20e April 2011



Hejsanhoppsan!  Den här dagen har gått riktigt fort! Sov länge, åkte in till stan, fixade lite grejer, hämtade upp Mathilda och så åkte vi och så vårat gamla cheerleadinglags uppträdande på programkampen! De var riktigt duktiga måste jag säga!

Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska ta bussen till stan och träna lite. Jag har bokat step kvart i åtta men är inte direkt sugen.. Vi får se hur jag gör, jag mår ju bra om jag åker och tränar en sväng...


17 April 2011


Ph: me

Packar väskan och åker in till storstan för att ge magmusklerna en omgång samt boxas lite! Härligt. När jag kommer hem ska visa er lite nytt! Puss!


16 April 2011



Hejsan vänner! Idag har jag varit med min fina Filip. Vi köpte med oss lite fika och åkte ut till deras stuga och fikade. Så mysigt så med vårsolen som strålade. På eftermiddagen kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och grillade, mums! 

Nu har hela familjen har gått till olika kompisar och har det trevligt. Själv sitter jag här med min stora underbara mugg som jag köpte på indiska förra veckan full med lingondricka. Det kan ju vara något av det godaste som finnas, lingondricka. Jag skulle kunna dricka det jämt. Att det är nyttigt ur hälsosyn är ju inget minus direkt. Nu ska jag nog vispa lite grädde och mumsa på det och chokladglass! Hur gott? Sen ska jag nog sätta mig vid min kompis tv:n och se vad han har att bjuda på. Pusss!


15e April 2011



Slutade tidigare idag så jag sitter hemma och myser med lite sushi. Såg att vi hade färdigt ris i kylen så jag blandade i lite sushikrydda och tinade några crabsticks och skar avokado. Rullade ihop med ett noriblad, blandade soya och wasabi och njöt!

Om ett tag ska jag ta en dusch och packa sen åker jag hem till Filip och fredagsmyser. Mys!

Ha en trevlig kväll alla!


.

Jag har väldigt mycket just nu och hinner inte med bloggen. Ikväll sover jag hos Filip iallafall så det blir nog inte mer bloggning idag. Jag kanske återkommer tomorrow. Puss!


Tired



Hello dudes! Jag är så otroligt trött att jag håller på att somna. När Filip och jag skulle ut och springa förut idag så tiggde jag om en powernap på baaraa en kvart först. Yeah Right. Vi sov som små barn i nästan 2 timmar...

Sen jag kom hem har jag ätit (Sallad och kycklingspett, yum!) och nu sitter jag och tittar på Pluras kök. Dock så tror jag att jag kommer få lov att spela in resten och se en annan dag för mina ögonlock pallar inte trycket just nu känner jag. Haha.

Imorgon blir en chill dag i skolan. Vi har dans på idrotten=slipper ombyte, klockan elva ska vi gå på en föreläsning om ungdomsvåld, lunch, matte och sen ska vi se tvåornas musikal Kåldolmar och Kalsipper. På eftermiddagen ska jag springa en runda och sen gymma har jag tänkt.

Vi hörs imorgon. Natti!


Godmorgon!


Dagens frukost. Äggröra med spenat och bacon samt apelsin tomat och sallad. Yum!

Idag är jag uppe med tuppen för att gå på morgonyoga! Det är faktiskt jätteskönt att komma dit och få böja sig i konstiga ställningar och andas med magen. Jag får energi som räcker hela dagen och så blir jag lite mjukare i musklerna på köpet. 

Senare idag har jag planerat in Zumba samt en springrunda med Filip. Vi var ju ute och sprang igår med och inte kan jag säga att min kondition är på topp men om nåra veckor så! 

Nu ska jag borsta tänderna och dra mig iväg. Puss!


11 April 2011



Hello sunshine! Solen strålar ute och det är hela 17 grader varmt! Jag var ut en sväng nyss och blev helt paff när jag inte frös i min tunna t-shirt. Äntligen är våren här :-)

Nu ska jag ut och springa med min fina Filip. Ha det bäst!


April 10, 2011



Söndagar är slappdagar. Det bara är så. Imorgon är jag ledig från skolan så vi får se vilka äventyr jag hittar på!



Världens bästa schampo



När mamma var i Göteborg så kikade hon in på Lush och köpte med sig mitt favorit schampo, schampokakan Karma Komba. Den luktar amazing och gör håret mjukt och glansigt. En toppen bieffekt är också att det reder ut tovor så bra att man knappt behöver balsam.

Mamma hade också köpt en balsambit som jag inte har testat än men jag inviger den nog ikväll efetr träningen.
Såhär skriver de om balsamet på Lush.se.

"Fruktigt balsam på bit Jungle balsam på bit är en ny revolutionerande uppfinning från Lush. Fullproppad med färska, tropiska frukter och kakaosmör mjukgör och skyddar den ditt hår och gör det lätt att reda ut. Massera in Jungle balsam i vått hår efter schamponering, låt det sitta en stund och skölj ur. Jungle är som en vitaminrik fruktsallad för håret. Go bananas!"

Nu ska jag ta fram symaskinen och vara lite kreativ. Bloggar mera senare :)



9 April -11

I torsdags var det nästan storm här och strömmen gick i flera timmar. Sen dess har min dator haft problem med att ansluta till internet så jag har inte kunnat använda internet över huvud taget. Men idag så löste det sig så nu kan jag blogga igen.

Dagen idag har varit väldigt lugn. Jag har knappt gjort något alls. Vaknade med Filip vid halv elva. Åt frukost och tittade på MTV. Han åkte hem och jag städade lite på rummet. Åt världens godaste fisksoppa/gryta och sen tog jag och pappa en tur med fyrhjulingen. Bastade och tvättade håret med världens bästa schampoo (jag visar imorgon), satte mig vid tv och tittade på film. Justja bakade chokladfondant också. Riktigt gott!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i modeboken och lukta på mitt hår. Puss!



New Body Sports Bra



En promenad och lite TV senare sitter jag här igen. Läser lite bloggar och inspireras.

Sport bh:n från New Body funkar bra. Den sitter åt som den ska och jag gillar att den är så billig. Den blir toppen på gymmet! Snyggt med vit också ;-)
Om jag ska ta upp något negativt så blir det att den är lite väl urringad i armhålan samt att det blir svettfläckar. Dvs att det blir mörkare där det blir blött...
Ja sen är det väl storleken då, jag kan inte förstå hur någon som är mindre än mig, vilket är ganska många, ska kunna få bra stöd av bh:n då jag har den minsta storleken small.

Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon har jag kortdag och yoga på eftermiddagen. Funderar på att gymma innan skolan men vi får se hur trött jag är imorgon bitti.


Fina fina



Åh vad jag längtar till den 14 April då Hm Conscious Collection släpps. Jag är riktigt sugen på några godbitar ur kollektionen, så himla fina kläder! De tre på bilden över tänker jag slå till på tror jag. Synd bara att den virkade tunikan är i barnstorlek...

Jag sitter och pluggar lite men ska nog snart ta en power walk/jogging tur. Fick hem en sportbh från NewBody idag så tänkte testa den. Alla säger att den är toppen så jag hoppas att jag tycker lika! 

 


Mina tankar kring träning och mat


Grönt är skönt - fina grönsaker i min fina cykelkorg på min fina cykel

Det var någon som kommenterade mina mat och träningsvanor, hon tyckte att om jag vill banta och bli smal så borde jag inte äta på långa vägar så mycket och som hon uttryckte det "onyttigt" som jag gör och så borde jag enligt henne träna hårdare.

Såhär är det
; Jag är inte ute efter att banta eller bli smal, jag är redan relativt smal och nöjd med mig själv. Jag tränar för att må bra, för att bli en vältränad och hälsosam person.

Ja, jag skulle kunna träna mer och hårdare men jag tränar redan flera gånger i veckan, ibland två gånger per dag (Då blir det inte speciellt jobbiga pass. Idag körde jag först yoga och sen zumba t.ex.) och det är jag nöjd med. Jag vill inte bli någon som kämpar för att bränna varenda kalori och som känner att träning är ett måste för att stå ut med sig själv. Jag vill inte vara som modevärldens sjuka ideal. (Nu säger jag inte att alla svälter sig till att se ut så, vissa är bara byggda på det sättet)

Och visst, att äta lite mindre och "onyttigare" skulle väl inte skada but hey, hur kul skulle det vara? Jag älskar mat och äter redan nyttigt och försöker hålla mig undan godis och annat "skräp" men ibland måste man unna sig. Ingen mår bra av att bara äta fettfritt och kalorisnålt. Istället tycker jag man ska äta det man tycker om men kanske bara en portion istället för två och skippa allt småätandet!. Mitt stora problem är att jag nästan alltid är hungrig. Vare sig jag nyss har ätit eller inte så kurrar magen konstant. Och när det går långt emellan målen så blir jag sötsugen. För ett tag sedan kunde jag få breakdowns när jag kom hem från skolan, kanske var det ingen god mat i skolan. Jag var iallafall vrålhungrig. Direkt när jag kom hem så kunde jag kasta i mig en hel chipspåse eller trycka i mig en hel middag, bara för att jag var så sugen. Hur bra är det på en skala?

Dock så har jag äntligen kommit på det där med mellis. Nu kurrar magen nästan aldrig. Och jag blir inte alls lika sötsugen.

En person som tränar mycket behöver äta. Man kan inte sätta sig själv på svältdiet och sen tro att man kan få muskler. Då blir resultatet snarare tvärt om, att kroppen tar av musklerna för att orka träna. Det är bättre att äta hälsomsamt och nyttigt samt träna. Då tar kroppen energi från det du ätit istället för att ta från musklerna.

Slutligen måste jag säga att ni ska vara nöjda med er själva! Du är superfin som du är! 
Jag har hellre en vältränad kropp inklusive lite daller här och där, (vem har inte det?) än att ge upp maten och gå på svältdiet för att ens kunna drömma om modevärldens idealkropp. 

Det blev ett långt inlägg det här men jag behövde skriva ut det för kommentaren irriterade mig lite.

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!



4 april 2011


Picture by me

Jag älskar att vara ensam hemma på dagarna eller sluta skolan tidigt så man får experimentera fritt i köket. Idag är jag ju ledig så jag har tagit på mig att laga både lunch till mig själv samt middag till familjen. Lunchen är nyligen avklarad. Jag gjorde en snabb rätt med laxfilé i ugnen tillsammans med kokosmjölk och broccolil. Till det åt jag lite quinoa som blev över när jag gjorde sallad för någon dag sen. Det blev supergott, jag kommer verkligen göra det igen. Till middag har jag tänkt mig kycklingwok. Det går snabbt att göra och är himla gott.

Idag orkar jag verkligen inte ta bussen in till stan för att träna så jag ska ut och jogga med mamma när hon slutar jobbet. Imorse dammade jag av Wii brädan och körde lite step och yoga i en halvtimme. Lite boxning och rockring blev det också. Inte träning direkt men åh så kul!

Nu ska jag diska och sen sätta mig på altanen och läsa. Ha det fint!


3 april 2011

Hello fellas! Jag har harft en härlig datorfri helg med mycket mys och enorma mängder godis. Nu ligger jag nyduschad och fresh i sängen och kollar på Taken, en riktigt hemsk men bra film tycker jag!

Imorgon har jag ingenting inplanerat. Jag är ledig från skolan och tänker bara ägna dagen åt mig själv. Åka in till gymmet en sväng eller bara ta en springtur här hemma. We'll see. 

Veckan som kommer nu ska jag verkligen satsa stenhårt på träning och mat. Dels för att jag gärna vill uppnå resultat innan vårruset och beach -11 men också för att jag mår så otroligt mycket bättre om jag tränar. Jag blir gladare, mindre stressad och orkar mer.

Nu ska jag koncentrera mig på slutet av filmen. Puss!





RSS 2.0