6 Juli 2010Hellou!
Uppdateringen har verkligen inte varit på topp den senaste tiden och jag är ledsen för det. Jag har bara haft så himla mycket annat för mig. Jag SKA bättra mig jag lovar!

Idag har jag varit barnvakt åt mina kusiner igen, de är så söta så. Och å lätta att vara barnvakt åt! Vi hade faktiskt kul idag. Ange kom förbi en sväng på förmiddagen och spelade lite wii och socialade. För att kombinera nytta med nytta så sprang jag faktiskt halva vägen till kusinera. När jag hade sprungit i en halvtimme så tog mamma min moppe och körde ifatt mig så bytte vi så att jag tog moppen till kusinerna och hon sprang tillbaka hem.
När jag var klar hos kusinerna så drog jag ner på stan en sväng och kollade lite. Jag var bland annat in på biblioteket och tittade på min förra bildlärare Pernilla Nymans utställning. Dalahästar heter den och är en serie bilder med dalahästar i vargskepnad, eller tvärt om kanske, vargar i dalahästskepnad. Turen på stan slutade iallafall med att jag köpte en grön kofta och ett par jeansshorts. Efter ett tag så kom Ange ner på stan så kikade vi lite i affärer och sen drog jag hem.

När jag kom hem så testade jag och Frida Veets hårborttagningskräm. Lite läskigt om du frågar mig. Den var bra och gav verkligen lena ben men jag tyckte den sved lite under tiden och sen luktade den förfärligt!

Nu kom mamma in och tyckte jag skulle släcka, hon vill inte ha någon trött surkart med sig till Stockholm imorgon. För ja som jag sa så åker ju jag mamma oh Frida på en shoppingtur till Stockholm imorgon. Riktigt nice.

Nej nu ska jag sova. Imorgon får ni fler bilder från utställningen och bilder på köpen. Nattie!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på