Krämig pasta med kyckling, champinjoner, tomat och ruccola

Maten blev jättegod och nu ligger jag nerkrupen i soffan och tittar på Sommar i Sverige. Herregud säger jag bara. Att det fanns udda människor visste jag väl, men udda va en nyhet. Känner att detta inte är ett program som passar den lite mer negativa sidan av mig..

Well här har ni receptet på min pasta iallafall! Den blev supersmarrig och det gick lätt och snabbt att laga. Perfekt om man är många!




Krämig pasta med kyckling, champinjoner, tomat och ruccola

Ca 4-5 portioner

Ingredienser
3 vitlöksklyftor
700g kycklingfilé
½ påse ruccolasallad
1 ask körsbärstomater
Ca 6 st färska champinjoner
3 dl matlagningsgrädde
Salt och peppar
4 portioner nykokt pasta, helst tagliatelle
½ Chili
Soya

Gör så här
Strimla och bryn kycklingen.  Hacka vitlöken och tillsätt den i pannan. Stek tillsammans ett tag. När kycklingen är genomstekt, ha över den på ett fat tills vidare.

Skiva champinjonerna och halvera tomaterna. Bryn dem lite snabbt tills de blivit mjuka. Strö över nästan all ruccola (spara lite till serveringen) och bryn i någon minut.

Blanda ner kycklingen och häll på grädden. Låt sjuda på låg värme. Hacka chilin och låt den koka med. Smaka av med soya, salt och peppar.

Blanda pastan med kycklingsåsen i en stor skål och strö över lite ruccola samt färska tomathalvor och njuuut!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på