Årets första grillning

Hejsan! Jag sitter här mätt och belåten efter en supergod middag bestående av fläskfilé, strips och beasås. Inte det nyttigaste man kan äta men ibland är det okej faktiskt.
Jag kom på nu att jag faktiskt ätit två middagar idag, den första var hemma hos mig. Vi grillade för första gången i år och gud va gott det var! Solen stekte så vi satt på altanen och åt. Lagomt med sommarfeeling man fick av det!
När vi hade ätit så packade jag ihop mina grejer jag skulle ha med mig och sen skjutsade pappa oss hem till Filip. Nästan direkt när vi kommit dit så åkte vi till haglöfs, där finns ett relax rum som personalen får boka och det hade Filips mamma gjort. Där badade vi bubbelpool och hade det trevligt ett tag och sen åkte vi hem hit till Filip igen.

Nu ska jag nog platta mitt hår tror jag så jag slipper göra det imorgon bitti innan mamma och pappa hämtar upp mig vid tio.

Imorgon fyller Matilda år också, jag hoppas hon blir nöjd med sin present från mig och Filip. 



Postat av: Duygu

¤¤

HAHAH verkligen!



Roligt at ni redan har börjat grilla! Mamma fundera på det idag men vi tyckte att det var lite för kalt för det! HEHE :D

2010-03-20 @ 22:12:06
URL: http://demango.blogg.se/
Postat av: Mathilda

ja tänkte också så, svart kan man ha till allt, men grått är snyggt till våren/sommaren.. men får se! ska inte beställa ikväll isåfall imorgon :) man har ju oftast bara svarta skor annars..



fy vad fuskigt med grillat kött. saknat de! får också göra någon dag. så himla gott ju! :)

2010-03-20 @ 22:27:58
URL: http://thildaaah.blogg.se/
Postat av: Mathilda

ja det tror jag säkert! avis som bara den :( men äter lite godis och dricker juice nu så för räcka för mig istället, hehehe :)

2010-03-20 @ 22:50:08
URL: http://thildaaah.blogg.se/
Postat av: Duygu

¤¤

Oo vad mysigt! :D Det kanske blir gril imorn då för våran del. Vi har också en stängd altan. så Mamma kmr veerkligen att villa grilla! :D

2010-03-20 @ 22:52:37
URL: http://demango.blogg.se/
Postat av: Mathilda

jag har för mig att det var ännu mer?! kanske har fel.. okej vad kul! :)

2010-03-20 @ 23:10:26
URL: http://thildaaah.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på