Dag 01 "Om mig"



Jag heter Amanda Maria Jenssen
. Jag föddes i Falun den 3:e Juni 1994 och är alltså 16 år gammal.
Jag bor lite utanför den lilla staden Avesta i Dalarna.
Jag växte upp i ett gult hus mitt i Fors tillsammans med mamma, pappa och syster. När jag var tolv år flyttade jag ännu längre ut på landet till en stor fin gård med stall och lada där mina närmsta grannar var grannens får. Där var det underbart att bo. På sommrarna hade man 100 meter till en fin liten sjö och härliga springspår i skogen och på vintern var det så himla vackert. Vackert var det i och för sig jämt. Vi hade flera stora äppelträd och ett stort soldäck på baksidan med utsikt mot fårhagen. Huset var lite gammaldags och hade så breda fönster att man kunde sitta i dem. Den gården kommer alltid att vara mitt hem. Vare sig jag bor där eller ej.
Efter två år på landet ville mina föräldrar ha asfalt under fötterna så vi flyttade tillbaka till Fors och nu bor vi i ett helt okej hus. Men det kommer aldrig kunna mäta sig med landet...

Jag går Hantverksprogrammet med inriktning Mode/design på Karlfeldtsgymnasiet i Avesta. Jag trivs bra där men jag kan ibland tycka att det är lite för slappt.

På fritiden träffar jag kompisar eller är med min underbara pojkvän Filip. Jag tränar också rätt mycket, bland annat så dansar jag och gymmar. Jag älskar att träna. När jag tränar mår jag bra och blir glad. Att träna tillsammans med en kompis är det perfekta sättet att få ihop det i en stressig vardag så det gör jag ofta.

Jag älskar också att laga mat, baka, sy, designa, inreda, styla och rita. Jag är en väldigt kreativ person kan man säga. Det är det praktiska jag är bra på. Att göra saker, skapa, det gillar jag. Och kläder! Jag glömde nästan att skriva det. Jag älskar kläder! Kläder skor och ringar.



Förövrigt så är jag en glad person som tycker om det mesta. Jag är ganska konflikträdd men kan ändå säga ifrån. Jag pratar väldigt mycket. Är jag nervös pratar jag väldigt mycket. Lika om det blir tyst och ingen har något att säga, då känner jag mig pressad att säga något. Vid sådanna tillfällen säger jag oftast något ointressant som ingen bryr sig om.

Är det något mer ni vill veta så är det bara att fråga!  



Postat av: Phelicia

sv; Taack :D



Nu i helgen kanske? Jag har tid då iallafall.. :D

2011-02-01 @ 18:45:20
URL: http://phelicias.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på