Norway

Nu har vi kommit till Rognan efter några riktigt fina dagar i Tysfjord. Vi har hunnit med allt vi ville och haft fint väder också.
Dag ett, dagen vi kom fram finns det inte så mycket att säga om. Vi åt korv med bröd och sen somnade de flesta ungefär. Dag två, tosdagen så sken solen och det var lite värme i luften. Vi bestämde oss för att bestiga "Hatten" ett berg på 855 meter så hela högen packade in sig i bilarna och körde iväg mot fjället. När vi kom dit så såg det så sjukt högt ut att ingen trodde att vi verkligen skulle orka upp. Speciellt inte att mina småkusiner Emil och Viktor skulle orka. Men upp kom vi och småkusinerna var de som klarade det bäst till allas förvåning. Utsikten ifrån toppen var mindblowing och det var verkligen värt att gå de där timmarna!
På fredagen åkte vi ut till Korsnes när det var ebb och plockade snäckor och Frida och Eric badade. På kvällen körde vi lekar som burken och kubb.
Igår sken solen så vi tänkte åka tilbaka till samma strand och bada men så fastnade vi på en mycket finare istället. Det var en riktigt tuff syn. Alldeles kristallklart vatten och klarblå himmel. Sanden var mjuk och hela stranden utstrålade medelhavet. Om man inte tänkte på fjällen i horisonten. Nej men det såg riktigt tropiskt ut tills man gick i det tiogradiga vattnet och benen domnade.
Idag gick vi upp tidigt tidigt och packade ihop allt och städade lite och sen åkte vi. Nu har jag varit här i några timmar och snart vankas det middag. Jag ska försöka få upp lite bilder här också idag eller imorgon. We'll see.
 Ha det fint!:)
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på