumt bort att jag ska ha fetaste moppehjälmen på huvudet när jag kör dit. Menmen. Jag ska fixa en outfit bild hemma hos dem för nu måste jag packa ner datorn.

Glad midsommar allesammans!


Så ser det ut när skalbaggar ligger med varann



Jag har nyss kommit in från en sväng med fyrhjulingen, vi plockade blommor till att pynta med:) Jag tog lite bilder också, de ovanför. Jag tycker den sista bilden är lite fräck. Haha:D
Om 45 minuter ungefär ska jag vara färdigfixad för att åka iväg till kusinerna, hur nu det ska gå. Jag måste platta håret, välja kläder, sminka mig OCH hjälpa Frida. I better begin.

Puss!


Så ser det ut när skalbaggar ligger med varann



Jag har nyss kommit in från en sväng med fyrhjulingen, vi plockade blommor till att pynta med:) Jag tog lite bilder också, de ovanför. Jag tycker den sista bilden är lite fräck. Haha:D
Om 45 minuter ungefär ska jag vara färdigfixad för att åka iväg till kusinerna, hur nu det ska gå. Jag måste platta håret, välja kläder, sminka mig OCH hjälpa Frida. I better begin.

Puss!


No flowers for me


Det blev ingen blomsterplockning för min del iår ändå. Rebecca sötan försov sig så vi missade traktorerna med någon minut. Men det gör ingenting för jag tycker ändå att det är rätt skönt att gå upp tidigt, dagen blir så lång då. Om ett litet tag ska jag följa med mamma och pappa och plocka lite blommor till altanen så jag får ju plocka blommor ändå;)
Vid två ska vi åka till mina kusiner och käka lite lunch, typ sill och potatis och sen gå ner till midsommarfirandet i deras lilla by. Senare på kvällen blir det middag hemma hos dem. Vi ska ta med oss kyckling att grilla, på tal om det så ska jag gå och marinera kycklingfiléerna nu.

Puss!



Midsommarmorgon


Goodmorning sunshines!

Idag är det midsommarafton och jag ska snart iväg ner till parken för att åka iväg och plocka blommor med Rebecca och halva byn. Det är som en liten tradition att man åker med antingen traktor och vagn eller på ett lastbilsflak till en äng och plockar blommor som sedan används till att klä midsommarstången. Jag har gjort det sedan jag var mini så än tänker jag inte bryta traditionen. Nu ska jag leta reda på gummistövlarna och sen kila iväg.

Puss!



What I've bought

Ja detta var vad jag fick med mig hem från Västerås. Jag är helnöjd:D Jag har letat länge efter ett par beiga lite "pösiga" shorts med halvhög midja, och så idag så fanns de bara där på New Yorker för 169:-.

Det stora halsdandet
som så många bloggat om kommer ifrån H&M och kostar 99:-.

Örhängena i form av ugglor, hypermoderna och supersnygga kommer ifrån Gina Tricot vilka också ringarna samt de andra paret örhängen gör.

Den blommiga bikinin har jag spanat på länge men som oftast när jag ska köpa något så är det slut när jag väl har bestämt mig. Den här gången hade jag dock bättre tur för bikinin som är slut sedan länge på hemsidan fanns på Gina Tricot i Västerås. Gah vad glad jag blev!:D

Till sist haffade jag det superfina halsbandet med en berlock på från BikBok, ett riktigt fynd perfekt att matcha med det mesta.



Lookbook 24 juni


Skor - H&M (nya!) | Shorts - Gjort själv | Linne - H&M (Nytt!) | Halsband - H&M (Nytt!) | Hatt - Marknad

Hellouu! Jag har haft en härlig dag i Västerås med bästa Rebecca. Både hon och jag hittade allt vi ville ha så man kan inte säga annat än att det har varit toppen! Jag återkommer snart med bilder på köpen. Puss!


Ett av dagens bästa köp!



God morgon!


Jag har nyss vaknat av att solen sken in på mig och ska snart gå och äta frukost och fixa mig lite. Kvart i tio ungefär kilar jag iväg till mormor någon timme och rensar lite ogräs. Och sen tolv ska jag infinna mig hos Rebecca så sticker vi till Västerås en sväng.


23 Juni

Jag har haft fullt upp hela dagen men det ena efter det andra. Imorgon bitti ska jag till mormor och rensa lite ogräs och sen vid tolv ska jag till Becca så åker vi och shoppar lite i västerås. Nice.
Jag ska försöka att inte göra av med allt för mycket pengar utifall att det blir en Stockholmstur i nästa vecka med mamma och Frida. Jag hoppas verkligen att några av godbitarna jag spanat in på Monkis rea finns kvar då men jag kan väl inte förvänta mig så mycket. Nej nu ska jag sova tror jag så att jag kommer upp imorgon bitti. Nattie!



Cravings



Lilla sega jag. Som alltid

Sorry för dålig uppdatering men jag har varit utan internet ett tag. Igår var jag ute i Filips stuga och sen sov jag hos honom och kom just hem därifrån och nu ska jag iväg till dicka för lite hederligt trädgårdsarbete. Som jag redan är sen till ser jag! Oops! hörs sen!


Lookbook 22 Juni


Allt är från H&M förutom halsbandet och armander som är från Åhlens resp, VeroModa

Nu drar jag iväg till Filip. Vi hörs när jag kommer hem!



Somrigt från Depend - 25:- /st



I love you


Jag vaknade av att solen sken in på mitt ansikte genom springan under rullgardinen. Hur mysigt? Snart ska jag ta en dusch och fixa iordning mig för att möta upp Filip. Vi, eller ialafall jag, har lust att hitta på något lite annorlunda mot vad vi alltid gör eftersom att vi har varit tillsammans i ett år idag! Det året har snurrat på väldigt fort för det känns nästan som igår att jag träffade honom första gången.

Nej nu väntar duschen. Puss!
 



Miniprästkragar



Egentligen borde jag sova nu. Jag är trött och känner mig hängig (på väg att bli sjuk kanske?) så jag borde verkligen sova men jag har liksom ingen lust. Jag vill visa er hur fint det var vid halsjön när jag och Becca badade men jag hittar inte minneskortssaken som man laddar över bilder från mobilen med. Irriterande. Jag hittade iallafall kamerasladden men det visade sig att bilderna var riktigt dåliga så jag ska ta nya imorgon. För övrigt så tycker jag att min blogg är tråkig.

Det vore jättekul om ni läsare kommenterade det här inlägget med tips, ideer och synpunkter på hur jag kan förbättre min blogg.

Nej om jag skulle försöka sova lite kanske? Nattie sweeties!



Pic's from yesterday



så går det när man städar noggrant

Jag är så sur! Jag har precis kommit hem från stan med lite fynd och så skulle jag ladda över bilderna till datorn. Vanligtvis så tar jag bara ur minneskortet och kör in det i datorn men nu så satt inte minneskortet i så bilderna sparades till kameraminnet. Ingen big deal tänkte jag. Men! Det var det visste, för sladden man behöver för att connecta kameran till datorn har sprungit iväg och gömt sig. Så nu kan jag inte fixa över bilderna. Jag ska leta mer senare för nu ska jag iväg på boxning och efter det ska jag och becca bada.



21 Juni -10

Hejsan! Jag sitter hemma hos Filip och väntar på att vi ska köpa pizza. Både han, jag och Mathilda är sugna på det så vi tänkte varför inte?
Efter pizzan ska Filip antagligen och måla så då drar jag mig hemmåt. Om det är tillräckligt soligt så tänker jag lägga mig ute och steka. Och kanske någon har lust att bada med mig? :D Jag har varit sugen på att bada sen i förrgår nu! Förmodligen så kommer jag inte att bada. Bara doppa tån och konstatera att det är för kallt. Haha;)

Nej nu ska jag gå och höra med syskonen Björklund om det blir någon pizza. Pusshej!


@ Filips place

myspace image at Gickr

Det här får bli ett supersnabbt inlägg för snart kommer Filip tillbaka och då ska vi kika på film tror jag. Idag var vi ju som Filip skrev, i deras sommarstuga. Vi grillade korv och spelade kubb i eftermiddagssolen. Mys. Efter ett tag så kom min familj och hälsade på och kollade in sommarstugan. Vi gick ner till vattnet och jag fick veta att det var varmt i vattnet. Hur varmt? 14 grader... Trots den ringa värmen så fick jag stor lust att bada så imorgon bitti ska jag försöka få med mig Filip till någon sjö för ett dopp. Nej nu blir det film. See ya!



Gästbloggning... jobbigt// Filip

Jaha, Amanda tvingar mig att gästblogga på hennes blogg medans hon bakar kladdkaka. Vi har nyss vart och klippt gräset hos hundarna, ska snart tillö min sommarstuga :) Amanda tyckte att vi skulle ha med oss något att fika så hon började baka kladdkaka. Gaaaah vad jobbigt det här va.. inge kul alls jue :P

 


Yellowcard - Only One

 



Så är det...

Ja nu var bröllopet slut då, eller ja för oss här hemma iallafall. Gästerna på slottet festar nog ett tag till.
Jag hade i mina lyckliga tankar förträngt att jag är hundvakt så jag tänkte gå och mysa ner mig brevid Filip i min säng men icke sa nicke, jag får lov att gå och väcka stackars Filip så att vi kan kila ner dit och sova där. Vi hörs imorgon! Puss!


Det kungliga bröllopet

Nu har jag setat av och till i flera timmar och tittat på det kungliga bröllopet och jag måste säga att det verkligen har uppfyllt mina förväntningar.

Jag tycker att kronprinsessans brudklänning är helt underbar! Stilren men ändå så speciell och modern. En traditionell klänning med influenser av dagens mode. Wonderful.  Designern Pär Engsheden får stående ovasioner av mig. 
Klänningen är av pärlvit dubbelsidig sidenduchesse med korta armar och utåtvikt krage som följer den rundade ringningen. Ryggen är v-formad med klädda knappar. Ett midjeskärp knäpps i ryggen. Släpet, som är nästan fem meter långt, är kantat med en bård, fäst i midjan och följer slöjans form. Totally perfect.

Middagen var också oklanderligt planerad. Det enda jag reagerade lite på var att glasskulan nästan var obefintlig, men det är väl så det ska vara;)

Höjdpunkten under middagen tycker jag var Daniels tal till Victoria. Det var så fint och personligt. Så sött. Det visade verkligen att han älskar henne.



Ph's: Lånade från Svt.se & tv4.se



Doggywalk

Åh så tråkigt! Solen försvann in i den stora molnmassan:( Jag som ville ha en härlig dag i solen.
Jag och Filip ska iallafall ut och promenera med hundarna nu en sväng och sen sa vi hem till mig och fika. Efter det kanske kanske vi åker till hans familjs nya sommarstuga och kikar. Nicenice.



Solig morgon, mulen dag?

Goodmorning sunshines!
Jag har precis gått upp och släppt ut hundarna och tänkte att jag lika gärna kunde vara vaken. Filip ligger och sover och det ska han nog få göra ett tag till.
Jag slagit på vattenkokaren så den är väl klar vilken minut som helstoch då ska jag göra en kopp chai-te och sätta mig på altanen med hundarna tror jag. När Filip kommer upp blir det väl frukost och en promenad med Izzie och Märta.
Min pappa fyller år idag också så vi ska säkerligen hem och fika. Kanske det kommer lite släkt också.
Nej nu är vattenkokaren klar. Seeya!


21:05

Feels like jag och Filip vann rätt överlägset:D

Helluu!
Jag är på strålande humör och allt känns fantastisk! Efter att jag bloggade sist så har jag varit ute och sprungit, fikat och krattat hos mormor, ätit tacos, spelat kubb (I owned! Eller Filip gjorde men vi låtsas inte om det) och nu sitter jag här vid datorn medans Filip tittar på How I Met Your Mother. Snart kommer Frida och mamma hemfrån hundarna och då ska vi äta glass och titta på Rush Hour. Myys! Efter det åker nog jag och Filip till hundarna och går med dem en sväng och sen sover vi där. Nej nu börjar filmen, ha det bäst! Puuss!


18 Juni -10

Jag är helt slut! Skakis i hela kroppen, ögonen svider, huvudet dunkar, halsen rivs och tänderna gör riktigt ont.
Trots att jag gick upp rätt sent, halv tolv så är jag fortfarande trött. Helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig igen men jag måste försöka vara vaken. Sen jag gick upp så har jag städat mitt rum, fixat diskmaskinen, diskat och skärt iordning grönsaker till tacos.

Egentligen ville jag ut och springa idag men nu vet jag inte om jag vågar på grund av att jag känner mig så sliten.
Jag ska nog fråga Frida om hon vill cykla brevid när jag går istället så får jag motion ändå. Sen när vi kommer tillbaka så går vi förbi mormor och fikar lite tror jag bestämt. Fläderbärssaft ska ju ha massa helande krafter har jag hört. Haha.

Ikväll ska jag vara hundvakt igen, Filip kommer och joinar mig ikväll så jag slipper sova ensam hos hundarna.

Nej nu ska jag ut. Puss!


Boring inlägg utan bilder tyvärr.

Helluu!
Min dag har varit riktigt härlig faktiskt. Jag har ju varit hos mina kusiner och hjälpt till med deras gård. Det blev väl inte så väldigt mycket gjort men jag klippte iallafall gräset och sen pantade jag och Hilda ungefär 600 öl och ciderburkar. Vi hade ju fest i helgen;) Haha nej men det var familjen som har hyrt deras hus ett tag som hade slängt ut sex stora sopsäckar med pant i skogen. Först trodde vi att det bara var skräp men  så kikade vi i dem och såg att hela skiten var pantburkar. Det tog oss nästan en timme att panta alla burkarna men det var det värt, 150:- rikare blev vi båda två.
Nu på kvällen drog jag, Hilda, Becca och Moa till Halsjön och badade och badade. Det var riktigt kallt men skönt ändå. Jag simmade tillochmed två längder.

Nu har jag kommit hem och ätit fisksoppa med laxfilé och suttit och degat i soffan och snart ska jag sova. Puss!


Dagens - slappt och skönt


Nu drar jag iväg till Dicka och hjälper till lite på gården med mina kära kusiner. Trevligt. Det blir bikini på så att jag kanske kan få lite färg. Vi hörs när jag kommer hem! Puss!



Torsdag 17 Juni

Godmorgon sunshines! Jag har nyss vaknat och ligger och kollar lite bloggar. Om ett litet tag ska jag ut i solen och steka lite i väntan på att kusin vitamin ska höra av sig. Jag har för mig att vi skulle hitta på något idag men vi får väl se. Hon verkar vara rätt okontaktbar...:P

För övrigt så gör mina tänder jätteont, tillochmed när jag pratar! :'(  När det gör såhär ont känns det bra att veta att det faktiskt kommer göra mina tänder raka och fina om ett tag. Fast jag ska nog ta en alvedon när jag går upp bara för att jag inte tål att ha ont någonstans.

Nej nu ska jag väcka min lillasyster och sen gå ut i solen. Puss!


Sleeptime. ZzzZz

Tiden bara försvann och nu tänker jag lägga mig i sängen och grina lite för att mina tänder gör så j*vla ont. Jag ska nog läsa lite om Abela också. Abela, lyssna på namnet, A b e l a. Så fint! Det tillsammans med Juni och Saga är mina favoritnamn. Fast Abela ligger nog högst på listan.

Vi hörs imorgon sweeties! Puss!



Sommarlistan

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- I solen!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
-  I solen med härligt sällskap. Glass och melon är självskrivet!

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Grillspett med fläskfilé, kyckling och massor av grönsaker.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Jag ska bara chilla hela sommarlovet och så ska jag åka till Norge någon vecka:)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Gul, limegrön, rosa, turkos, aprikos.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Vi klagar alltid på vädret. Regnar det så är det jobbigt och är det sol så är det för varmt.
Jordgubbar och grädde känns också typiskt svensk

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Jag har så många! Men kanske när vi var i Norge och plockade snäckor och badade i det kristallklara men iskalla havet.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Det spelar inte så stor roll faktiskt, men om jag måste välja så väljer jag pool eller havet.

9. Vad väljer du i glassbaren?
Citron/hallon/mango/whatever sorbet

10. Vart går din drömsemester?
- Till Grekland. En riktig "lata sig semester" med mycket sol och god mat eller till en stor stad med massor av shopping!


Äntligen skiner solen!


Helloooo! Äntligen steker solen igen! Det har varit riktigt efterlängtat kan jag tala om! Jag kom precis hem från tandläkaren och tänkte passa på att blogga lite när jag ändå är inomhus. Snart ska jag ut och lägga mig i solen och steka med en bra bok och spotify:D Det kallar jag sommarlov!

Från det ena till det andra så har faktiskt flera stycken frågat om inte jag kan fota allt nytt jag har köpt de senaste veckorna så det gjorde jag igår. Nu ska jag bara sätta ihop bilderna till collage och sen posta dem här. Det tänker jag försöka hinna med ikväll men vi får se hur det blir. När jag plockade fram allt så blev det en hel del!

Nej nu ska jag inte sitta här mer, nu ska jag ut! Ha det bäst!



Pic's from today



15 Juni -10

Dagen har varit super! Blev lite bilder och jag shoppade lite basic stuffs. När jag kom hem var maten precis klar så jag åt lite och sen satte jag igång att fota allt nytt jag köpt den senaste tiden. Nu ska jag fixa med alla foton och sen kommer de upp här. Puss!


And off we go!



Snyggingen Laru ville inte vara med på bild så det får bli en på mig och Ange.

Ha det bäst för det ska vi ha! Puss!



All the boys love Mandy Lane

Goodmorning babes!
Jag har nyss vaknat och sitter i köket med Ange och Mathilda som äter frukost. Jag borde kanske joina dem men jag är såå inte sugen på frukost...

Iallafall så igår kväll så bestämde jag, Ange och Laru att vi skulle hyra film. Vi satt där i soffan och bläddrade blan alla filmer och så fastnar vi för en som verkar söt, iallafall i början. All the boys love Mandy Lane som filmen hette handlade om en tjej, Mandy Lane som verkligen alla killar älskar. Hon följer med ett kompisgäng ut till en rach för att spendera helgen. Hit är det mesta gulligt och fint, perfekt teenmovie typ. Men så plötsligt förvandlas filmen till värsta skräckisen (enligt fegisen, jag, själv iallafall) Jag tänker inte berätta mer om den utifall att någon ska se den vilket jag rekommenderar för trots allt så var den riktigt bra.

Nej nu ska jag nog försöka pressa i mig något. Puss!


Summerrunning

Den där springturen kändes kan jag lova! Fast vad hade jag förväntat mig egentligen? Jag har ju inte sprungit en meter på nästan en månad! Jag vet faktiskt inte varför jag slutade springa, helt plötsligt efter att ha toktränat inför vårruset och uppnått mitt mål (att springa några minuter snabbare än förra året) så la jag bara av.
Ganska konstigt egentligen med tanke på hur skönt det är att springa, speciellt nu på sommaren!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fylla i sommarlistan som jag kopierade från Sweet Kaylee Puss! 



Sometime, I promise

Det blev aldrig så att jag tog med mig datorn till Filip igår så därför bloggade jag inget mer igår.
När jag kom dit så tittade vi på Valentines day, en jättesöt kärlekskomedi som kryllade av kändisar. Nu idag har vi tittat på American Virgin, också en komedi men med american pie vibbar;)
Annars har vi inte gjort så mycket idag, jag har mest lyssnat på när Filip spelar och ätit tacochips.

Nu har jag kommit hem och ska ut och springa en vända. Efter det blir det duschen och sen åker jag hem till Mathilda och sover där. Imorgon följer jag med henne och Ange till Gävle/Västerås och shoppar lite. Trevligt trevligt.

Vi hörs när jag har sprungit. Puss!


Designproblem

Jag blir sjukt irriterad på att typsnittet i inläggen bara fungerar ibland. Någon som kan få det att fungera jämt?


My weekend

Jag som sa att jag skulle vara aktiv nu och så är jag lika dålig på att uppdatera ändå. Jag har haft fullt upp i helgen. Allt gick i ett och det är först nu som jag faktiskt har tid att sitta vid datorn!

Tänkte att ni skulle få en liten snabbgenomgång av de senaste dagarna:


Torsdagen:
Sista dagen i nian. På dagen körde vi lådbilsrally och spelade brännboll mot lärarna. Lådbilsrallyt vann mitt team och brännbollsmatchen vann såklart niorna, med sisådär 52 poäng, det blev 40-92 till oss:D Vid ett drog de flesta hem och fixade sig inför kvällen.
Halv sex träffades vi igen för avslutningsmiddag och efter det avslutning i kyrkan. Under middagen så hölls några fina tal och de finaste var Jonna och Mathias tal. Jag som är så himla gråtig av mig (gråter när jag blir glad, ledsen, sur, arg osv.) grät bort min mascara då. I kyrkan fick vi våra betyg och en varsin ros och superduktiga Elin förvånade iallafall mig med sin underbara sång.
När vi kom ut ur kyrkan så väntade en traktor med vagn som skulle köra oss till bystugan där vår avslutningsfest skulle vara. Traktorturen var riktigt rolig, vi skrek och sjöng och alla var sjukt taggade. När vi kom till bystugan så böt de flesta om och sen sjöng vi karaoke, dansade och hade allmänt roligt. 



Fredagen:
Började med att jag följde med mamma och pappa och tittade på Fridas skolavslutning och sen åkte vi hem och fikade. Vid ett åkte jag till Filip en sväng och åt lite smörgårtårta och gav honom en grattisros. När jag kom dit så kom Veronica (Filips mamma) och grattade mig och så fick jag ett jättefint silverarmband av henne! Som om inte det var nog så kom Filips farmor och gav mig rosor också, fast de glömde jag.
Halv tre åkte jag hem igen och tog emot mina egna gäster. Vi åt potatissallad och skinka och sen åt vi en jättegod cheesecake som mamma hade bakat.
På kvällen sen så åkte jag hem till Mathilda och fixade mig lite och sen drog vi hem till Ange med Germo. Vid elva så skjutsade Anges mamma oss till stan och sen vid tolv kom Filip och joinade oss. Vid ett kom mamma och hämtade mig och Filip och sen skjutsade oss till huset där jag och han skulle vara hundvakt. Eftersom att den ena hunden bara är valp så var vi tvungna att sova där men det gjorde inte så mycket.




Lördagen: Vi vaknade vid fem av att Märta (valpen) ylade nerifrån så jag blev tvungen att gå upp och släppa ut henne ett tag. Jag gick och sov igen och sen vid nio gick jag upp. Efter nån timme ringde mamma och frågade om vi ville med till stan och det ville vi. Filip hämtade upp sin bas och när vi kom hem så satte sig han och Frida och spelade lite medans jag var och gick ut med hundarna. Resten av dagen spenderade vi på alltanen med min familj. Vi spelade kort och åt och åt och åt, haha:) Vid elva åkte vi till hundarna och gick ut med dem och sen sov vi.

Idag vaknade jag återigen vid fyra och släppte ut Märta. Så gjorde jag några gånger och sen vid elva gick jag upp. Jag och Filip gick en promenad med hundarna och sen käkade vi frukost och tittade på tv nästan hela dagen. Vid fyra skulle jag på träning men det var ingen träning så jag kom hem rätt fort igen.

Nu ska jag köra iväg till Filip och sova där. Vi hörs säkerligen senare med mer bilder. Puss!



10 Juni

 

Min outfitbild blev failad så ni får en vanlig bild istället.  Skjorta - H&M herr

Goodmorning sunshines!
Idag är det torsdag och sista dagen i skolan. Härligt!
Jag har precis fixat mig och nu sitter jag och väntar på att nudlarna ska bli klara och målar mina naglar. Idag blir det en ljus beige/vit skimrande färg. Färgen är jättefin så det skulle kunna bli jättefint men jag är ju så klumpig så jag kommer åt överallt:(
När jag har ätit så ska jag bara fixa lite grejer och sen tar jag moppen till skolan. När jag kommer hem så blir det till att börja fixa mig direkt så jag är ute i god tid, hellre klar nån timme innan än att inte bli helt klar;)

Nej nu ska jag äta och sen åka iväg. Ha det bäst, puss!


I'm back.

Yes, nu är jag tillbaka. Somsagt så var jag ju så trött på min gamla design att jag till slut inte orkade blogga! Sjukt.
Nu har jag tagit tag i saken och min blogg har fått en total make over. Jag är riktigt nöjd faktiskt!

Annars så har tiden bara rusat fram, idag var det liksom näst sista dagen i nian! Det känns både sorgligt och spännande på samma gång. Mest spännande tror jag faktiskt. Hehe:)

Imorgon smäller det alltså. Först på dagen så ska vi spela brännboll mot lärarna, köra lådbilsrally och lite annat smått och gott. Sen vid halv sex ska vi ses igen och mingla lite som lärarna säger och sen blir det middag. Halv åtta har vi avslutning i kyrkan och sen ska vi åka traktor och vagn till bystugan och fira att det är sommarlov!
Underbart om ni frågar mig.

Nu ska jag gå och föna håret och sen ska jag sova. Vi hörs imorgon med en morgonblogg och dagens.

Pusspuss!


2 Juni

Jag har inte bloggat på evigheter men det är så himla mycket annat som händer just nu. Massor i skolan och så.
Sen håller jag på med en ny blogg design också som jag vill få upp. Ljus kommer den bli för er som undrar.
Iallafall så är jag så trött på min design så att det känns tråkigt att blogga! Jag vill verkligen blogga och längtar efter att blogga men jag har inte tid och min design är så deprimerande.

Aja. Imorgon är det min födelsedag iallafall! My sweet sixteen! På fredag ska jag åka till örebro och kika på Jessicas student, och på lördag kommer min älskling hem! Kommer säkerligen inte känna igen honom för att han har blivit så brun menmen. Jag är inte avundsjuk. Inte alls.
Justja på söndag ska jag till Sthlm och grönan också, trevlans värre! Ja ni märker ju att jag har rätt fullt upp men något inlägg ska jag nog försöka klämma in.

En tillsvidaredesign kommer jag fixa också för jag orkar inte med min depressing design något mer. Nej nu vill jag somna så att det blir imorgon. Puss!


RSS 2.0