Godmorgon Torsdag!

Godmorgon! Det blev aldrig något bloggat igår efter att vi kom hem från Mo. Jag hade så mycket annat i huvudet. så som packning tex.
Iallafall så var jag ju somsagt i Mo I Rana och hälsade på farmor och farfar igår. Vi fick jättegod tårta och glass eftersom att farfar fyllde år i tisdags. Vi stannade där i lite drygt en timme och sen åkte vi vidare ner på stan och kikade lite. Jag hittade ett par riktigt snygga skor från H&M som jag kände att jag bara måste ha, men självklart var de slut:(
När det var dags för lunch så åt vi jättegod pizza på Dolly dimple´s. Efter det åkte vi en tur genom stan och tittade lite vart pappa har bott förut och så och sen en sväng förbi kyrkogården. På vägen hem från Mo så stannade vi vid polarcirkeln och tittade och så köpte jag en I ♥ Norway t-shirt.
När vi kom hem så hade John-Arne lagat ripa med potatis och morötter med broccolifluff. Det smakade helt okej gott men ripa var inte riktigt my cup of tea. Så kan det vara!

Nu ropar mamma att jag ska skynda mig, vi ska ju åka hem idag! Eller idag ska vi bara till Umeå och sova där och sen imorgon åker vi hem!

Förresten, om bara någon timme så kommer jag att kunna mobilblogga igen för då är vi över svenska gränsen!

Ha det bäst!♥


Tröjan jag köpte :D
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på